Şimdi Ara

Petlas&Lassa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • petlasın kışlığı iyidir yazlığı alınmaz. ( ikisini de kullandım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefenSe

ego tatmini yapmak isteyenler 300+ liraya yabancı marka lastikler alabilir lakin 200 liraya lassa yada 160 liraya petlas işinizi görür... en azından petlas kış sezonlarında benim işimi gördü.

300 tl lastik yok
    225 tl conti mi alırsın 200 tl verip kütük lassamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kış şartlarında uzun yol yapacaksam lassa, hatta daha iyi bi şey alırdım. aksi halde petlas.

• 185/65/r15 2014 üretim lassa snoways era 4 tanesini 450 ye aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ölçüler de 195/55/r15. Ona denk gelen ölçü 185/60/r15 dedi lastikçi petlas tanesini 120 den aldim simdilik gayet guzel :)

• Petlasın yazlığını yaz kış 13 bin km kullandım, sorun yaşamadım, hiç patlamadı bile.
  • Kışlık lastik araştırırken bugün Falken HS449 ları gördüm, fiyatı Petlas dan bile uyguna geliyor ve Petlas alacaklara alternatif olabilir..

Yurtdışı kaynaklı tyrereviews vs kullanıcı yorumlarına baktım kötü yorumu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: boldkaptan

quote:

ego tatmini yapmak isteyenler 300+ liraya yabancı marka lastikler alabilir lakin 200 liraya lassa yada 160 liraya petlas işinizi görür... en azından petlas kış sezonlarında benim işimi gördü.

300 tl lastik yok

zaten 300+ yazmışım dikkkat et... kütük lassa mı ? hangi lastiği kütük olan ? arabana taktın kullandın mı ?

http://www.lastikcim.com.tr/Continental-ContiWinterContact-TS-830-19555R15-88T-Kis-Lastigi,PR-11086.html ( işkembeden sallama al sana kış lastiği)

• Yerli malı yurdun malı diye Kalitesiz ürün almak zorunda değilim...Lassa iyidir bi tanıdığım memnun diyebilirim.

• volkann86 kullanıcısına yanıt
    lassa israil malıya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

300 tl lastik yok

zaten 300+ yazmışım dikkkat et... kütük lassa mı ? hangi lastiği kütük olan ? arabana taktın kullandın mı ?

http://www.lastikcim.com.tr/Continental-ContiWinterContact-TS-830-19555R15-88T-Kis-Lastigi,PR-11086.html ( işkembeden sallama al sana kış lastiği)

internete ne bakıyosun bayilerde çok daha ucuz lastik
    tüm lastikleri kullandım merak etme bir çok lastikten serttir lassa

• quote:

quote:

quote:

quote:

300 tl lastik yok

internete ne bakıyosun bayilerde çok daha ucuz lastik
    tüm lastikleri kullandım merak etme bir çok lastikten serttir lassa

hımm ok

• Petlas velox sport kullaniyorm fiyat olarak en uygunu oydu aldim gayet memnunum. Yalniz bayiler ne tutturursam mantiginda 225 45 17 ebatinda alicaktim iki bayi 220 civari fiyat cekti internette 175 lira yaziyordu. Gozlerinin onunde actim gosterdim hesap makinesini aldi 2sn hesap yapti tamam bizde o fiyattan verelim dedi. İyi arastirin almadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 23 Ekim 2014; 0:44:11 >
  • Tavsıyelerınız ıcın tesekkurler on yargılsrı yıkmak gerek ucak tekerlegı ureten petlas araba tekerlegı de uretır guzel bır sekılde galıba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.