Özgür abi maalesef 206'nın kendi ekranı yok.307 ekranı var ama istersen.
ben şimdi benim arabanın motor koduna bakıyorum tam olarak
quote:
Orjinalden alıntı: HRMNKY
@Murattapar.Bizim arabanın motor kodu 8hz olarak başlıyor.207 çıktıktan sonra motorda çok hafif bir revizyona gidildi ve euro 4formuna çekildi motor.Motor kodu da 8hz yerine 8hx oldu.8hz'lere cc takılamazken 8hx'lere takılıyor.
Bu arada sıcaklık müşhürünü naptınız?
benim şasi numarası 8hx diye gidio acaba motorla alakalımı
bu aRADA ÖLE 8HX Lİ MOTOR KODU YOK DİZEL MOTOR GRUPLARI VE NUMARALARI
T1F 0 01A50A MOTOR BLOĞU TÜRBO DİZEL DV4TD T1F 0 01A54A MOTOR BLOĞU TURBO DİZEL DV6TED4 FAP (PARTİKÜL FİLTRESİ) YOK T1F 0 01A55A MOTOR BLOĞU TÜRBO DİZEL DV6TED4 PARTİKÜL FİLTRELİ T1F 0 01A60A MOTOR BLOĞU DİZEL DW8 VE KİRLİLİK ÖNLEME DEPOL CEE 95 (MOTOR) T1F 0 01A61A MOTOR BLOĞU DİZELLİ DW8B T1F 0 01A75A MOTOR BLOĞU TURBO DİZEL DW10TD
BENİM MOTOR DA DV4TD
URUK33 BANA ŞASİ NUMARANI AT özelden motor koduna bakayım seninki degişikmi
dostlar 2001 206 ekranı buldum 3 satırdı..ama adam uymaz dedi..siz ne dersiniz??denk geldi xsara ya baktım bu arada.com2000 e 180 dedi en son.dahada inmedi..üstünde cc de vardı kolun.ama onu vermem dedi.verse 180 vercektim hatta 200 xsaranın com2000 biimkinin aynısı..sensörlü olan kol hemde.. 2001 206 ekranı olur mu sizce peki??
quote:
Orjinalden alıntı: HRMNKY
Özgür abi maalesef 206'nın kendi ekranı yok.307 ekranı var ama istersen.
teşekkür ederim muratcım..2001 206 ekranına ne diyosun peki
uyar ya 307 bile oluo soket aynı soket al denersin olmazsa ver ama olur
@uruk33
Özgür abi makyaksız 206'ların ekranını mümkünse alma.Ekranlara bakarken altında bir etiket var orada üretim tarihi yazıyor o tarihin Haziran 2003'ten sonra olmasına dikkat et.Kolu taktır eğer oluyorsa al olmuyorsa geri ver
makyajsız ya 2001 model.çok sevinmiştim..ama olaz dedi adam.sende öle dıosun murat..moralim bozuldu.. xsara ya gelınce kol benım kolun aynısı..sadece yol bilgisayarı tuşu var sagda..xsara fullmüş..baya hasarlı önden..parçada üstünde zaten..gözümün önünde çıkarcaktı 180 vermek istemedim.üstünde cc de var ama onu sökcem dedi..tanıdık zaten olmazsa parasını geri alcaz..denemekte fayda var..ama kol baya tozlanmış.sorun cıkarır mı ne dersiniz
Ben bi tane çıkma kol bulmuştum herşeyi aynıydı ama kol 307'ninmiş ve hoparlörü mü ne bozuktu sinyal verdim mi yada ışıkları açık unuttum mu ses vermiyordu ki o ikaz sesi benim çok işime yarıyordu.
Kolun tozlanmış olması o kadar önemli değil temizlenir o da sinyal koluna bir bak çünkü bazı kollarda mesela sola sinyal verdin diyelim direksiyonu düzeltince kol otomatikmen sinyali kesiyor ama bazı bozuk kollarda sinyali kesmesi gerekirken sağ sinyali yakıyormuş bu durumda.Ona çok dikkat et abi.Oluyorsa al zaten adam geri alacağınıda kabul etmiş pek bir sorun çıkarmaz bu durumda
YOK MURATCIM ADAM GARANTİLİ ÇOK..ARKADAŞIN AMCASININ YAN DÜKKANI SANAYİDE..AMCASIYLA GİTTİK GARANTİYİ VERDİ YANİ..AMA XSARA OLMASI DÜŞÜNDÜRÜYOR İŞTE..BİDE 180 İSTEDİ..KENDİ KOLUMA KAÇ İSTESEMKİ BEN SİZCE..3 YAŞINDA DAHA
MURAT BU ARADA BENIM ŞASİ NO 8HZF DİYE GİDİYOR ARKADAŞLAR.AMA CC TAKILIYOR..KODLA ALAKASI YOK GALIBA..BENDE 4 KABLO VARMIŞ FREN PEDALININ ORDA..SERVİSTE ÖLE SÖLEDİLER DÜN..CC OLUR DEDİ..AMA NORMAL 206 LARDA 3 OLUYOR DEDİ ADAM
evet bendede 3 olması lazım o biri immbobilizer biri far kumanda biri silecek kumanda hatta komple com2000 kol setitin arkasındaki soket yuvalarının biride boş sınrsam orayada soket ve cc koblosu geliyor aslına bakarsan yine alt yapı var ugraşmak lazım
AYNEN ÖLE..SOKET VE KABLO GELIORMUŞ
resimde anlattıgım gibi olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: uruk33
MURAT BU ARADA BENIM ŞASİ NO 8HZF DİYE GİDİYOR ARKADAŞLAR.AMA CC TAKILIYOR..KODLA ALAKASI YOK GALIBA..BENDE 4 KABLO VARMIŞ FREN PEDALININ ORDA..SERVİSTE ÖLE SÖLEDİLER DÜN..CC OLUR DEDİ..AMA NORMAL 206 LARDA 3 OLUYOR DEDİ ADAM
İşte cc takılıp takılmayacağı buradan belli oluyor.Bizdeki şase numarasında o kod 8HX diye geçiyor.Ben dün kodlarla ilgili yazdığım yazıyı yanlış yazmışım onu düzelteceğim şimdi.Özgür abi bence com2000'i sakla.Sonuçta pahalı bi parça o.Ben çıkan ekranla com2000'i bi kutuya koydum odamda duruyor.Ne olur ne olmaz
uruk atsana şasi numarasını merak ettim senin motor kodu neymiş aynı mı degilmi bizimkiyle sonuçta arabaların arasında bir yaş bile yok seninkiyle benimki arasında
sendeki feline bendeki x-line
Şimdi düşününce BSI'dan kablo çekilip uygun soketle cc çalıştırılabilir gibi gözüküyor ama ben cc taktırmaya çalıştığımda BSI'da buna uygun parametre yok dendi.Yani kablo çekilse dahi BSI izin vermediği için cc çalışmayabilir bizde.İşin riskine girmeye korkuyorum açıkçası