Şimdi Ara

Peugeot 207 1.4 HDİ 70 Beygir Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben PUG 207, 1.4 HDI 70 beygir, Trendy almayı düşünüyorum. Fiyat 34.000 TL(sıfır)
    Araç hoşuma gitti de bence tek sıkıntısı arka camların elektrikli olmaması.
    Sizlerin araç hakkındaki yorumlarını alabilir miyim?

• Bu konuda fikri olan kimse var mıdır acaba? :)
  • 0 Düşünüyosanız önermem.. 2. elde değeri çok düştü henüz 1-2 yaşında 15 bin km de falan olanları 24-27 bin tl arası satılıyor..

Onun yerine kasası daha yeni olan genel anlamda daha iyi kabul edebiliceğimiz Fiesta Titanium TDCİ öneririm.
  • 1.4 motor çok yetersiz. onun yerine 1.6 dizel 90 beygirliğini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

1.4 motor çok yetersiz. onun yerine 1.6 dizel 90 beygirliğini alabilirsiniz.

Çok yetersiz değil 1.4. Bence gayet tatminkar. Arkadaşımda var, iyi yani güzel gidiyor.
  • valla dayımda 1.4 benzinli vardı iğrenç geldi bana süratlenip yokuş çıkmaya kalkarım devamlı 1. vites ister 5 kişi bin içine rampada 2. vitese atamazsın bana hiç atik gelmedi bence 90 bg lik olanını alın derim.
  • polonun yeni kasa 1.4 motorları vardı o fiyatlara 90hp di sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2tdi Polo da düşünülebilir. Ekonomik motorlu ve 2.eli kuvvetli bir araç. Ya da az bişey daha ekleyip Titanium Full Fiesta 1.4tdci alınabilir.
  • bende arabaya almayı düşünüyorum bana ilk denen şey peugeot dan uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

bende arabaya almayı düşünüyorum bana ilk denen şey peugeot dan uzak dur

Servisinin araçtaki bazı problemleri bulamadığındandır
  • Yıllık kaç bin yapıyorsunuz bilmiyorum ama dizeli es geçmeyin derim
  • Yuh çok pahalı bir rakam bence o araba için. Cruze alınır o fiyata. Peugeot iyi bir marka değil.
  • 34.000 TL bence bu arabaya verilmez, Fiat Punto Evo Dynamic 1.3 Multijet ya da Ford Fiesta Titanium 1.4 TDCI alabilirsiniz.Bence bu araçlara da bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

34.000 TL bence bu arabaya verilmez, Fiat Punto Evo Dynamic 1.3 Multijet ya da Ford Fiesta Titanium 1.4 TDCI alabilirsiniz.Bence bu araçlara da bir bakın derim.

aynen katılıyorum hatta yeni c3 üde listenize ekeyin
  • 34.000 Tl'ye 2 - 3 yaşında C sınıfı araba bile alabilirsiniz. Yani bu arabaının sıfırına 30.000 TL bile çok desem yeridir. Yakınım da var 1.4 trendy 70 hp olanından çok bindim, tavsiye etmem eğer tasarımından vazgeçemiyorsanız daha güçlü versiyonunu alın derim.
  • Aralik ayinda 29 850 tl fiyat almistim siyah stil paketli modeline. Guzel arac ancak 34 000 vermezdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.