Şimdi Ara

Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
485
Cevap
14
Favori
50.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normal hocam.308 lerde direksiyon mili böyle açıktan geçiyor ne yazık ki.
  • Hocam kötü değil mi tozlanma fln ya da yanlışlıkla bassam zarar görür fln. Teşekkür ederim cevabın için..

• Arkadaşlar bu 308 lerin 1.6 dizel 92 beygirlik manuel vites olanlar 5 vites değil mi?Bir de 5 vitesse 3000 devirde kadrandaki hız kaç oluyor söyleyebilir misiniz?

• mstfztrk61 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu aracı 2 sene kullandım bir problem yaşamadım.Ama hoş bir görüntü oluşturmuyor gerçekten.Bir de bi ara ses yapıyordu, wd 40 sıkmıştım geçmişti.
  • Teşekkürler hocam, aracı yeni aldım. Önereceğin bir şey var mı, 🙂
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

Allure sport bende almak istiyorum , 2021 modeller ne zaman gelecek , sıraya mı girmek gerekir , satış temsilcisi var mı forumda, yardımcı olabilecek varmıdır , teşekkürler .

Mart'da gelenler 2021 model olacak..Ama fiyat farki olur tabi..

• Bazı bayiler 1.2 Style tech için 230.000 TL ve 100.000 TL ye sıfır faiz kampanyası yapıyorlar. Cam tavan, geri görüş kamerası vs var. Allure Sport ellerinde yokmuş. Sizce Style tech bu fiyatlara sıfır faiz avantajıyla makul mü yoksa Allure sport 231.000 e bulunursa alınabilir mi?

Sizlerin tavsiyesi ne olur?

• Luti kullanıcısına yanıt
    Hocam style tech'de aslında çok iyi donanımı olan bir paket. Yalnız pejo bence style tech fiyatlandırmasını yanlış yapıyor.Başka hangi markada full donanımlı paket ile bir alt paketin fiyatı aynıdır ki? Benim şahsi fikrim allure sportun 231 bin liradan satıldığı bir piyasada style tech'in makul kabul edilebilmesi için fiyatının maksimum 210-215 bin olması gerekir.

Benim tavsiyem eğer araç kredisi kullanmayacaksanız plakalı allure sportlardan acil satmak isteyenlerden 230-235 aralığına denk getirmeye çalışmanız. Hatta geçen hafta mavi plakalı bir allure sport 228 bin liradan ilana düştü.Aynı gün de satıldı.

Style tech'i 230 bin liraya alırsanız ve allure sport bir aracı incelerseniz çok çok üzülürsünüz buna emin olabilirsiniz.
  • kancello K kullanıcısına yanıt
    Aslında kredi kullanmayacak olsam hiç düşünmem, ama maalesef elimde o kadar nakit yok. Allure sporta da kredi kullansam bana maliyeti baya artıyor aracın malum faizlerden dolayı. Yaklaşık 70-80k kredi kullanmam gerekecek. O yüzden 100.000 e sıfır faiz cazip gelmişti.

Bir bayi ile görüştüm mart gibi 2021 Allure sportlar gelicek, Muhtemelen aynı fiyat olacak, İsterseniz adınızı yazalım dedi. Olmadı o seçeneği kullancam.
  • Luti kullanıcısına yanıt
    Aceleniz yoksa şimdiden yazılın derim Allure sporta. Benim önceki aracım 308 active paketti. Şimdi allure sport ile birlikte tekrar araçtan keyif almaya başladım diyebilirim. Style ile arasında hayatı kolaylaştıran, sürüş güvenliğini arttıran ve aracın çehresini olumlu yönde değiştiren bir çok fark mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kancello -- 26 Ocak 2021; 18:48:11 >
    Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için. Zorlicam kendimi allure sport için ama olmadı ikinci el uygun bir style tech bulursam da onu alırım artık.
  • Ana konuya yazdım burada da bilgi amaçlı tekrar paylaşıyorum.

Bugün servise gittim dur kalklarda olan titremeyi sordum test sürüşüne çıktık gayet normal dedi yetkili. Bu motorların karakteristiği buymuş. Ayrıca zaman geçtikçe iyice azaldı titreşim.

Orta ekran için yazılım güncellemesi yapıldı. Değişen bir şey göremedim. Ayrıca geri görüş kamerası da fps düşük.

Aracı internete bağladım ve artık navigasyona trafik yoğunluğu da geliyor çok iyi gerçekten.

Yakıt konusuna geleyim bence çok iyi değerler. Araç 1.2 allure sport eat8. Tamamı İstanbul şehir içi yoğun E5 trafiği ve sahil yolu ışıklı dur kalk genelde yoğun akıcı. Evim de yokuşlu bir yerde araç sıfır daha ve kış şartları tüketim 7,6. Eco mod falan hiç açmadım standart neyse o.

Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları

• Arkadaşlar merhalar,

Bende 308 allure sport almaya çok yakın biri olarak sürekli konu ile ilgili yazılanları okuyorum, Pazartesi elimdeki aracın devrini vereceğim, bu sebeple hemen arama girişimlerine başladım. Yalnız peugeot bayilerinde hiç araç bulamadım, yaklaşık 30 kadar bayi aradım bunların 15 tanesi cevap vermedi veya geri dönüş yapmadı. Bir tek çanakkale bayisinde buldum o da çok yüksek bir fiyat verdi. Ayın 6-7 sinde 2021 lerin fiyatları belli olacak denildi, bende şuan beklemedeyim. Eğer bir araç bulabilirsem ve uygun olursa bende aranıza katılacağım.

• icedes06 İ kullanıcısına yanıt
    308 facebook grubunda paylaşmışlardı Mardin bayisinde 234 bin ₺ ye vardı bir araç. Satıldı mı bilmiyorum. İnşallah bulursunuz. Ama bence acele etmeyin döviz iyice gevşedi mutlaka başka sportlar da gelecektir 231-235 aralığında.
  • Style Tech versiyonları da aslında yeteri kadar iç ve dış donanıma sahip araçlar. Bu Dıgıtal göstergeler ile ilgili Bmw'lerde yaşanan hırsızlık belası inşallah 308'lere de bulaşmaz.

Leonların Led farları ve Bmw'lerin hayalet gösterge ve Nbt otomobil hırsızlığında ayrı bir uzmanlık dalı olarak faaliyet göstermeye başladı.

Şimdi 308'lere de eklenen hayalet gösterge donanımı ilerde sıkıntı yaratırsa araç sahipleri çok zor durumda kalabilir.

Bir de 1.2 Puretech'ler ile yakıt tüketimleri ne durumda ? Tabi gerçek şehir içi trafiği yakıt tüketimi olacak , ortalmaa hız 25-30 kmh arasında ne yakıyorlar ? Yukarıda 7,5 LT yakalayan bir araç sahibi vardı ortalama 25 Kmh hız değeri ile ki bu çok güzel bir değer...

Mevcutta Dizel araçların tüketimleri daha düşük ancak onlarında ilk alımda yüksek fiyat olması , bakım ve idame masraflarının yüksek olması , bir de Peugeot tarafında AddBlue ile ilgili sıkıntıların eklenmesi Dizel araç için sıkıntı yaratmaya başladı.

Puretech motor iyi bir alternatif olabilir senelik olarak çok fazla km yapmayanlar için.

Neredeyse Türkiyedeki tüm bayileri aradım, bunların yarısı dönüş yapmadı yada telefonu açmadı, bu açıdan Peugeot direkt olarak gözümden düştü, telefonu açıp konuşmadan kapatan bile gördüm gerçekten çok saygısızca. Neyse araç bulma konusuna gelince Allure Sport neredeyse hiç bir bayide bulamadım olan çanakkale ve istanbul can bayisi 255, antalya bayisi ise 245 fiyat söyledi, sanıyorum 255'likler plakalanmış. Döviz düşmüşken tamamen fırsat olarak görüyorum bu durumu, artık 2021'leri bekleyeceğim bazı dürüst bayiler fiyatı değişmez aynı kalır diyor. Bazıları ise allure artık hiç gelmezde diyor. İyice kafam karıştı, ayın 6-7 si gibi gelecek araçlar belli olacakmış, hayırlısı olsun diyelim artık.

• Arkadaşlar merhabalar tekrardan,

Artık bir 308 Allure Sport kullanıcısıyım, @kancello arkadaşımızın dediği gibi Mardin'de buldum @turkeril hocamın yardım ve destekleri ile 233'e bağlayarak geçen hafta aracı gidip teslim aldım. Tabi gelirken yaklaşık 1000km yol yaptım. Öncelikle bayi ve Mardin'den başlayayım. Bayiyi düşürmek için belki 5-6 gün uğraştım, satış temsilcisine kolay kolay bağlanamıyorsunuz. Benim aradığım zamanda bayide sadece 1 kişi çalışıyormuş diğer kişiler istifa etmiş o kişide Yusuf bey. Bir türlü bana geri dönüş yapılmayınca en sonra ilk telefonu açan kişiye sadece bir araç var mı diye soracağım dediğimde, satış temsilcisinin cep numarasını verdiler ve oradan ulaştım. Hiç zorluk çıkarmadı istediğim fiyatı kabul ettiler ve işlemleri çok çok hızlı bir şekilde hallettiler, gelen araç tırları ile size aracı gönderedebiliriz dediler ama ben gidip almayı tercih ettim. Gittiğimde beni havalanından bizzat Yusuf bey aldı ve araç teslim işlemleri başladı. Sonrasında yemek teklifinde bile bulundular ancak ben biran önce yola çıkmak istedim. Bu konuda bir daha araç alacak olsam bu bayiyi seçerim diyebilirim.

Aracı kullanmaya başladığımda ise hiç yabancılık çekmedim, çok oturaklı ve özellikle sessiz geldi, Kayseri'ye kadar uzun bir yol aldık. Buraya kadar ortalama 5.9 ile geldim. Oradan Ankara'ya geldiğimde ise 6.0 gibi bittirdik yolculuğumuzu. İlk defa Peugeot kullandığım için bazı şeyleri belki benim bakış açımla daha iyi yorumlayabilirsiniz.

Öncelikle araç gerçekten çok iyi, iç mekan çok kaliteli.

Kalkışlardaki titreme hoşuma gitmedi ama sorun değil.

Şanzıman çok güzel.

Hayalet ekran küçük gelmedi gayet kullanışlı.

Hız sabitleyicinin yerini beğenmedim, ilk defa peugeot kullananlar için baya karmaşık ve direksiyonun kalın olmasından dolayı görmek mümkün değil, ezbere kullanmanız lazım.

Direksiyon kısmı gece sürüşünde karanlık geldi, üzerindeki tuşlar aydınlatılmış ancak kayar tuşlar ve buradaki semboller aydınlatılmamış.

Ses açma tuşunun yerini beğenmedim, ekrana yakın olsa daha iyi olurdu.

Multimedya ekranı biraz yavaş ama kullanışlı.

Şimdilik notlarım bunlar. İlerleyen zamanlarda aklıma gelenleri de elimden geldiği kadar paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icedes06 -- 17 Şubat 2021; 21:54:46 >

Hayırlı olsun hocam.Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları 

Qashqai ile kıyaslayacak mısın peki Peugeot 308 Allure Sport Kullanıcıları 

Hocam sizin adınıza sevindim. Güle güle kullanın. Güzel fiyata da almışsınız zaten. Yazdığınız yorumlara tamamen katılıyorum. Yalnız aracın ilk kalkışındaki o titreme zamanla azalıyor gibi hissettim ben. Ya da ben alıştım titremeye :) Bu arada renk neydi?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.