tamam olay püfür püfür se klimayıda açarız o sorun değil para sorun deil tamam da paranlada taktıramıyorsun ki ... baksana comfort modelinin opsiyonunda dahi yokki sunroof aslında benim istediğim 407 nin sedan modelinin panaromik cam tavan ve sunroof olması.... çok şey mi istiyorum
Yok yaa paramla executive midir nedir onadan alırım da Fransızların cebine gitsin istemiom zaten verioz bari fazla gitmesin amaç, olay püfür püfürse açarım fanımı 4. derceye puff pufff giderim......
buğra bu arabanın kasası gaha yeni değişti dimi??? yani 2-3 sene içerisinde değişmez dimi?? bi de oradan zarar etmeyelim..??? işte arabayı çok güzel yapıyorlar ama mutlaka bi eksik te yapmasalar olmaz.. bu fransızlar sunroof kullanmıyorlar mı ya???
Daha yeni bu kasalar hem japon deil Fransız olduu için değişmez kolay kolay. Değişmiceene eminim çünkü Peugeot un yeni çizgileri 407 inkiler.307 de buna benzetildi.Değiştirirlerse bayağı uzun sürer GARANTİ 5 SENE aynı kasa bence. ---Zaten forumda bile önden,arkadan ordan burdan en ii görünen 407 seçildi nerdeese---Ama sunroof olsa ii olurdu beee
handi renk daha güzel gider ki.. ben vişne çürüğü gibi bi renk varya onun metaliği çok güzel.. onu düşünüyorum...
Ben bişey beyazı var bej gibi ya o yada lacivert
bence bu araba çok şişiriLiyor.. /color]
Arkadaşım bizim arabada war sun-roof yüksek hızda kafa ütülüyo güneş warsa da başın pişiyo ya klima war dimi
Dış dizaynı mükemmel görünüyor. Ama sonuçta Fransız ve peugeot..
quote:
Orijinalinden alıntı: url
Dış dizaynı mükemmel görünüyor. Ama sonuçta Fransız ve peugeot..
Yani???????
Dün 407 1.6 HDI test etme fırsatı buldum.Bence araba mükemmel.Araç 1400 kilo olmasına rağmen 110 HP motor artırılmış tork değeri ile çok rahat ilerliyor.İçine bindiğimde kendimi bir tanka binmiş hissettim.Ön konsol tam bir elektronik cenneti.Özellikle yolo bilgisayar ekranını çok iyi yapmışlar.Hemen hemen herşeyi bu ekranda bir arada görmek mümkün.Ben 307 HDI bakmaya gitmiştim ama param buna yetse tek bir dakika düşünmem.Fiyatı 45.600 YTL idi...
sağol kardeşş bilgilerin için
quote:
Orijinalinden alıntı: smartcard
Dün 407 1.6 HDI test etme fırsatı buldum.Bence araba mükemmel.Araç 1400 kilo olmasına rağmen 110 HP motor artırılmış tork değeri ile çok rahat ilerliyor.İçine bindiğimde kendimi bir tanka binmiş hissettim.Ön konsol tam bir elektronik cenneti.Özellikle yolo bilgisayar ekranını çok iyi yapmışlar.Hemen hemen herşeyi bu ekranda bir arada görmek mümkün.Ben 307 HDI bakmaya gitmiştim ama param buna yetse tek bir dakika düşünmem.Fiyatı 45.600 YTL idi...
Yani test ettiğibn araç Comfort modeli miydi arkadaşım? Metalik boya dahil 45.600 doğru...eğer oysa bi kaç soru sorcam da..
dostum benim kullandığım 50 milyarlık bir araçtı.Elektrikli koltuklu cruise kontrol falan vardı...
güzel
quote:
Orijinalinden alıntı: Hamza Ertüm
çok güzel araba bence. yalnız şu peugeotlardaki hararet göstergesi çok sinir bozucu. arada bir 90 derecenin üzerine çıkıyor ve korkutuyor, tanıtım resminde de 90'ın üzerinde duruyor hemen yukarıda.
bi arabanın düzgün çalışma sıcaklığı 90 derecedir en iyi 90 derecede en verimli çalışır...
hastasıyım...
ankaralı33 gelmedimi senin araba??? seni belkiyoruz...