Okuduğum kadarı ile elektrikli araç ve test sürüşü yapılmış. Fotoğrafları paylaşıyorum sizinle. Eğer daha önce görmediyseniz tasarımı çok ilginç gelecek size.
tasarım çok ilginç olmuş gerçekten güzelde geldi bana aslında
tasarım ilginç ama güzel olmuş bence
Go kart arabasına benzemiş
quote:
böyle kimsenin alamyacağı, sokaklarda sürülemeyecek araba geliştirmesinler yaa. (bagajı olan, altı yere yakın olmayan, en aşağı 5 kişi taşıyabilen,ucuz olan...vs) milletin alıp kullanabileceği bişi yapsınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: BirolAvci
şöyle bir go kart arabası olsada sürsek
quote:
Orijinalden alıntı: derememo
böyle kimsenin alamyacağı, sokaklarda sürülemeyecek araba geliştirmesinler yaa. (bagajı olan, altı yere yakın olmayan, en aşağı 5 kişi taşıyabilen,ucuz olan...vs) milletin alıp kullanabileceği bişi yapsınlar.
Bir şeyler geliştirmek için bir şeyler denenmeli. Onlar da bunu yapıyor bence.
off şu elektrikli araçlardan nefret ediyorum hemen piyasayı sarmasalar bari öyle araçmı olur yaa ses yok bişey yok inşallah ilerde binmek zorunda kalmayız
Anemmmm benim kıyamamm bu arabamı yahuu
İlk foto gayet güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: Pamk
quote:
Orijinalden alıntı: derememo
Bir şeyler geliştirmek için bir şeyler denenmeli. Onlar da bunu yapıyor bence.
renaultun da ZE projesi adı altında 4 modeli var ve en eli düzgünü fluence
sol üsttekinin üretileceğine ben inanmıyorum ama bahsettiğin gibi onların amacı projenin gelişimine katkı sağlamak
belki de en önemlisi dikkat çekmek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme