Şimdi Ara

Philips 46PFL7007K İncelemesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
8
Favori
55.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: mustafb

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

izmir forum bornova bimekste kapalı kutu cillop gibi 1 adet 55PFL7007 var almak isteyene duyrulur

fİYATI NEDİR ?

vitrinden içeri bakarken gördüm yan etiketini 55pfl7007 yazıyordu. Tek bant vardı hiç açılmamıştı. İçeri girmediğim için soramadım.

Alıntıları Göster
    7007 kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum
    bende 46 pfl7007 var. digiturk kullanııyorum
    kanallarda altyazılarda (örneğin NTV de aktyazı bandında geçen yazı ) aşırı bir titreme söz konusu. aynı durum sizde de var mı?

bide siyah renklerde böyle bir karıncalanma mı desem beyaz noktacıklarmı desem yani çok farklı bir gürüntü var..mesela atv hd de karadayı izlerken acayip hissediliyor.

bide trt1 hd de dizi izlerken bazen çok rahatsız edici biçimde cızt diye sesler geliyor
    ne yapmalıyım sizce?
    servis normal deyip gidiyor?
    yaşayan varmı bunları?

• orry01 kullanıcısına yanıt
    alt yazı titreme sorunu kanaldan kanala değişiyor. Herhalde yayın kalitesinden kaynaklanıyor. Lig tv ve trt deki altyazılarda hiç titreme olmuyor fakat star ve ntv de altyazı oluyor.

karıncalanma olayı yine kanalların kalitesinden kaynaklanıyor. Yabancı kanallrın belgesel kanallarında da aynı sorun yapıyormu? Yada her kanalda mı aynısı oluyor.

ses konusunda bir şey diyemeyeceğim. zira görmemiz/duymamız lazım. bağlantılarını tekrar gözden geçir istersen
  • Açıkcası nat geo HD de herhangi bı karincalanma hissetmedim
    Normal kanalların HD yayınlarında özellikle siyahın tonlarında var..sd kanallar zaten cok cok kotu

Diger odada samsung 40c650 LCD ve Digiturk var
    Vallahi philips i acmıyorum artık cogu zaman..çünkü samsung LCD me fark attıgı tek yer hareketli sahneler..Bilmiyirum boyutu kucuk ondan mı sd kanallar bile mükemmel
  • orry01 kullanıcısına yanıt
    bu işte bir yanlışlık var sanırım ya yarları bozuk yada gözünden kaçan başka bir şey var. Bu tvnin görüntü kalitesi ve siyah kalitesi çok çok iyi.

bak benim tv incelemesi ve resimleri var burada

http://forum.donanimhaber.com/m_74193373/f_//tm.htm#74298112
  • quote:

Orijinalden alıntı: orry01

Açıkcası nat geo HD de herhangi bı karincalanma hissetmedim
    Normal kanalların HD yayınlarında özellikle siyahın tonlarında var..sd kanallar zaten cok cok kotu

Vallahi philips i acmıyorum artık cogu zaman..çünkü samsung LCD me fark attıgı tek yer hareketli sahneler..Bilmiyirum boyutu kucuk ondan mı sd kanallar bile mükemmel

Ben de aynı durumdayım. Bende de diğer odada emektar 40C650 var; yıllardır gözüm alıştığı için midir bilmiyorum, 40C650'deki görüntü kalitesi daha iyi geliyor, özellikle dediğiniz gibi SD yayınlarda, ama HD'de de öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: orry01

Açıkcası nat geo HD de herhangi bı karincalanma hissetmedim

Ben de aynı durumdayım. Bende de diğer odada emektar 40C650 var; yıllardır gözüm alıştığı için midir bilmiyorum, 40C650'deki görüntü kalitesi daha iyi geliyor, özellikle dediğiniz gibi SD yayınlarda, ama HD'de de öyle.

Alıntıları Göster
    LCD ve LED tv farkları var tabiki ama iyi ayar çekerseniz görüntü güzel gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

LCD ve LED tv farkları var tabiki ama iyi ayar çekerseniz görüntü güzel gelir...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu TV yi gerçekten beğendim. Yanlız biraz daha küçüğü yok mudurbunun ?
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    7007
    40 inç Türkiye ye getirilmedi -
    46 inç teşhire düştü 2600 tl
    55 inç teşhire düşmek üzere 3500 tl

8007
    40 inç 2000 tl
    46 inç ben görmedim İstanbulda gören var -
    55 inç 4500 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 25 Haziran 2013; 18:50:44 >
  • quote:

7007
    40 inç Türkiye ye getirilmedi -
    46 inç teşhire düştü 2600 tl
    55 inç teşhire düşmek üzere 3500 tl

8007
    40 inç 2000 tl
    46 inç ben görmedim İstanbulda gören var -
    55 inç 4500 tl

hocam peki 8007 nin 40" i nasıldır sizce ? tavsiye eder misiniz ? bazı ürünlerin malum yeni çıktıkları zaman eksi yönlerini görmek mümkün olmayabiliyor. Bu manda okudugum kadarıyla 7007 gayet iyi, 8007 için de aynı şeyi tavsiye eder misiniz?
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    8007 daha iyi tvdir ... 40 inç için 2000 tl yeterli sony 40hx850 mesela 2800 çok pahalı
  • quote:

8007 daha iyi tvdir ... 40 inç için 2000 tl yeterli sony 40hx850 mesela 2800 çok pahalı

hocam peki 40pfl8007 yi yada
    46plf7007 yi nereden alabilirim ?

istanbul'da.. uygun fiyatla.. (Çok başınızı ağrıttım biliyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

hocam peki 40pfl8007 yi yada
    46plf7007 yi nereden alabilirim ?

istanbul'da.. uygun fiyatla.. (Çok başınızı ağrıttım biliyorum )

Alıntıları Göster
    Güncelleme var, ama TV'de yok. Elle usb ile atılacak sanırım

17 temmuz 2013 yazılım

Yanlış görmediysem Flash desteği yok hala. DigitürkPlay ile modülsüz şifre ile wifi bağlıyarak izlemek vardı maçları aklımda.

Bu konu nasıl çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 28 Temmuz 2013; 13:48:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Güncelleme var, ama TV'de yok. Elle usb ile atılacak sanırım

17 temmuz 2013 yazılım

Yanlış görmediysem Flash desteği yok hala. DigitürkPlay ile modülsüz şifre ile wifi bağlıyarak izlemek vardı maçları aklımda.

Bu konu nasıl çözülür

Alıntıları Göster
    bende 7007k kullanıyorum ,, tv kuruluma geldiğinde sordum digiturk web tv. ile maçları izliyebilcekmiyim diye izlersiniz dedi yetkili servisteki adam .. philips canlıchat ile sordum bana aynen şöyle yanıt geldi :

Televizyonunuzda digiturk play uyguluması bulunmakta ve kullanılmaktadır.
    Digitürk play uygulamasının öngördüğü bütün uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

işallah izleriz , çünkü tv.nin internetini kullanacagım belkide tek uygulama digiweb

• quote:

Orijinalden alıntı: bugra1445

bende 7007k kullanıyorum ,, tv kuruluma geldiğinde sordum digiturk web tv. ile maçları izliyebilcekmiyim diye izlersiniz dedi yetkili servisteki adam .. philips canlıchat ile sordum bana aynen şöyle yanıt geldi :

Televizyonunuzda digiturk play uyguluması bulunmakta ve kullanılmaktadır.
    Digitürk play uygulamasının öngördüğü bütün uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

işallah izleriz , çünkü tv.nin internetini kullanacagım belkide tek uygulama digiweb

Alıntıları Göster
    akşam evde bakacağım. USB ile dosyayı yükleyen oldu mu

• quote:

akşam evde bakacağım. USB ile dosyayı yükleyen oldu mu

Alıntıları Göster
    Güncelleme geldi Türkiye ye.
  • quote:

Güncelleme geldi Türkiye ye.

Alıntıları Göster
    merhabalar 46pfl7007 bulabileceğim mağaza varmı acaba yardımcı olursanız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: siprited_away1981

merhabalar 46pfl7007 bulabileceğim mağaza varmı acaba yardımcı olursanız cok sevinirim

Burada var gözüküyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/124596/philips-46pfl7007-117-ekran-3d-led-tv.aspx
  • manolpan M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam aradım teshirmiş bimeks deki
  • quote:

Orijinalden alıntı: siprited_away1981

teşekkürler hocam aradım teshirmiş bimeks deki
    beyler 46pfl7007nin son güncellemesi nedir.
    güncelleme varsa değişiklikler nelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtkutay2

beyler 46pfl7007nin son güncellemesi nedir.
    güncelleme varsa değişiklikler nelerdir.

Alıntıları Göster
    subat 2013ten buyana 46 fpl 7007 kullanıyorum.

diyeceğim şudurki sadece görüntü netliği, doğallığı isteyip birazda nete girsin, arada youtube falan görüntü izleyim falan diyenler için bu tv ideal. ama her şeyi ile dört dörtlük bir tv arıyorsanız, özellikle menuleri hızlı olsun istiyorsanız bu tvden uzak durun. zira menuler çok yavaş ve media desteği sınırlı. özellikle dahili uydusu ve uydudaki menu rezalet. kanal geçişleri çok çok kötü. kanal değişiyorum ses var görüntü yok vs...

ben tvyi 2900e almıştım.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.