Şimdi Ara

PHİLİPS 55pfs8109 YORUM VE FİYAT BİLGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aslında almak istediğim ürün philips 48pfs8109 iken haftasonu teknosada bir çalışan philips 55pfs8109/12 model tv yi özel indirimle 3000 e vereceğini söyledi.
    bi düşüneyim dedim sonrada vatan a gittim 48" lik model için ona durumu anlattım mümkün olmayacağını anlattı kafam iyice karıştı.
    öncelikle modeller doğru tercih midir?
    sonrasında da böyle bir indirim teknosa yapabilr mi?
    yada nasıl olsa aynı modelin 7" küçüğü 500 tl fazlaya gerek yok mu dersiniz.
    tesekkurler..

• İzleme mesafene uygun olanı seç.
  • Hocam bende araştırıyorum 48PFS8109 üzerine yoğunlaştım ama tv alanlardan oldukça şikayet gelmeye başladı. Soğudum biraz bu yüzden bu fiyata 2000-2500 tl arası Samsung
    modellerine de bakıyorum
  • benim araştırmalarımda 48PFS8109 üstüne yoğunlaşıyor ama bariz kronik bir şikayet çok okumadım.ayrıca teknoloji marketlerdeki çalışanlar da baya bi övüyorbu tv yi
  • Valla ben 55" modelini alacaktım ama bazı sorunları yüzünden (alanların yazdıklarına göre) almaktan vazgeçtim. 2799 TL' ye 55" Samsung Curve 6870' i almadımya ona yanıyorum İndirime girdiği anda alacağım.
  • EVet hocam bende Samsung Philips arasında kaldım. Samsung 48H6870 Curve modeline bakıyorum onuda alabilirim.
    Fakat Samsung bu modelin yanında sanırım akıllı kumanda vermiyormuş. Birde görüntüsünü hiç görmedim,
    tavsiye edenler çok merak ediyorum.
  • Hocam bu iki tv için yaklaşık 3 haftadır ciddi araştırmalar yapıyorum. Kesinlike curve ekranın geleceği olduğunu düşünmüyorum. Firmalar artık ne ürün çikartabiliriz diye hatalı ürunler üretiyorlar. Tüplü tv den plazma tvlere geçiş yapıldığında birçok insanın ilgisini çekti hem ggörüntü kaliteli hemde tvnin kapladığı alan azaldı. Ama ne lcd tv ler çıkarken ne de led tv çıkarken plazma tvlerin yaptığı etkiyi yaratamadı. Hala teknoloji Marketlerde plazma almaya gelen birçok insan oluyor bunları bildiğim için söylüyorum. Sizi yanıltmak istemem kesinlikle . Son zamanlar da firmalar 4k ve curved özellikli tvlere bel bagladılar.öncelikle şunu belirtmek isterim biz altyapı olarak şuan en fazla hd yayın alabiliyoruz düşünün arada full hd basamağida var sonra 4k ya geçiş olacak . (Bu 3G den direk 5Gye geçiş benzetilebilir). O yüzden 4k yayın için Türkiye şartlarında hiçbir altyapi yok en az 7-8 senesi var en azından yani. Bunlar tamamen pazarlama yöntemleri bence . Tvlere gelince Samsung 6870 alırsanız 3D izleyemebilirsiniz . % 90 kronik 3D problemli. Ve curve ekranlarda tam karşısından izleyemediğiniz de problemler çıkıyor. Philips 8109 benim kanaatimce full hd olarak şuan piyssanin en iyisi . Android 800 hz mükemmel bir görüntü kalitesi var . Amblight kullanmadiysanız daha önceden amlightın etkisini tama olarak anlayamazsınız . Mükemmel bir ayrınti bence Amblight ayrıca bu tv de 4 taraflı . Ben kısaca pfs8109 aalmanızı öneririm . Herhangi bir teknoloji markete gidin tüm paneller arasından kendini en iyi belli eden 8109 oluyor. Çok guzel bir tasarima sahip . Yardimcı olabildiysem ne mutlu bana iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada Vatan da Philips 55pfs8109 2999 lira şuan.

• Ben de araştırmalarım sonucunda (ki bazı şikayetlere rağmen) philips'te karar kıldım. Dün itibariyle Vatan'dan 2.999 TL'den 55 ekran şiparişini vermiş bulunuyorum. Bugün kurulum için bekliyorum. Hadi hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebor

Ben de araştırmalarım sonucunda (ki bazı şikayetlere rağmen) philips'te karar kıldım. Dün itibariyle Vatan'dan 2.999 TL'den 55 ekran şiparişini vermiş bulunuyorum. Bugün kurulum için bekliyorum. Hadi hayırlısı bakalım.

ne yaptın cebor kardeş. kurdular mı tv yi. ilk izlenimlerin nelerdir. bende bu tv ile samsung 6470 arasında kldım. bana ; kanal geçişleri, smart özelliği,web de donma oluyor mu,kendi kendine açılıp kapanma var mı, donma oluyor mu,3d de derinlik hissi nasıl,ambilight özelliği övdükleri kadar var mı sorularının cevabını verir misin acaba.
  • Merhaba, daha önce 42 panasonic plazma vardı. Acikcasi ledin canlılığına biraz alışmam gerekecek. Ancak 1 gün seyredebildim. Herhangi bir olumsuzluk göremedim. 3d ozelligi demolarda cok iyiydi. Web ve you tube kusursuz çalıştı. Donma olmadı. Smart özelliklerini kismen denedim sorun yok. Teledunya receiver kullandığımdan Kanal geçişleri hk. birsey söyleyemeyeceğim. Bu tv zaten özellikleriyle meshur bir tv olduğundan gözü kapalı alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 2 Haziran 2015; 22:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKAANBOZKURT

Hocam bu iki tv için yaklaşık 3 haftadır ciddi araştırmalar yapıyorum. Kesinlike curve ekranın geleceği olduğunu düşünmüyorum. Firmalar artık ne ürün çikartabiliriz diye hatalı ürunler üretiyorlar. Tüplü tv den plazma tvlere geçiş yapıldığında birçok insanın ilgisini çekti hem ggörüntü kaliteli hemde tvnin kapladığı alan azaldı. Ama ne lcd tv ler çıkarken ne de led tv çıkarken plazma tvlerin yaptığı etkiyi yaratamadı. Hala teknoloji Marketlerde plazma almaya gelen birçok insan oluyor bunları bildiğim için söylüyorum. Sizi yanıltmak istemem kesinlikle . Son zamanlar da firmalar 4k ve curved özellikli tvlere bel bagladılar.öncelikle şunu belirtmek isterim biz altyapı olarak şuan en fazla hd yayın alabiliyoruz düşünün arada full hd basamağida var sonra 4k ya geçiş olacak . (Bu 3G den direk 5Gye geçiş benzetilebilir). O yüzden 4k yayın için Türkiye şartlarında hiçbir altyapi yok en az 7-8 senesi var en azından yani. Bunlar tamamen pazarlama yöntemleri bence . Tvlere gelince Samsung 6870 alırsanız 3D izleyemebilirsiniz . % 90 kronik 3D problemli. Ve curve ekranlarda tam karşısından izleyemediğiniz de problemler çıkıyor. Philips 8109 benim kanaatimce full hd olarak şuan piyssanin en iyisi . Android 800 hz mükemmel bir görüntü kalitesi var . Amblight kullanmadiysanız daha önceden amlightın etkisini tama olarak anlayamazsınız . Mükemmel bir ayrınti bence Amblight ayrıca bu tv de 4 taraflı . Ben kısaca pfs8109 aalmanızı öneririm . Herhangi bir teknoloji markete gidin tüm paneller arasından kendini en iyi belli eden 8109 oluyor. Çok guzel bir tasarima sahip . Yardimcı olabildiysem ne mutlu bana iyi günler.

Kime niyet kime kısmet bana yardımcı oldu bu yorumunuz benim de gözüm boyandı geçen kavisli tvleri görünce ama bence de satış stratejisi.bahsettiginiz Philips tv'ye baktımda tam bana göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.