Şimdi Ara

philips 55PUS7504 - SAMSUNG 55RU7400-LG 55SM8200 YARDIMIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
12.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skull67

ben 3 gün önce 55 7504 aldım. ekran gölge yada piksel sorunu yaşamadım. 5 senedir ambiligth kullandığım için zaten başka TV seyredemiyorum. bütçeye göre de en son ve uygun modeli buydu. TRT 4K ve HDR + sorunsuz çalışıyor 4K videoları da izleyebildim. altında harici hoparlör ve akrada 12,5 W subbofer var. çok değiştiriyor mu ben pek fark göremedim TV hoparlörü ile soundbar arası bir ses diyebiliriz. şuan için bir sıkıntı yok önceki TV 2015 model Pus7600 idi. doğrusu 5 sene önce önceki aldığım TV panel görüntü kalitesini bu yeni TV de yakalayamadım. belki renk ayarlarını tam yapamadım bilemiyorum ama renkler biraz soluk gibi geliyor bana. forum bir yerde biri bu renk konusu bir güncelleme yaptırdığını yazmıştı servise ve düzeldiğini yazmıştı tekrar o konuyu bulamadım.

elektronik şans işi bütçe durumuda alacağınız TV nin her türlü performansını doğrudan etkiliyor. bence alınabilir keyifle seyredilebilir bir ürün 7504.

tek buladığım şey TV and ayarlarında bilinmeyen kaynaklar bölümü var ve pasif durumda. sadece dış kanayklı ayzılımdan doğan zararların bizim sorumluluğumuzda olduğunu yazan bir metin var. aç kapa gibi bir şey göremedim. USB ye tarayıcı apk attım ama TV USB içinde bu dosyaları görmedi diğer dosyaları görüyor ama. onu da çözen varsa paylaşsın lütfen tşk ler
    Merhabalar. 55pus7504 modelini 10 günden beri kullanıyorum. televizyondan genel anlamda memnunum. Sadece resimdeki gibi kenarlarda ışık sızmasına benzer gölgeler var ama seyrederken kesinlikle fark edilmiyor. Siz ışık sızması testi yaptığınızda ekranın görüntüsü nasıl acaba? Benimki normal midir? Değişim yada iade yapmalı mıyım? Görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.philips 55PUS7504 - SAMSUNG 55RU7400-LG 55SM8200 YARDIMIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

• 16turko16 1 kullanıcısına yanıt
    örnek bir film açın alt üst siyah bantlı olanlardan bu şekildeyse servise başvurun böyle görüntümü olur disko gibi :)
  • Arkadaşlar bende 55pus7504 almayı düşünüyorum .kullanan arkadaşlar memnun mu .55pus7304 ten farkı sadece ekstra hoparlöru mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MyPLanet kullanıcısına yanıt
    TV elinize geçtiğinde geçtiğinde yorumlarsaniz çok iyi olur

• beatles33 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için.14 günlük iade hakkımı kullanmayı düşünüyorum.Tabi bu sorunun yeni alacağım televizyonda da olup olmayacağı hakkında tereddütlerim var.Hangi marka ve model almak lazım kafam karıştı iyice.
    58pus7304 alın. forumda incelemem var. 10 gündür kullanıyorum. siyahlarda en ufak bozulma yok. sizin televizyon va panel mi yoksa ips mi bulamadım internette. o hata genelde ips panellerde oluyor. ama yanlış konuşmak da istemem.
  • Safakozan kullanıcısına yanıt
    55 pus7304 ve 7504 serileri ile ilgili bilginiz var mı

• Safakozan kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi 55 pus7504 ün paneli ips.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün akşam vatan indirimlerinden faydalanarak 55pus7504 modelini aldım.Bu tv ıps ekran ve 7304 modelinden farkı 1-ses sitemi 2-dts+ özelliği 3-chromecast özelliğidir(kablosuz ağ üzerindeki cihazlardan ekran paylaşımı).Ayrıca the one olarak geçmiyor(çünkü ''the one''sloganından bir kaç ay önce piyasaya çıktı ancak tamamen aynı panel aynı anakart donanım ve yazılım mevcuttur.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gk_ay

Arkadaşlar dün akşam vatan indirimlerinden faydalanarak 55pus7504 modelini aldım.Bu tv ıps ekran ve 7304 modelinden farkı 1-ses sitemi 2-dts+ özelliği 3-chromecast özelliğidir(kablosuz ağ üzerindeki cihazlardan ekran paylaşımı).Ayrıca the one olarak geçmiyor(çünkü ''the one''sloganından bir kaç ay önce piyasaya çıktı ancak tamamen aynı panel aynı anakart donanım ve yazılım mevcuttur.)
    Merhabalar,
    Eğer özel olmaz ise kaç TL'ye aldınız?
    Bende bugün bu ürünü almak istiyorum.
    Tşklr.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Merhaba TV hakkındaki şuanki yorumlarınız nasıl ben 7504ünü aldım fakat ışık sızması ve tozlu panel diyen çok kişi var siparişi iptal etmelimiyin

Bu hatayla ilgili servis nasıl destek oldu peki? Ben de 7504ünü sipariş verdim

• vkorhl V kullanıcısına yanıt
    7304 benim ürün ve memnunum. Işık sızması gölgelenme parlama ölü piksel yok. Elektronik şans işi. Hangi televizyon olursa olsun kullanmadan belli olmaz. Klavye olmaması dışında sorunum yok. Çok dert değil ama lazım olduğunda can sıkıyor😃

• Teşekkürler cevap için 7304 de ıps panel değil mi. Dediğimiz gibi şans işi umarım ben de memnun kalırım

• vkorhl V kullanıcısına yanıt
    PUS 7304 50 58 ve 70 inçler VA paneldir. Diğerleri Ips dir.
    Zira aldınız mı son durumu bilmiyorum ama ru7400 Pus serisinden daha iyi bir tv'dir. Iade sansınız varsa 49 veya 55 inç ru7400 alın. Eğer az sabredebilirseniz 29 kasım black fridayı bekleyin indirim kesin olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: shagg

Merhabalar,
    Eğer özel olmaz ise kaç TL'ye aldınız?
    Bende bugün bu ürünü almak istiyorum.
    Tşklr.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ürünü gece indiriminden internetten 5 bin'e aldım ürünü açılımını servis çağırıp o şekilde yapılması gerekiyormuş fakat ben sabırsız davrandım hemen bakmak istedim ve ürünün ambalajında yırtık olduğunu ve ürün sarıp sarmalanmış olduğunu farkettim sonra ürünü kutusundan çıkardığımda "Dikkat kırılabilir" yazısı yapıştırılan yerin kutusu yırtık olduğunu farkettim üründen iyice şüphelenip geri iadesi için vatanı aradım , vatan da ürünü açtığımız için iade almıyoruz dedi bu sefer ertesi gün aradım ürünü açtığımı söylemedim sarıp sarmaladım bir güzel ürünü iade edeceğimi söyledim sebebini sordu başka model almayı karar verdiğimi söyledim öyle ürünü aldılar sonunda 10 günlük uğraş sonunda yetkili bir isim devreye girdi ürünün bana yenisi gönderdiler henüz kurulumu yapamadım yeni evleniyorum daha evin düzeni kurulamadı tv ünitesi aldık hatalı getirdiler yenisinin gelmesini bekliyorum şuanda önümüzdeki salı günü için serviste randevu oluşturdum ancak balayından sonra geldiğimde deneyimlerimi sizinle paylaşabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Arkadaşlar ürünü gece indiriminden internetten 5 bin'e aldım ürünü açılımını servis çağırıp o şekilde yapılması gerekiyormuş fakat ben sabırsız davrandım hemen bakmak istedim ve ürünün ambalajında yırtık olduğunu ve ürün sarıp sarmalanmış olduğunu farkettim sonra ürünü kutusundan çıkardığımda "Dikkat kırılabilir" yazısı yapıştırılan yerin kutusu yırtık olduğunu farkettim üründen iyice şüphelenip geri iadesi için vatanı aradım , vatan da ürünü açtığımız için iade almıyoruz dedi bu sefer ertesi gün aradım ürünü açtığımı söylemedim sarıp sarmaladım bir güzel ürünü iade edeceğimi söyledim sebebini sordu başka model almayı karar verdiğimi söyledim öyle ürünü aldılar sonunda 10 günlük uğraş sonunda yetkili bir isim devreye girdi ürünün bana yenisi gönderdiler henüz kurulumu yapamadım yeni evleniyorum daha evin düzeni kurulamadı tv ünitesi aldık hatalı getirdiler yenisinin gelmesini bekliyorum şuanda önümüzdeki salı günü için serviste randevu oluşturdum ancak balayından sonra geldiğimde deneyimlerimi sizinle paylaşabilirim :)

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Burada mı diğer başlıklarda mı ne bahsetmiştim bu konuyu. Asla ama asla kendiniz açmayın kutuyu. Tamamen garanti dışı bir olay. Ben de zamanında aynı hatayı yaptım. Kutu sağlam gibi durmasına rağmen ekran kırık çıktı. Servisi tanımasam soğuk su içmiştim üzerine.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.