Cevapın için teşekkürler. TV destekliyor ekran kartımda hdmi2.0b kablomda hdmi 2.0b kablonun üstünde dolby vision yazıyor. Birtane video buldum. TV de dolby vision uyası veriyor. PC de hdr olarak bile algılamıyor. Windowsun ayarlarında hdr aktif edip denedim hdr uyarısı çıkıyor ama dolby vision cıkmıyor. Sorunun codec olduğunu düşünüyorum. Şimdi onlarla uğrasıcam bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. |
Philips 58PUS7304 İNCELEME. (208. sayfa)
-
-
58PUS7304 cihazda 2 gün önce optik çıkışla soundbardan ses alırken konuşma sesleri derinden gelmeye başladı. Soundbarı direkt uydu alıcısına bağlayınca sorunsuz ses veriyor. Tv’deki tüm ayarları denedim ama düzelmedi. Ses sorunu yaşayan veya önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bfifget -- 25 Ekim 2020; 21:2:46 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tv de yer alan amazon prime video uygulamasından HDR görüntü alınmıyor,youtube yada başka bir dosya üzerinden HDR içerikli bir video açmak istediğimde HDR sinyali uyarısı veriyor,Amazon prime video üzerinden HDR film yada dizi neden izleyemiyorum sorunun çözümü nedir? tv 50pus7304 internet hızı 16 mbps
-
Uygulamadan kaynaklanıyor. Ara sıra hdr aktif oluyor. Ancak genelde hdr modu kapalı. Ben amazon müşteri hizmetlerine yazdım. Sizde yazın dikkate alsınlar.
özetle tv ile ilgili bir konu değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka bir kaynaktan apk sını indirdim o daha facia çıktı altyazı ayar kısmı dahi gözükmedi
Arkadaşlar bugün televizyonun arkasından tuhaf sesler duydum bir kaç dakika sonra baktığımda tvnin fişinin yandığını gördüm. Prizden güçlükle çıkardım. Modem, lambader gibi başka aletler de takılıydı. TV fişi yanmış sadece. Bunun sebebi ne olabilir? Yandığında tv kapalıydı.
Bu evde yangın da çıkarabilirdi. Ne yapmamı önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üç f -- 26 Ekim 2020; 11:5:26 > -
Bunun tv bi alaskası yok oraya lambaderi taksaydın o yanacaktı ara kablo kullanırsan iyi bi marka kaliteli bi kablo kullan allah korusun ev yanar..
Brennestuhl Akım Korumalı pırıl alın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtclkx35gelen güncelleme versiyonu nedir arkadaşlar. Benim TV'de henüz gelen bir güncelleme yok. 50pus7304 kullanıyorum.
ben de 50Pus7304 kullanıyorum, bana da gelmedi hocam :/
-
quote:
Orijinalden alıntı: üç fArkadaşlar bugün televizyonun arkasından tuhaf sesler duydum bir kaç dakika sonra baktığımda tvnin fişinin yandığını gördüm. Prizden güçlükle çıkardım. Modem, lambader gibi başka aletler de takılıydı. TV fişi yanmış sadece. Bunun sebebi ne olabilir? Yandığında tv kapalıydı.
Bu evde yangın da çıkarabilirdi. Ne yapmamı önerirsiniz?
Geçmiş olsun hocam.
Kablonuz çok eski gibi görünüyor. Tv kaynaklı değil de priz kaynaklı bir sorun bu. Umarım Tv nin devreleri zarar görmemiştir.
Birçok ürünü tek prizde kullanacaksanız akım korumalı prizleri tercih edin bence. 30-40TL fazla verirsiniz ama aklınız kalmaz.
-
benim lg tv de amazon prime atmos ve hdr hepsinde çalışıyor. amazon a yazın ama sorun android ile iliskili olabilir.
Teşekkürler. Schneider Electric'ten sipariş verdim şimdi. Evet kablo eski ve yerli bir üretim. Bundan sonra kaliteli prizler alacağım
-
Arkadaşlar, 50PUS7304/62 modelinin 0.58 veya 0.57 NVM dosyasını benimle paylaşacak bir arkadaş varsa gönderebilir mi ? 0.62 yüklediğim için mi sorun yaşıyorum bilmiyorum ama parlak hareketli yayınları ve maçları izlediğimde yayınlar çok pürüzlü ve sorunlu. 0.57 veya 0.58 NVM'ye geri dönmek istiyorum. Konu hakkında yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarına film, dizi indirip televizyonundan izlemek isteyen arkadaşlar için herhangi bir kabloya uğraşmadan aynı ağ üzerinden bilgisayara bağlanıp dosya aktarımı dahi yapmadan dizi film izlemek için bir konu açtım. Faydalı olursa ne mutlu bana. İyi forumlar.
-
Merhaba arkadaşlar 50PUS7304/62 TV kullanıp parlak ve hareketli ekranlarda titreme veya fluluk görüyorsanız biraz araştırma yaparak çözümü buldum.
Linkteki yazılım versiyonuna geri dönerek sorun ortadan kalkabiliyor.
İyi forumlar.
-
arkadaşlar bu tv 60 hz, hdmi 2.0 desteği var.
2.0 hdmi desteğinde 2k 120 fps desteği var, ancak bu tv 4k 60 fps veriyor sorunsuzca, ancak sorum şu ; bu tv 120 hz olmadığı için ancak hdmi 2.0 desteği olduğu için 2k 120 fps verebilir mi? yoksa veremez mi?
-
Monitörün Dolby Vision destekliyor mu?
Televizyonda hangi yayında ses derinden geliyor? Kendi uydusu mu, PlayStation mı, hangi kaynakta bu sorunu yaşıyorsun?
cetus play kullanabilirsiniz. Ben kablosuz klavye ile kullanıyorum :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X