Şimdi Ara

philips pfl7008 açılmıyor kırmızı ışık 2 defa yanıp sönüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
51.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Debater

Arkadaşlar bende pfl 6188 var. İki defa yanıp sönüyor ve durup dururken oldu 3 yıllık televizyon. Bu sorunu çözebilen var mı?

Anakart değişimi gözüküyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debater

Arkadaşlar bende pfl 6188 var. İki defa yanıp sönüyor ve durup dururken oldu 3 yıllık televizyon. Bu sorunu çözebilen var mı?

hocam televizyondaki sorunu çözdünüzmü aynı tvden bendede var pfl 6188 bugün sizdeki gibi bir sorun oluştu, tv yi açtık ışık 2 defa yanıp sönüyor ama açılmıyor.
  • Anakart değişimi Philips sadece anakart satsa yeter bi iki sene

• Bende de aynı tv vardı. 3 kez anakartı değişti. 3.yılın sonunda servis 2016 model 49pus6501 modeli ile değiştirdi. Ben tv yi 5 yıl garantili şekilde almıştım. Her problemi video ya çekip servise ilettim. Zaten değiştireceksiniz uğraştırmayın diye bastırınca değiştirdiler...

• xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama cevap için kusura bakmayın; anakart değişimi yaptılar. Sizde durum nasıl oldu?
  • Debater D kullanıcısına yanıt
    hocam bende 2-3 gün sonra tv açıldı ama 3-4 gün sonra tekrar gitti geçen haftadan bu yana kapalı tv.sanırım banada servis yolu göründü.Peki ücret olarak ne ödediniz hocam
  • philips 47PFL7008
    Arkadaşlar 2 yaşında ki oğlum elinde ki biberonu Tv nin ekranına fırlatması sonucu panel içeriden kırılmış. Ekranın dış kısımda ki koruyucu plastik (yani elinizi değdiğiniz) yer sağlam ancak onun altındaki görüntü veren ince cam kırık. Dolayısı ile seyredilmeyecek şekilde görüntü var. İyi tarafı ise tüm elektronik devrelerin sağlam olması. Garanti 5 yıllıktı ve bitimine 2 yıl var.
    Kırık ekrana rağmen dahi amblight doğru renkleri gösteriyor, kanal değiştirilebiliyor, ses var. Sonuç olarak Tv nin sadece ekran değişimine ihtiyacı var.
    Sorularım şunlar. (Elektronik mezunuyum ve parçaları söküp takabilirim. (Eskişehir deyim ancak izmir, Ankara, Bursa, İstanbula gitmek sorun olmaz.)
    1. Paneli en uygun fiyata nerede değiştirebilirim?
    2. Paneli sağlam ancak anakartı, işlemcisi veya bilimum ekran hariç arızası olan arkadaşların tV'sini makul fiyata satın alabilirim.
    3. Panel bulamaz isem bende ki Tv nin tüm parçaları sağlam olduğu için (Smart kumanda, ayaklık ve ana kart, Hoparlörler,wifi, güç kartı dahil) makul fiyata sizlere gönderebilirim.
    Kısaca her türlü çözüme hazırım. İstekli arkadaşlar buradan iletişim kurabilir.(Bulunduğum şehir Eskişehir)  philips pfl7008 açılmıyor kırmızı ışık 2 defa yanıp sönüyor

philips pfl7008 açılmıyor kırmızı ışık 2 defa yanıp sönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ok05 -- 13 Nisan 2017; 7:41:0 >

• ok05 merhaba. Tvyi satmadiysan ben alabilirim. Bendede aynı TV'den var anakartini ve soketlerini değişmem gerekiyor

• ok05 kullanıcısına yanıt
    selam kardeş ekranı bulabildinmi ? aynı tvden bendede var.. ekran sağlam lakin ... ışık yanıp sönüyor... anlaşır isek ekranı sana satabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkannet1

selam kardeş ekranı bulabildinmi ? aynı tvden bendede var.. ekran sağlam lakin ... ışık yanıp sönüyor... anlaşır isek ekranı sana satabilirim

Tv yi istanbul sultanbeyli servisi satın almıştı. Ekranı sağlamsa kartları rahat servislerden ve 2.elden bulabilirsiniz. Şu an yine philips aldım. 55pus6581 ve bu tv elektronik ve program olarak bayağı iyi. Smart süper bunda.

• ok05 kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler... lakin benim yaşadığım ilçe izmirin Dikili ilçesi... burda servis bayağı sıkıntı... anakart arza dediler 650 tl istediler
  • Hocam merhaba, benim de tv geçen gün bozuldu, anten girişi oksitlenmişti onu temizledik sonra hiç açılmadı, iki defa ışığı yanıp sönüyor. Sorun ne olabilir muhtemelen? Güç kısmındaki kartta mı yoksa diğer anakartta mı acaba

• Yandık, aynı sorun bizdeki tvde de var. 5 sene önce 150 TL verdiyseniz bize şimdi bi 300-400 lira takarlar. Lanet olsun Philips televizyon aldığımız güne, bir kere stabil çalışmadı şu cihaz ya hep bir sorun.

• Benim tv devaynı sorun var güncel anakart değiştiren varmı? Fiyatı nedir?

• 1umr1 1 kullanıcısına yanıt

benim tv'de kapandı yanlız kırmızı ışık yanıp sönüyordu 9 senelik,kartı onardılar 6 ay garanti verdiler garantiden 13 gün sonra yine aynı şekilde bozuldu yine para istiyorlar.İlk bozulduğunda 2.750 tl istediler.

• Onarım değil yeni kart taktırmalısınız. Kumandası dahil değişiyor. Sıfır oluyor sistem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.