Şimdi Ara

::::::::::: PHOTOSHOP DÖKÜMAN İSTEKTE BULUNUN ::::::::::::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar isteyene bilgilerini verdiği taktirde herhangi fhotoShop dökümanı ( logo, afiş, web tasarım vb. ... ) hazırlayabilirim zamanım oldukça. Lütfen istekte bulunacak arkadaşlar istedikleri dökümanının içeriği, boyutu, kullanılacak objeleri, yazıları vb. bilgileri de göndersin... Yeniden foruma yaptıklarımı gönderirim...

• merhaba.

ya ben bir türlü karar veremedim,işin içinden çıkamadım.
    bana velfecir.net için bir logomsu birşey lazım.

komik bir font lazım ama bulamadım.renkli renkli birşey.
    videolar çekip siteye koyucam.karikatür..vs..vs..bu tarz şeyler olacak.
    ama aklıma hiçbir şey gelmiyor velfecir i nasıl yazmamla ilgili.
    eğer zamanın olursa , elinde de ne bileyim böyle komik-güzel eğlenceli bir font varsa sadece velfecir yazamısın acaba?
    ben dafont.com dan bakıyorum ama henüz içime hiç sinmedi.
    videolar olacağı için sitede , böyle minik tv. ler yapıp antenli , içine velfecir yazdım ama yine pek beğenmedim.

yani bana fikir vermek açısından bir kaç tane velfecir yazabilir misin?

• özellikle yapılmasını istediğim bişey yok ama 1024*768 değişik wallpaper yapımlarıyla ilgili bilgi versen süper olur. yani kafana göre takılıp sonra bize de anlatsan nasıl yaptığını. mesela arka plana bi foto gömsen etrafına da renklerden değişik efektler yapsan yada daha değişik bişeyler. wallpaper yapımıyla ilgili her konuyu takip ederim ben.
  • velfecir arkadaşım gönderdim. arka planda bir deşiliklik istersen söyle istersen arka planı yok edebiliriz de. veya eksik olduğunu düşündüğün istediğin bişey varsa söyle tekrardan düzenliyim. Görüşmek üzere...

•  ::::::::::: PHOTOSHOP DÖKÜMAN İSTEKTE BULUNUN ::::::::::::

bavgroundu yaparız

karşıdaki ışık topu gibi olan gezegenide yaparız lens fare ile

ama bu önümüzdeki güneşi nasıl yapcaz süper bir çalışma tutorial ını bulamadım ne çok denedim ama olmuyor böyle sence neleri kullanmışlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

bavgroundu yaparız

karşıdaki ışık topu gibi olan gezegenide yaparız lens fare ile

ama bu önümüzdeki güneşi nasıl yapcaz süper bir çalışma tutorial ını bulamadım ne çok denedim ama olmuyor böyle sence neleri kullanmışlar ?

kırmızıları gaussian blur vermişler, bide brushlarla oynamışlar o da biraz emek gerektiriyor bide programa hakimiyet babacım...

• adobe photoshop 7.0 da üç boyutlu effecti nasıl veririz yazılara?
    ve
    yansıma effecleri nasıl veririz ?

şimdiden teşekkür ederim

abi velvelivelfecir ne demek bilmiyorum garipimsi bişey geldi böyle yazdım bende aman ne bilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

merhaba.

ya ben bir türlü karar veremedim,işin içinden çıkamadım.
    bana velfecir.net için bir logomsu birşey lazım.

komik bir font lazım ama bulamadım.renkli renkli birşey.
    videolar çekip siteye koyucam.karikatür..vs..vs..bu tarz şeyler olacak.
    ama aklıma hiçbir şey gelmiyor velfecir i nasıl yazmamla ilgili.
    eğer zamanın olursa , elinde de ne bileyim böyle komik-güzel eğlenceli bir font varsa sadece velfecir yazamısın acaba?
    ben dafont.com dan bakıyorum ama henüz içime hiç sinmedi.
    videolar olacağı için sitede , böyle minik tv. ler yapıp antenli , içine velfecir yazdım ama yine pek beğenmedim.

yani bana fikir vermek açısından bir kaç tane velfecir yazabilir misin?

ps te yaptım hemen şimdi

• quote:

adobe photoshop 7.0 da üç boyutlu effecti nasıl veririz yazılara?
    ve

şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşım filtrelerde zaten karakteri 3 boyuta çevirmek için bir bölüm var ordan ayarları yapıp döndürebilirsin. yada katmanlardan T yazan yere değilde yanına tıklar orda golgeleme, doku vb. ayarlarla oynayarakta bu hıssı yaratabılırsın... onun dışında sadece bunun için soruyorsan çok guzel 3 boyuta donusturme programları var kucuk boyutlu hemde aynı zaman da bu programlarla yansıma efectıde cok rahat verebılırsın... eger dedıgım gıbı ozellıkle 3 boyut uzerıne calısıcaksan bu bahsettıgım programları ındır ve kullan photoshopta ugrasma ne kadar kolay olsa da dıerlerınden kolay sonuc alırsın...
  • @teenager

arkadaşım eline koluna sağlık çook teşekür ederim sağolasın..
    yav aslında ben tam ne istediğim bilmiyorum yani bu yazı biraz büyük olmuş
    benim logoyu koyacağım yer tam burası..
    siyah çembere aldım..

tam oraya birşey koymak istiyorum velfecir yazan ama logo gibi birşey koymak istiyorum ama hiç fikir gelmiyor inan..hiç fikrim yok..ne yapayım ne edeyim..ps. yi açıyorum biraz birşeyler yapıyorum ..beğenmiyorum..
    bulcaz birşey inşallah..

@metalliaz

yav veliveli nerden çıktı şimdi

@kaplanmete
    arkadaşım sende çok sağol..
    işte biraz bu tarz bir çalışmaya yakın birşey istiyorum..
    yav aslında benim yapmam lazım daaaa işte kafaya gelmiyor birşey..

• velfecir hakıkaten benım yaptıgım baya buyukmus gonderdıgın resmı aldım ona gore bısey denedım buna ok dersen bu resmın bana gercek boyutlusunu gonderırsın saglıklı ve net bı sekılde yaparım..

• Photoshop dökümanları hususunda istekte bulunun sevgili arkadaşlarım her zaman böle şeyler çıkmaz karşınıza ve ne olur ihtiyacınız varsa istekte bulunun...
  • kartvizit tasarımı yapabilir misin? sağ da foto konulacak bi yer solda da gerekli bilgileri koymak istiyorum. yada tam tersi.değişik bi tasarım yapar mısın? yalnız üzerinde değişiklik için png yada psd gerekli.uyarsa süper olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teenager

quote:

adobe photoshop 7.0 da üç boyutlu effecti nasıl veririz yazılara?
    ve

şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşım filtrelerde zaten karakteri 3 boyuta çevirmek için bir bölüm var ordan ayarları yapıp döndürebilirsin. yada katmanlardan T yazan yere değilde yanına tıklar orda golgeleme, doku vb. ayarlarla oynayarakta bu hıssı yaratabılırsın... onun dışında sadece bunun için soruyorsan çok guzel 3 boyuta donusturme programları var kucuk boyutlu hemde aynı zaman da bu programlarla yansıma efectıde cok rahat verebılırsın... eger dedıgım gıbı ozellıkle 3 boyut uzerıne calısıcaksan bu bahsettıgım programları ındır ve kullan photoshopta ugrasma ne kadar kolay olsa da dıerlerınden kolay sonuc alırsın...

cevap için teşekkür ederim ama ben photoshopta nasıl bilmek istemiştim. Aslında yapıyorum önceden okuduğum bir dökümanla ama bir kaç arkadaşımınki gibi güzel yapamıyorum işte Bu arada gölgelendirmeyle vs 3d hissi vermek değil amacım, amacım 3d yapmak...

Yinede teşekkürler kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

@metalliaz

yav veliveli nerden çıktı şimdi

Bende anlamadım
  • Banadawww.pcdersanesi.org takii bannerı yeniden tasarlarmısınz sitedekin ben yaptım ve nekadar berbat olduüu ortada bir el atıverin lütfen teşekkürler...
  • Birde bana içinde benimde düzenleyebileceğim flash yada başka bir kodlayıcı ile yapılımış açılan menüsü buluan bir bilgisayar program yazlım içerikli bir eweb tasarım yapabilirmisin

teşekkkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboylord -- 6 Aralık 2006; 22:13:00 >
  • Arkadaşım bana photoshop pluingleri lazım
    ayrıca extensty efekti çok accil ilgilenirsen sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.