Şimdi Ara

Photoshop Master Collection Cs5 Kurulum Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    photoshop master collection cs5 kurmaya çalışıyorum herşey bitiyor kuruluma geçtiğinde aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor nedeni hakkında ve nasıl çözebileceğim hakkında acil yardımcı olabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asmmiz

win 8 kullanıyorum.
    photoshop master collection cs5 kurmaya çalışıyorum herşey bitiyor kuruluma geçtiğinde aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor nedeni hakkında ve nasıl çözebileceğim hakkında acil yardımcı olabilir misiniz ?

hocam win 7 uyumlulugunda dene kurmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draj3n

quote:

win 8 kullanıyorum.

işletim sistemini mi değiştirmem gerek diyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

win 8 kullanıyorum.

yok hocam setup ın üstünde sağ tıkla uyumluluk sekmesine gel bu programın çalışacağı uyumluluk modu win 7 seçerek dene

• quote:

quote:

quote:

quote:

win 8 kullanıyorum.

yok hocam setup ın üstünde sağ tıkla uyumluluk sekmesine gel bu programın çalışacağı uyumluluk modu win 7 seçerek dene

hocam dediğiniz şekilde uyumluluğu yaptım denedim, başka bir yere kurmaya kalktım yine aynı hatayı alıyorum. Başka bir sebep olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

win 8 kullanıyorum.

hocam dediğiniz şekilde uyumluluğu yaptım denedim, başka bir yere kurmaya kalktım yine aynı hatayı alıyorum. Başka bir sebep olabilir mi?

adobeden baktm

Yükleme hataları ile bitmiş olduğunu göstermektedir Kodu 6 ve Çıkış Kodu 7 çıkın. Ancak, çıkış kodlarını kendileri oluştu hata türünü belirtmek istemiyorum. Çözümler 1. Aşağıdaki 3 ile birçok ortak yükleme hatası sorunları çözmek. Çık Kodu 6 veya Çık Kodu 7 hatayı gidermek için, sırayla, onları deneyin. Onlar işe yaramazsa, Çözümler 4 ve 5 ile devam edin.

1. Simge durumuna küçültülmüş bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    Bu belgelerin birinde yönergeleri izleyerek, bilgisayarınızı yeniden başlatın:

Windows XP | Tanılama modunda Windows Başlat
    Windows 7, Vista | değiştirilmiş bir modda Windows'u yeniden başlatın
    Güvenli Önyükleme modunda sistem başlat | Mac OS X
    Creative Suite ürününüze yeniden yükleyin.

2. Microsoft Windows Installer (Windows) onarın.
    Simge durumuna küçültülmüş bilgisayarınızı yeniden çıkış kodu Windows üzerinde 6 veya 7 hata gidermezse, Windows Installer onarmaya çalışın.

Windows XP / Vista: yeni yükleyip Microsoft Windows ınstaller Redistributable paketi .
    Windows 7:
    Başlat> Tüm Programlar> Aksesuarlar seçin.
    Sağ tıklatın Komut İstemi ve Yönetici olarak Çalıştır'ı seçin.
    Komut İstemi penceresinde yazın sfc / scannow yazın ve Enter tuşuna basın.
    Sistem taraması tamamlandığında, türü msiexec / unreg Komut İstemi penceresi ve Enter tuşuna basın.
    Tip msiexec / regserver Komut İstemi penceresi ve Enter tuşuna basın.
    Creative Suite ürününüze yeniden yükleyin.

3. Adobe AIR Kaldırın ve sonra AIR ve Adobe Yardım yeniden yükleyin.
    Adobe AIR Kaldır:

Windows XP: Başlat> Denetim Masası'nı seçin, Program Ekle veya Kaldır'ı çift tıklatın ve Adobe AIR seçeneğini seçin. Kaldır 'ı tıklatın.
    Windows Vista / 7: Başlat> Denetim Masası 'nı çift tıklatın Programlar Ve Özellikleri, seçin ve Adobe AIR seçeneğini seçin. Kaldır 'ı tıklatın.
    Mac OS X: Çöp için AIR uygulamasını sürükleyin.
    AdobeHelp yükleri klasöre gidin. Örneğin:

Windows'un : D: \ Adobe Master Collection CS5 \ Adobe CS5 \ payload \ AdobeHelp
    Mac O S: / Volumes / Adobe Master Collection / Adobe CS5/payloads/AdobeHelp
    Çift tıklatın AIRInstallerRunner.exe (Windows) veya Adobe AIR Installer.app (Mac OS).
    Ekrandaki yönergeleri izleyin.
    Yükleri klasörüne dönün.
    Dosya AdobeHelp.air çift tıklatın.
    Ekrandaki yönergeleri izleyin.
    Her şeyi başarıyla yüklenirse, tekrar Creative Suite 5 ürün yükleyiciyi çalıştırın. Bir hata oluşursa, aramak Adobe Knowledgebase çözümleri.
    4. Belirli bir çıkış kodu 6 veya çıkış kodu 7 hata açıklaması çözün
    Daha önce belirtildiği gibi, çıkış kodu 6 ve Çıkış Kodu 7 genel hata kodlarıdır. Başarısızlık belirli nedeni özet bilgilerden sonra, yükleme günlüğüne çıkış kodu altında görünür. Başlıklı ekranda "yükleme ile ilgili sorunlar vardır" Yükleme günlük dosyasında bulunan özet bilgiler içerir.

Bkz "Exit 6" veya "Exit 7 log" Install dosya sistemi hataları, yazma, okuma | Creative Suite 5, CS5.5 Çıkış Kodu 6 ve Çıkış Kod 7 için yaygın günlük hata iletileri bazı çözümler için.

5. Daha fazla bilgi için yükleme günlük dosyasını analiz edin.
    Bu çözümler size CS Ürününüzü yüklemeye izin vermezseniz, size daha Yükleme günlük dosyalarının analiz ederek doğru çözüm uyguladığınızdan emin olun. Bkz CS5 ve yükleme

• Asagidaki tum uygulamalarin kapatin diyor yukleme surasinda aka asagida hicnir uygulama yok onu nasil duzeltebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.