Şimdi Ara

php web camera okuyabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    camera.swf dosyasını decoplier etsem içindeki js kotlarını alsam php içinde çalışabilir mi acaba? php kodu ile web camera sından görüntü almak istiyorum. swf zorunlumu?

• Tamam dır halletim..!
  • Keşke nasıl yaptığınızı da yazsaydınız
  • Anlatmaya değer bişey yok!. discuz! x1.5 sistemini incelerken avatar değişimi için resim yükleme ve çekme seçeneği olduğunu gördüm ve o parçayı ordan alıp her amaçta kullanılıbilir hale getirmek istedim craklemek için camera.swf yi decompile ettiğimde içindeki js kotları gördüm discuz la alakalı kodları ayıklamak isterken yapımcının adresini gördüm ayıklanmış şeklini oradan aldım.. camera.swf içindeki kodlar dışarda da çalışabilir fakat bunun için swf içinde oldugu gibi enteğre onlarca dosya oluşturmak gerekir gerek yok aslında swf formatından bir şikayetimiz yok içinde kalsın dışından nasıl müdehale edebileceğimizi bilmek yeterli olur ve paylaşacağım dosyada yeterince açık ve açılabilir. js ve html ve php kodlarına birazcık aşinalığı olan herkez kullanabilir. dosyalinki;
    s3.dosya.tc
    webcam.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server24/rQ4ltC/webcam.rar.html

• flash veya jquerysiz zor diyecektim ama flashla yapmışınız. tşkler arşivime ekledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.