Şimdi Ara

Pikselli mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese bu sabah bilgisayarımı açtım oyuna girdim ve ekranda pikseller çıktı oyun karakterlerinden uzun çizgiler çıktı oyun kapandı sonra bütün oyunlarda denedim hepsinde aynı sorun normal kullamında sorun yoktu sonra bilgisayarı hiç bir şey yapmadan kapattım tekrar açmaya çalıştığımda mavi ekran çıktı lakin normal mavi ekran değil tüm ekran pikselli bir şekilde nerdeyse arkadaki şeyin mavi ekran olacağı anlaşılmayacak kadar sonra yeniden başlattım düzeldi kapattım bir süre sonra tekrar açtım bu sefer monitör sanki sürekli yeniden başlıyor gibi kapanıyor açılıyor ve her seferinde vga sinyal yok diyordu bir kaç dakika bekledikten sonra arkadaki yazı olunmayacak kadar pikselli şekilde mavi ekran geldi bi çözümü varmıdır

• Up
  • "C:\Windows\minidump" klasörünü bulun ve içerisindeki bütün dosyaları masaüstüne atın. Masaüstüne attığınız dosyaların hepsini seçin ardından Zip olarak sıkıştırın ve Çevrim içi dosya hizmetlerine yükleyin, ardından linki bizimle paylaşın(Microsoft OneDrive, Yandex Disk, DropBox).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.