Başlıkta dediğim gibi pil ömrünün gitmemesi için ne yapabilirim arkadaşlar elektirikte kullanırken çıkarıyorum ben ama elektirik giderse korkusu var işte.
Lemansky
kullanıcısına yanıt
Batarya üzerinde takılı kullnın mümkün olduğuncada fişe takılı kullnın bu deşarj döngüsünü azaltır haftada 1 defa pil uyarı verene kadar boşaltıp doldurun dediğiniz şekilde kullanmayın.Yeni sistemlerde pil dolduğunda gücü keser devamlı güce maruz kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Batarya üzerinde takılı kullnın mümkün olduğuncada fişe takılı kullnın bu deşarj döngüsünü azaltır haftada 1 defa pil uyarı verene kadar boşaltıp doldurun dediğiniz şekilde kullanmayın.Yeni sistemlerde pil dolduğunda gücü keser devamlı güce maruz kalmaz.
Pekala hocam öyle yapayım haftada boşaltsam yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Aynen katılıyorum.Ben de bu şekilde kullanırım ve tavsiye ettiğim yöntem budur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme