Şimdi Ara

ping sorununa çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni başladım League of Legends'a. Oyuna girdiğimde sık sık ping 1000'lere kadar çıkıyor bir kaç kez oyundan düşüyorum falan ama mesela o ping arttığı anda veya bağlantı kesildi dediğinde hemen alta geçip internet var mı kontrol ediyorum hiçbir sorun yok. Speedtest'te akk geçtiğim için 4 mbps download görünüyor. Normalde de 8 mbps internetim var. Arkada hiçbir program yok internet kullanacak kapatıyorum hepsini, ekran kartı yazılımı vs güncel . Yani mesela skype'ta görüşme yaptığımda hiçbir kesilme kopma olmuyorken oyunda oluyor. Smite denemiştim onda da böyle sorunlar oluyordu . Sizce sorun ne, nasıl çözebilirim?

Edit: Wifi ile bağlanıyorum ve kablolu bağlanma şansım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatzelwurm -- 29 Ağustos 2014; 12:40:12 >

• bağlantı kopma problemlerinin birçok nedeni var. internette bazı ping düşürme yöntemleri var ama ne kadar işini görür bilemiyorum. mesaj kutuna kullandığım birkaç yöntemi gösterir link attım. umarım işini görür.
  • HotspotShield varsa kapat. 2 3 sene önce Knight oynamak için indirmiştim.Bu program açıkken oyuna girdiğimde 1000'lerde 2000'lerde geziyordu pingim
  • pm pls
  •  ping sorununa çözüm

Pingtest sonuçlarım bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatzelwurm -- 29 Ağustos 2014; 14:57:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ÇÖZÜLDÜ] Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.