Şimdi Ara

PIONEER DEH- P88RS II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba PIONEER DEH- P88RS II bu ürün nasıl bir ürün arkadaşlar kullanan varmı saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mare85

merhaba PIONEER DEH- P88RS II bu ürün nasıl bir ürün arkadaşlar kullanan varmı saygılar.

üst seviye profesyonel bir ürün
  • quote:

merhaba PIONEER DEH- P88RS II bu ürün nasıl bir ürün arkadaşlar kullanan varmı saygılar.

uygunsa göz kapalı al kardeş kimse kullanmasada olur iyi ve üst bir seri
  • mamuli kullanıcısına yanıt
    PİONEER DEX-P99R bu cihaza takmıştım kafayı eski ama baba ya:) 500 dedi biraz daha araştırdım 500 vermişken yeni seri olsun dedim üstüne 200 daha koydum dün akşam PIONEER DEH- P88RS II aldım 700 liraya çok temiz cihaz bi abimin bmw sinden söktüm kendi ellerimle:) bana dediki buna ayar yapıcak usta lazım:)

sıralama şöyle;

ana ünite:DEH- P88RS II
    anfi:kicker zx700.5
    subbass:kicker l7 solo baric çift bobin.)
    tweeter:pioneer ts-s20

evet canlar şimdi ne ister bu yamamlar ne ile devam edeyim compenent hoparlörler-coaksiyel ikinci bir anfi olarak vs tamamlamak istiyorum tecrübe lazım yardım edin pişman olmak istemiyorum :)
  • quote:

PİONEER DEX-P99R bu cihaza takmıştım kafayı eski ama baba ya:) 500 dedi biraz daha araştırdım 500 vermişken yeni seri olsun dedim üstüne 200 daha koydum dün akşam PIONEER DEH- P88RS II aldım 700 liraya çok temiz cihaz bi abimin bmw sinden söktüm kendi ellerimle:) bana dediki buna ayar yapıcak usta lazım:)

sıralama şöyle;

evet canlar şimdi ne ister bu yamamlar ne ile devam edeyim compenent hoparlörler-coaksiyel ikinci bir anfi olarak vs tamamlamak istiyorum tecrübe lazım yardım edin pişman olmak istemiyorum :)

boşver kardeş aldığın kesinle daha iyi doğru söylüyo iyi bir ayar şart bnde de 7950 ub 4 yıldır fln kullanıyorum iyi ama bence seninki çok iyi senin o basa bırak doyurucu coax ı :D iki takım saglam comp. anca yeter bas kullandığından comp bakman mantıklı olacaktır imkanlarına göre ,Focal ps 165 .hertz hsk 165 ,infinity 6500 cx yada dls comp. bakabilirsin ,yanlız tarzın ne bas agırlıklı mı tiz agırlıklı mı ilk önce comp alıp ona göre stereo anfi bakacan kardeş

doğru söylüyorsun kardeş yeni model yenidir alınmış alınmıştır:) tarzım pek basta değil tiz de değil sadece kaliteyi ayırorum desibel sidiği yarıştırmayacağım:) kimseyle ama bu kadar para verip az seste istemeyiz dimi:) bana kalite lazım sahnede iğne düşse duymak istiyorum anfim 5 kanal bu anfi ile aynı anda comp ve bass besleyebilirmiyim yada 2. bir anfiyi zaten gözden çıkardım gerekirse alıcam yani ömürlük bir iş yapmak istiyorum onu al onu çıkar uğraşamam arabam 106 ilerde değiştirirsem yine aynı malı kullanmak istiyorum bu arada arka pandizotuda aldım:)) hazır portlu medefe 2 takim JBL LİMİTED t595 almayı düşünürken comp girdi araya pandizot g......e kaçtı:) ne yapayım acaba comp düşünüyodum zaten ama kapılara şimdi arkayadamı 2 takım comp tak diyorsun ben ne yapıcam yaaauuuvvv:)))
  • quote:

sıralama şöyle;

elindeki amfi ile l7 zor beslersin

• quote:

doğru söylüyorsun kardeş yeni model yenidir alınmış alınmıştır:) tarzım pek basta değil tiz de değil sadece kaliteyi ayırorum desibel sidiği yarıştırmayacağım:) kimseyle ama bu kadar para verip az seste istemeyiz dimi:) bana kalite lazım sahnede iğne düşse duymak istiyorum anfim 5 kanal bu anfi ile aynı anda comp ve bass besleyebilirmiyim yada 2. bir anfiyi zaten gözden çıkardım gerekirse alıcam yani ömürlük bir iş yapmak istiyorum onu al onu çıkar uğraşamam arabam 106 ilerde değiştirirsem yine aynı malı kullanmak istiyorum bu arada arka pandizotuda aldım:)) hazır portlu medefe 2 takim JBL LİMİTED t595 almayı düşünürken comp girdi araya pandizot g......e kaçtı:) ne yapayım acaba comp düşünüyodum zaten ama kapılara şimdi arkayadamı 2 takım comp tak diyorsun ben ne yapıcam yaaauuuvvv:)))

kardeş senin ikinci anfi alman şart farz ne ise sen igne düşse duymak istiyorum diyosan alacagın mid takımı belli focal ,bas agırlıklı sevmiyosan anlaşılan çok çünkü o igneyi duyamazsın bence imkanlarına göre iki takım focal ps 165 al işi bitir ,yada bu beni aşar diyosan infinty 6500 cx i dinle medimarkt te fln iki takım ondan al senin tarzın bu markalara aldırttır aslında dls de var o da çok berrak sesi var ama rms leri düşük hep içime kurt düşüyo o nedenle o degilde sen o elindeki anfide yeterli gelmez ki kardeş çok kanallı degil mi o köprülü degerine bi bak ama 1000 rms gücündeki bas a yaaln olur gibi biraz o anfi t595 50.yıl özel seri panzinota düşünebilirsin ama akustiği bozar bnce ona 300 400 vercegine focal al

tamam paşa focal alalım ne yapalım:) öyle olsun ama basıda çok kaybetmek istemiyorum bas olsunda o milletin tabir ettiği bastan olmasın yoksa araba zaten küçük benzin koymadan bası aç zıplaya zıplaya git:)) şaka bi yana anfi elimdemi patladı focalle uyumlu olurmu peki bu anfi 2 takım focal besler herhalde yada infinity peki şöle bişe yapsak 1 takım focal ön kapılara 2 takım infinity arka pandizota uygun olurmu elimdeki anfi ile ayrıca bas için hangi anfiyi almam lazım?
  • quote:

tamam paşa focal alalım ne yapalım:) öyle olsun ama basıda çok kaybetmek istemiyorum bas olsunda o milletin tabir ettiği bastan olmasın yoksa araba zaten küçük benzin koymadan bası aç zıplaya zıplaya git:)) şaka bi yana anfi elimdemi patladı focalle uyumlu olurmu peki bu anfi 2 takım focal besler herhalde yada infinity peki şöle bişe yapsak 1 takım focal ön kapılara 2 takım infinity arka pandizota uygun olurmu elimdeki anfi ile ayrıca bas için hangi anfiyi almam lazım?

Elindeki anfinin özelliklerine bakmadım ama kesin kaldırır iki takım mid i rahatlıkla die düşünüyorum mono anfi bakarız dert degıl ama senin anfi kaç ohm onu bilmem lazım ayrı ayrı mid takımlar olmaz kardeş ya bir takım focal alıp ön kapılara koycan şimdilik yada 2 takım infinity alcan focal biraz pahalı ama mantıklı olan focal ilerde imkanın olursa bi takım daha alırsın kafan rahatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• focal iyidir güzeldir de bu kadar paralar verme bence mamulı nın dediği gibi 2 takım ınfınıty al zaten elindeki amfi ınfınıty leri anca besler stereo da , mono olarak ta 210 rms veriyor sub olarak max. 250 rms lik bir sub secersen amfin zorlanmadan çalışır mesela jbl gt-5 12 olabilir (275 rms) şöyle birşey de var 2 takım infinity için 275 rms az gelir bir müddet sonra bass lar yetmez sana tavsiyem kıcker ı stereo olarak kullan ayrı bir mono amfi ve yüksek rms sub tercih et ... elindeki amfi nin mono kanalı 2 ohm da 420 rms veriyor 400 rms bası sürebilirsin ama ne kadar kalitelide olsa büyük ihtimal zorlandığında kesme yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascall35 -- 18 Temmuz 2013; 3:53:19 >
  • pascall35 kullanıcısına yanıt
    2 takım comp alayım anfimi midlerde kullanayım çünki elimde patlamasın anfi:) l7 için se bir adet anfi alayım peki hangi anfiyi öneriyorsunuz hatta anfi l7 ile kafa kafaya değilde biraz daha iyi olabilir belki araya bir takım daha comp atarım ne derisinz:)
  • quote:

2 takım comp alayım anfimi midlerde kullanayım çünki elimde patlamasın anfi:) l7 için se bir adet anfi alayım peki hangi anfiyi öneriyorsunuz hatta anfi l7 ile kafa kafaya değilde biraz daha iyi olabilir belki araya bir takım daha comp atarım ne derisinz:)

mono anfiye komp. baglayamazsın yalan olur sen sub un ohm degerini dünde yazdığım gibi söyle ona göre anfi alıncaz ezbere mono alınmaz galiba iki takım infinity düşünüyosun gibi yanlız yerinde olsam bi yerde dinlemeden sipariş vermem zevkler tartışılmaz biliyosun :) kicker anifni satma baglarsın mid takımlarını yanlız iyi bir mono anfi alman şart yanlış görmedimse 4 ohm olmalı ,yani sana 4 ohmda 750 rms vericek bir anfi lazım ,örnegin jbl gto 1201,1 veya m acustic 2000,1 gbi l7 nin bir sürü modelleri var senini ki 750 rms olan mı 1000 rms olan ? kaç ohm 2 mi 4 mü araştır bi ona göre anfi bakıcan

ben kabinden çıkarmıştım 4 adet kablo bağlama yeri var bütün bağlantı yerlerinde 4 ohm yazıyordu ama rms ye dikkat etmedim şimdi yine çıkartıp bakıcam inş yazıyordur:)
  • quote:

jbl 1200.1 ile 2 ohmda l7 yi beslersin ...
    jamara murat abi ile konuştum l7 sq sistem diyor bana spl lazım imiş:( sub da elimde patladı nerdeyse vazgeçicem bu işte :(
  • quote:

jamara murat abi ile konuştum l7 sq sistem diyor bana spl lazım imiş:( sub da elimde patladı nerdeyse vazgeçicem bu işte :(

ters anladın herhalde l7 spl sistemdir sq sistem olmaz l7 den
    evet yalnış anlamışım:) spl ne sQ ne bu nedir ya:)) kardeşim iki tane kolonu bağlayamıyoruz bi teype:)
  • quote:

evet yalnış anlamışım:) spl ne sQ ne bu nedir ya:)) kardeşim iki tane kolonu bağlayamıyoruz bi teype:)

spl - ses basıncı ön planda kalite yok

sq - ses kalitesi ön planda kalite on numara
    o zaman ben sq sistem istiyorum ama birazsa spl olsun:))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.