Şimdi Ara

Pioneer PDP-427XA... doğru kararmı?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
9.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU IKISI ARASINDA BUGUN ICIN DOGRU SECIM HANGISI SIZCE?

SONY W SERISI FULL HD VE FIYAT OLARAK COK DAHA YUKSEK.

LCD vs PLASMA GIBI DUSUNECEK OLURSAK, AYNI FIYATLARDA SONY V2000 OLABILIR.

SU ANDA LCD - PLASMA ARASINDA KARAR VERMEK TAMAMEN GORECELI. UMARIM BU ISIN SONU BETAMAX-VHS GIBI OLMAZ VE PLASMALAR TARIHIN KARANLIKLARINA GOMULMEZ.
  • Lcd kullanım alanı açısından ve ömürlülüğünün devamı açısından(hoş o saatlerden sonra heralde herkes yeni tv alır) daha avantajlı bence. tabi her iki teknolojininin de artı ve eksileri var siz kullanım amacınıza göre tvnizi almalısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: garbisusta

BU IKISI ARASINDA BUGUN ICIN DOGRU SECIM HANGISI SIZCE?

SONY W SERISI FULL HD VE FIYAT OLARAK COK DAHA YUKSEK.

LCD vs PLASMA GIBI DUSUNECEK OLURSAK, AYNI FIYATLARDA SONY V2000 OLABILIR.

SU ANDA LCD - PLASMA ARASINDA KARAR VERMEK TAMAMEN GORECELI. UMARIM BU ISIN SONU BETAMAX-VHS GIBI OLMAZ VE PLASMALAR TARIHIN KARANLIKLARINA GOMULMEZ.

Hangi ikisi ? Ben yazdığınızdan neyle neyi karşılaştırdığınızı anlayamadım.
  • ilk seçenek başlıkta yazıyor ilk bende şaşırdım Pioneer PDP-427XA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

ilk seçenek başlıkta yazıyor ilk bende şaşırdım Pioneer PDP-427XA

artık mesajları cevaplamak için önce çözmekde gerekiyor
  • Panasonic PV60 almayı düşünüyordum fakat şu mor yılan olayından sonra vazgeçtim.. 427XA modeli kafama yattı.. peki teknosalarda satılan 4270XA modelinin arasında ne fark var..

Forumda 427XA kullanan arkadaş var mı? Herhangi bir sorun yaşadı mı?

Kendi sitesinde bulduğum karşılaştırma

Pioneer PDP-427XA... doğru kararmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guyratlee -- 4 Şubat 2007; 13:45:31 >
  • Sayın guyratlee,

Sorduğunuz soruların hepsinin bu başlık altında cevapları var. Yine de kısaca tekrarlayayım:

Teknosalarda satılan 4270XA'nın pc girişi yok ayrıca 2 değil tek HDMI girişi var. Bir de bildiğim kadarı ile PIP özelliği yok. Bunlar benim için önemli değil diyorsanız 4270XA'ya yönelebilirsiniz. Herhangi bir kalite farkı yok. Ekran aynı ekran.

Bu forumda 427XA kullanan bir çok arkadaş var. Biri de benim. Herhangi bir sorun yaşamadığım gibi çok da memnunum. Alırken normal yayınlardan (digiturk) fazla bir performans beklemiyordum. Ama bu yayınları da şaşırtıcı derecede güzel gösteriyor. Bu kadarını beklemiyordum. Oldukça zengin renk ayarları barındırıyor içinde. Zevkinize ve ortamınıza uygun renklere ulaşana kadar biraz ayarlarla uğraşmanız gerekecek. Ama sonuçta en optimumunu buluyorsunuz bundan endişeniz olmasın.

Sevgi ve saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guyratlee

Forumda 427XA kullanan arkadaş var mı? Herhangi bir sorun yaşadı mı?

427XA'yı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve memnunum. Özellikle renkler ve görüntü kalitesi beklediğimin üstünde. İnsan eve geldikten sonra daha iyi anlıyor.
    427XA ben alırken teknosalarda satılmıyordu sadece 4270XA vardı. 427XA nın ufak tefek artıları var Axeaus açıklamış zaten. Sonuç olarak ikiside aynı panel bir kalite farkı yok. Yanılmıyorsam tasarım olarak 427xa da gri bir ince çerçeve var diğeri tamamen siyah. Ben 427xa yı enplustan teknosadaki 4270xa fiyatının altında almıştım almadan sizde biraz araştırın derim fiyatlar bir miktar oynayabiliyor.
  • fiyati disinda Pioneer en iyi secenek, TR'deki diger butun cihazlardan onde
    her halde bunu bildiklerinden, Digicom dayanmis marja
    daha ucuza da satabilirlerdi.
  • Pioneer 4270XA 'nın nakit fiyatı 4250 ytlwww.teknosaray.com 'da bilgi almak amaçlı (282)293 1971 info@teknosaray.com adreslerden ulaşabilirsiniz vereceğim linkte bu ürün ile ilgili bilgi bulabilirsiniz http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=TV.PDP.4270XA

• 4270XA veya 427XA'larınızda çalışırken "zzzzz" sesi (plasma buzz) var mı?
  • 427XA ile XD arasında dijital bağlantı farkı vardı sanırım. Bu hangi durumlarda önemli. Çok amaörce bir soru farkındayım, kusura bakmayın...
  • XA Analog tuner XD Dijital Tunerli..
    Türkiye de Dijital Karasal yayın 2-3 kanalda var.
    Yani şu an için pek bir anlamı yok DVB-T nin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 69deccal

4270XA veya 427XA'larınızda çalışırken "zzzzz" sesi (plasma buzz) var mı?

Benimkinde hafif bir ses var. Ses 5-6 civarına gelince çok az duyuluyor. Ama ben ses konusunda biraz takıntılı olmama rağmen beni bile rahatsız edecek düzeyde bir ses yok.

Bu arada eve gelen arkadaş eş dost vs herkese sordum ses duyuyormusunuz diye sadece kulaklarını panele yapıştırınca çok az bir ses duyduklarını söylediler.

O nedenle benim gibi olur olmaz her sesi duyan bir kişi değilseniz panelde kesinlikle ses falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_ -- 7 Şubat 2007; 14:01:38 >
  • 427XD digital tunerli modelinde direk digiturk karti takma yuvasi var mi?

decoder zimbirtisindan kurtulabilir miyiz? yoksa sadece hayal mi goruyorum ???
  • quote:

427XD digital tunerli modelinde direk digiturk karti takma yuvasi var mi?

benim bildiğim o özellik sadece lowe de var.
  • Cevap için teşekkürler.
  • bu model Turkiye'ye getirilmedi..

quote:

427XD digital tunerli modelinde direk digiturk karti takma yuvasi var mi?

• Ben de sizin gibiyim de.. :) bu şekilde bir sesi olan LG PC1R'm var. Pioneer'la değiştirme şansım var da onun için sormuşum, teşekkürler....

quote:

Orjinalden alıntı: Lost_

quote:

Orjinalden alıntı: 69deccal

4270XA veya 427XA'larınızda çalışırken "zzzzz" sesi (plasma buzz) var mı?

Benimkinde hafif bir ses var. Ses 5-6 civarına gelince çok az duyuluyor. Ama ben ses konusunda biraz takıntılı olmama rağmen beni bile rahatsız edecek düzeyde bir ses yok.

Bu arada eve gelen arkadaş eş dost vs herkese sordum ses duyuyormusunuz diye sadece kulaklarını panele yapıştırınca çok az bir ses duyduklarını söylediler.

O nedenle benim gibi olur olmaz her sesi duyan bir kişi değilseniz panelde kesinlikle ses falan yok

• www.teknosaray.com daki fiyatlar:

PİONEER PDP-427XA=4375 YTL
    http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=PDP-427XA

PİONEER PDP-4270XA=3945 YTL
    http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=TV.PDP.4270XA
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.