Şimdi Ara

Piranha Digital Mp4 pLayer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bi soru sorucaktım.yaklaşık 1 ay önce piranha mp4 player aLdım.Ürün Güzel ilk aldığımda içinde 1 video 2-3 tane şarkı vardı video izleniyordu.Ben hafıza kartını biçimlendirdim.daha sonra istediği uzantıda yani mp4 formatında video attım.Vidio görüntüLenemiyor Bu ürüne sahip olan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim saygıLar sevgiLer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.LucidReam -- 24 Aralık 2012; 15:04:42 >

• formatın mp4 değil amv olması lazım. mp3ten sonra mp4 gelir mantığıyla hep mp4 player diyorlar ama yalan, sanırım sadece ipod oynatıyor mp4. amv converter diye google da arat, videolarını amv'ye çevirdiğinde izleyebileceksin.
  • ürünü aldığınız zaman içinden cd çıkması lazım o cd'nin içinde
    sadece onu çalıştırdı bi format programı var.Programı kurun program once videoyu avi formatına çevirecek ama bu aviyi sadece bu mp4 çalıştırıyor başka bi avi formatını çalıştırmıyor. sadece onun çevirdiği avi formatını çalıştırıyor.
  • selam arkadaslar ben bundan 4 ay once pıranha mp4 aldım ve evden bırkac muzık attım ama fazla muzık olmadıgı ıcın cdcıye gıttım ve muzık attırdım ve baktım bazı muzıkler aynıydı sılmek ıcın bılgısayara takdım ve bılıgsayar tanımadı mp4 aynı cdcıye sordum nıye sızden muzık atırdıkdan sonra mp4u bılgısayar tanımamaya basladı dedım adamlar bızde boyle bırsey olmaz dedıler ama sorunu cozerız dedıler bende 20 tl daha ıstedıller bende cıkdım geldım eve bunun baska bır cozumu yokmu arkadaslar yapılmazmı kendı cabamla bosu bosuna 80 mılyon cope gıdıcek
  • İnternetten araştır . Fabrika ayarlarına döndürüyorsun mp4 ü . geldiği gibi oluyor .
  • mp4 ü aldığında içinden bi cd çıkar ; onu pc ne kur daha sonra o program ile video nun formatını değiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.