Şimdi Ara

<| Piranha Galileo 5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Amigo (Yeni!!!) |> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
42.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piranha GPS.exe contact listi alamadığı için acıkcası bende bilemiyom, ornek içeriği görebilse idik belki birseyler yapabilirdik. Su aralar bluetooth stack sorunu cozmeye baslıyorum cozebilirsem eger, yeni bir BT manager yazabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlinthewiz -- 26 Mayıs 2010; 16:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlinthewiz

quote:

Orijinalden alıntı: mahallenin_delisi

hocam güzel çalışma tebrikler. İgo primo yükleyince harita güncellemelerinde problem yaşanır mı? Acabu bu işlemleri diğer navi cihazlarında da uygulayabilir miyiz mesela navitech 210F ?

Primo haritalar konusunda yorum yapamıyorum açıkcası daha görmeden birşey soylemek zor. Navitech 210F konusuna gelince açıkcası cihazı hiç kullanmadım ama birileri \\ResidentFlash klasorunun içeriğini bir ekran goruntusunu verirse ve bahsettiğim registry programı ile HKEY_LOCAL_MACHINE\init içindeki özellikle Launch60 değerini yazarsa kesin birşey söyleyebilirim. Zaten bir farklılık varsa kodda ona gore degisiklikler yapabilirim.

Bu arada programa birde unpatch ekleyeceğim..

Hocam dediğiniz görüntü bu mu?

<| Piranha Galileo 5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Amigo (Yeni!!!) |>

• ayrıca primo için 64 mb ram yetecek mi acaba?
  • http://igomyway.com/primo/key_benefits.php adresinde optimum performans için 128 mb deniyor ama 64 mb'de tabi deneyip gormek lazım. @mahallenin_delisi; senın cihazla ilgili bir adım daha birsey kontrol etmemiz lazım, su anda vaktim biraz az ama musait oldugumda yazacagım buraya, ona gore kesin bir sonuca ulasırız.
  • @raistlinthewiz hocam teşekkürler. beklemedeyim.

@gps.navigation hocam sizin niyetinizi anlamadım. Siz dediniz ki"cihazınızın garantisi gidebilir" Bende dedim ki riskler bana ait altı üstü bir cihaz. İyi niyetli uyarılarınızı dikkate alabilirim ama tehditkar yaklaşımınızı anlamam ve kabul etmem mümkün değil. Genel amaçlı bilgilenmek istememle nasıl bir illegal bağlantı kurarsınız.?
    Her konuya tehditler savuruyorsunuz. Bu arada siz hangi firmanın yetkilisisiniz yazarmısınız bilelim.?
  • Siz hangi firmayı istiyorsanız onun...Sorunuz primo 64 te çalışırmı,bunu sormanız bile illegal.Bu yazılımlar ayrıca satılmaz,demekki alıp kuramazsınız.Bunu sormanıza gerek yok demektir,bilmeden soruyorsanız sorun değil,uyarılara göre yazarsınız.Bakın bazı yazılar benimkiler bile uçmuş.Sonuçta 64 te olur 128 de ayrı alamayacağınız bir yazılımı sormanın anlamı farklıdır.Buradada yöneticiler bunu gördüklerinde benim mesajımı sildikleri gibi siliyorlar.Tehtidde neymiş ? sadece insan gibi uyarıyoruz ki kaldırılan konular gibi hal almasın,yok sorarım yazarım derseniz buyrun,ama nerde mesaj ne oluyor demeyin sonra,benim diyemediğim gibi.
  • Halen uçmadığında göre?
  • quote:

Piranha GPS.exe contact listi alamadığı için acıkcası bende bilemiyom, ornek içeriği görebilse idik belki birseyler yapabilirdik. Su aralar bluetooth stack sorunu cozmeye baslıyorum cozebilirsem eger, yeni bir BT manager yazabilirim..

Buarada başıma gelen bir sıkıntı var nasıl çözülür halen bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdi navigasyon ve mp3 player aynı anda çalışırmı diye denemeler yaparken şunu farkettim ki cihazı açtınız ve WinCe geldi ve buradan da gps e giridik yani piranha nın yazılımını açtık ve buradan da istediğimiz bir seçeneğe geçelim ben navigasyona girdim. Navgasyon ekranı açıldıktan sonra Power düğmesine basınca karşımıza uyku ve kapat seçenekleri geliyor burada uyku diyoruz ve kapanıyor ardından açtığımızda wince nin altbarı alt tarafda aktif oluyor ve orada kalıyor taskbarda SHELL ve Navigasyon olmak üzere 2 sekme var ve bunlar arasında geçiş yapmak mümkün oluyor shell e geçtiğimiz de navigasyon halen aktif olarak çalışmaya devam ediyor görüntü arka planda kalmasına karşın halen yolu tarif etmeye devam ediyor. Shell e geçmiştik ya piranha nın anamenüsü işte oradan bu defada mp3 player ı çalıştırıyorsunuz. Şimdi mp3 te çalmaya başladı ekranlar arasında geçiş yapmak için taskbardaki sekmeleri tıklayarak geçiş sağlanıyor ve ikisi aynı anda hiç zorlanmadan çalışıyorlar.

Şimdi bu durumda ben bir eşşeklik ettim ve alt tarafata ki wince nin start barının özelliklerinden auto hide ı seçtim. Normalde bilgisayardaki gibi olacağını düşündüm ve geçiş yapmak istediğimde aktif hale getiririm diye düşünmüştüm lakin Auto Hide yaptıktan sonra birdaha aktif edemedim. ne tıklayarak nede başka bir yöntemle Start barı açamadım. Control panelde de taskbarla ilgili seçenekler yok. Normalde start settings altından task ayarlarına geçiliyordu bunu yaparken hangi dosyayı nasıl çalıştırdığını tabiki şuan göremiyorum. Ama belki siz halen dediğim yerdeki task ayarlarına giriş bölümünün neyi nasıl çalıştırarak yaptığına bakabilirseniz bunu run komutu ile ve yapacağım bir kısayol ile tekrar çalıştırabilirim.

Saygılarımla,

• http://code.google.com/p/navisharp/downloads/list 'de simple registry adlı bir program var. bunu cihaza at ve calıstır. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\AutoHide degerini 1'den 0'a değiştir. Aynı şeyle bende karşılaşmıştım oradan biliyorum :)
  • quote:

http://code.google.com/p/navisharp/downloads/list 'de simple registry adlı bir program var. bunu cihaza at ve calıstır. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\AutoHide degerini 1'den 0'a değiştir. Aynı şeyle bende karşılaşmıştım oradan biliyorum :)

Öncelikle cevap için çok teşekkürler.
    10 dakika kadar önce baya bir üğraşmanın ardından doğal yollardan yani kalemle doğru noktaya temas etmeyi sağlayarak bir şekilde denk geldi ve açıldı açılır açılmazda Auto hide ı kapattım. Bu küçük sorun halloldu.

Şimdi merak ettiğim bir konu var bu cihaza yüklemem doğru olan bir medya player varmı tavsiye edebileceğiniz.

Saygılarımla.

• Tekrar merhabalar, şimdi cihazla uğraşırken farkettiğim bir şey var cihaz komple kapatılıp yeniden açıldığında bir şekilde daha önce yaptığım bir çok değişikliği sıfırlıyor, örneğin registry de yaptığım değişiklik olan 1055 to 1033 değişikliği masaüstüne oluşturduğum kısayollar ve hatta windows klasörüne eklediğim regedit ortadan kaybolmuşlar. Ve tabi ses olayıda bir tuhaf çünkü gps.exe yi çalıştırana kadar sesler çok çok düşük çıkıyorlar buda muhtemelen registry ile alakalı olabilir gibime geliyor diğer taraftan cihaz açılışında neler yaptığını hangi prosedürleri yürüttüğünü nereden bulabilir ve müdahale edebilirim.

Saygılarımla,
  • raistlinthewiz arkadaşı çalışmalarından dolayı taktir etmek istiyorum.
    Ve ek olarak kendisine aynı unlock işlemini Navitech pxb 210F markalı cihazda uygulayabilirmiyiz sormak istiyorum. İkisininde registry pathleri aynımıdır. Yazdığınız path bu cihazdada çalışırmı?
    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • En çok da, şu unlock olayını eğer istersek tekrar kapatabilmemize sevindim. :)
    Her mükemmel ve faydalı programın, uninstal gibi bir özelliği olmalı zaten.
    Zaten ücretini ödediğim bana ait bir cihazın, içindeki gizli işletim sistemi özelliklerinin
    bir bir açığa çıkması, kurcalamayı seven biri de olarak, hoşuma gitmekte elbet.
    Yine de ben kendi adıma uyarayım: Registry ayarlarıyla kafamıza göre fazla oynamayalım arkadaşlar.
    Gerçekten acayip şeyler olabiliyor. Cihazın hiç açılmaması gibi!..
    Sadece sayın Raistlinthewiz ve diğer bilgili arkadaşların detaylı açıklamaları üzerine hareket edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuat -- 30 Mayıs 2010; 22:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuat

En çok da, şu unlock olayını eğer istersek tekrar kapatabilmemize sevindim. :)
    Her mükemmel ve faydalı programın, uninstal gibi bir özelliği olmalı zaten.
    Zaten ücretini ödediğim bana ait bir cihazın, içindeki gizli işletim sistemi özelliklerinin
    bir bir açığa çıkması, kurcalamayı seven biri de olarak, hoşuma gitmekte elbet.
    Yine de ben kendi adıma uyarayım: Registry ayarlarıyla kafamıza göre fazla oynamayalım arkadaşlar.
    Gerçekten acayip şeyler olabiliyor. Cihazın hiç açılmaması gibi!..
    Sadece sayın Raistlinthewiz ve diğer bilgili arkadaşların detaylı açıklamaları üzerine hareket edelim.

Evet tekrar eski haline cevirmek mümkün lakin şöyle bir durum var ki buna dikkat etmek gerekli bir şekilde sizin wince de iken çalıştırmaya çalıştığınız tüm programlar regisry e kayıt atıyorlar ve dolayısıyla cihazınızın servise götürülmesi durumunda orada bakacak olan kişi bu işten anlıyorsa o zaman cihazınızı garanti dışı sayacaklardır. Bu durumda yapılması gereken geri dönmek ve tamamen orginal halinde kullanmak istediğinizde cihazın registry sindeki sizin çalıştırdığınız programlarca oluşturulmuş ne var ne yok temizlenmelidir.

Saygılarımla,

• bilgi ve uyarı için teşekkürler,
    ama ben garantiyi düşünerek sevinmedim zaten.
    Kurcalamayı seven biri olarak, çoktaan bu garanti riskini aldık zaten! :)
    (Çoluk çocuk yolculuğa çıktığımızda, Wince'yi kapatırım belki.
    çünkü bizim ufaklığın eline veriyorum cihazı bazen film filan izliyor da,
    yanlışlıkla windowsa girip bişeylere basmasın diye :) )

Ha bu arada, film demişken, cihazın oynatıcısında bazen 16.9 film izlerken,
    Wincenin task barı alttan gözüküyor, ve Leon'un filmi ileri-geri sarma çubuğunu kapatıyor.
    Galiba siz ya da başka bir arkadaş, görev çubuğunu -gizlemişti- ama sonra da
    ortaya çıkarmakta zorlanmıştı. :) Acaba Wince'ye bir program atıp onda mı izlesek medya dosyalarını.
    Sorunsuz bir şekilde Piranha ve Wince üzerinde film oynatıcı kullanan bir arkadaşımızın deneyimi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuat -- 31 Mayıs 2010; 3:37:18 >
  • quote:

bilgi ve uyarı için teşekkürler,
    ama ben garantiyi düşünerek sevinmedim zaten.
    Kurcalamayı seven biri olarak, çoktaan bu garanti riskini aldık zaten! :)
    (Çoluk çocuk yolculuğa çıktığımızda, Wince'yi kapatırım belki.
    çünkü bizim ufaklığın eline veriyorum cihazı bazen film filan izliyor da,
    yanlışlıkla windowsa girip bişeylere basmasın diye :) )

Ha bu arada, film demişken, cihazın oynatıcısında bazen 16.9 film izlerken,
    Wincenin task barı alttan gözüküyor, ve Leon'un filmi ileri-geri sarma çubuğunu kapatıyor.
    Galiba siz ya da başka bir arkadaş, görev çubuğunu -gizlemişti- ama sonra da
    ortaya çıkarmakta zorlanmıştı. :) Acaba Wince'ye bir program atıp onda mı izlesek medya dosyalarını.
    Sorunsuz bir şekilde Piranha ve Wince üzerinde film oynatıcı kullanan bir arkadaşımızın deneyimi var mı?

Makinada çeşitli oynatıcılar var kullanılabilen lakin cihazın kendi programı aktif olmadan ses kesinlikle çok çok düşük çıkıyor. Neden ve nasıl anlayamadım onun içinde bu sorunun bir çözümü eğer bulunmazsa benim için wince nin bir anlamı kalmıyor. Bundan dolayıda orginal haline geri döndürdüm cihazı o şekilde kullanıyorum.

Oynatıcı olarakda eğer video için ise coreplayer gayet güzel fakat dediğim gibi ses seviyesi çok düşük bundan dolayı ben şimdilik vaz geçtim.

Mp3 içinde naviplayer bence gayet hoş ve kullanışlı ama gene ses problemi mevcut. Daha önce belirttiğim gibi kandırma yöntemi ile sesi normal haline getirmek mümkün oluyor ama bu yöntemle kullanmak pekte kolay ve kullanışlı olmuyordu dediğim gibi şimdilik vaz geçtim.

Ama ileride ne olur bilemiyorum.

Saygılarımla.

• ayrıntılı yanıt için teşekkürler sayın Soneralp.
    şimdilik harici bir oynatıcı arayışıma son verdim ben de,
    aslında cihazın media oynatıcısı bayağı bir işimize yarıyor.

bu arada konu dışı birşey sormak istiyorum,
    merak ettim de: Bizim şu Piranha cihazların içindeki Wince6
    nereye kurulu? İçindeki ResidentFlash diske mi,
    yoksa romların bulunduğu sadece okunur denen flash diske mi kurulu?

herkese işlerinde ve hobilerinde kolaylıklar dilerim :)
  • quote:

ayrıntılı yanıt için teşekkürler sayın Soneralp.
    şimdilik harici bir oynatıcı arayışıma son verdim ben de,
    aslında cihazın media oynatıcısı bayağı bir işimize yarıyor.

bu arada konu dışı birşey sormak istiyorum,
    merak ettim de: Bizim şu Piranha cihazların içindeki Wince6
    nereye kurulu? İçindeki ResidentFlash diske mi,
    yoksa romların bulunduğu sadece okunur denen flash diske mi kurulu?

herkese işlerinde ve hobilerinde kolaylıklar dilerim :)

WinCe6 Rom üzerinde, Sizin cihazınız halen wince ye düşen durumda ise ve siz denetim masasından usb bağlantı tipi seçimini serials şekline çevirirseniz cihazınızı bağladığınız bilgisayarda bu driver ı görebilir ve erişebilirsiniz. Lakin anladığım kadarıyla yedekli çalışıyor cihaz dosyaların aslını barındırdığı bir yer mevcut ve yaptığınız değişikllerin yok edildiğini görebilirsiniz cihazı komple kapatıp yeniden açtığınızda.

Saygılarımla.

• bugün bende sıparışını verdım. ınş şarz konusunda bı sıkıntı yaşamam. elıme geçtıkten sonra şu unlock olayına da bır el atmak lazım gıbı. paylaşımlar çok güzel
  • arkadaşlar dedikleriniz yaptım açılışda windows ce 6 ekranı kısaca görünüyor. sonra navigasyon ana menüye geçiyor bunu nasıl çözeriz. yada bsöylemi olmaszı gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.