Şimdi Ara

<| Piranha Galileo 5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Amigo (Yeni!!!) |> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
1
Favori
42.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skrc

güzel.

Aynı mantıkla IGO8 de yükleyebilmeliyim. Hem ben bu işi illegal olarak yapmamak için elimden gelen çabayı sarfediyorum.

Hem bu bir deneme.Belki bu cihazda düzgün çalışmayacak bir sorun yaratacak.Onu da bilmiyoruz.

Yapamazsınız olmaz dendiği yerde boyut atlarım ama yine onu yaparım :)

ıgo nun buşekilde satışı yok... yapamazsınız derken beceremezsiniz anlamında demedim yasal olarak yapamazsınız he dersenizki olsun hırsızlık malı çalıntı yazılım kullanırım derseniz o sizin düşünceniz buda bir tecrübedir birdaha b utür cihaz alırken yada tavsiye ederken yazılım harita vs bunlara dikkate alarak cihaz alır yada tavsiye edersiniz ... iyi forumlar
  • arkadaşlar merhaba, bu cihazdan almayı düşünüyorum yalnız okuduklarıma göre bir kaç sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim.

cihaza max 8gb kapasiteli kart takılabildiği yazılmış özelliklerinde sd/mmc kart uyumlu yazıyor 8gb sd kart yok sdhc yüksek kapasiteli kartlar kullanılabiliyor mu ? ayrıca şarj konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş ancak net bir bilgi okuyamadım. şarjı saatlermi sürüyor eğer öyleyse ciddi bir problem.

cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
  • Aslında en büyük sıkıntı şu.

Şu an piyasada IGO8 li cihaz yok.Her yeni çıkan iyi birşeymiş gibi dayatılması.gerçi biz hep böyle teknolojik salaklıklara maruz bırakılıyoruz..

mesela :
    windows me nin 98 den kötü oluşu (millenium um yazılımı diye sattılar)
    vistanın Xp den kötü oluşu ( aero aero dediler ömrümüzü yediler)
    parlak ekran notebookların (karanlık ortam haricinde) gözleri bozmaktan başka bir işe yaramayışı.
    en son yediğim kazık ise amigo nun IGO 8 den iyiymiş gibi aldığım cihazda dayatılması.

kendi adıma hatırladıklarım bunlar.ve bu durumların hiçbirisini değiştirebilme lüksüm olmadı.yenisini almak istediğimde hep bu durumla karşılaştım.

illaki kendi istediğim özelliği kullanmak için illegal mi davranmam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skrc -- 21 Temmuz 2010; 12:05:07 >

• quote:

Aslında en büyük sıkıntı şu.

Şu an piyasada IGO8 li cihaz yok.Her yeni çıkan iyi birşeymiş gibi dayatılması.gerçi biz daha öncede böyle teknolojik salaklıklara maruz bırakılıyoruz..

mesela :
    parlak ekran notebookların (karanlık ortam haricinde) gözleri bozmaktan başka bir işe yaramayışı.
    en son yediğim kazık ise amigo nun IGO 8 den iyiymiş gibi aldığım cihazda dayatılması.

kendi adıma hatırladıklarım bunlar.ve bu durumların hiçbirisini değiştirebilme lüksüm olmadı.yenisini almak istediğimde hep bu durumla karşılaştım.

5'' cihaz olarak ıgo 8 kullanan next'in cihazı var

• iyide ben next istemiyorum ki.

şimdi içine IGO8 yazılımı yüklediğimiz her cihazda iyi değil.donanımında iyi olması gerek.galileo donanım olarak çok iyi bence.

bu cihazın tek eksisi amigo yazılımı.şunuda çok net söyleyebilirimki IGO8 kullanmamış kişiler için amigo gayet iyidir. :)
  • quote:

iyide ben next istemiyorum ki.

şimdi içine IGO8 yazılımı yüklediğimiz her cihazda iyi değil.donanımında iyi olması gerek.galileo donanım olarak çok iyi bence.

bu cihazın tek eksisi amigo yazılımı.şunuda çok net söyleyebilirimki IGO8 kullanmamış kişiler için amigo gayet iyidir. :)

galileo ile next 1050 nin bana donanım olarak farklarını yazabilirmisin galileo olup nextte olmayan ne var merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 21 Temmuz 2010; 12:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutin

arkadaşlar merhaba, bu cihazdan almayı düşünüyorum yalnız okuduklarıma göre bir kaç sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim.

cihaza max 8gb kapasiteli kart takılabildiği yazılmış özelliklerinde sd/mmc kart uyumlu yazıyor 8gb sd kart yok sdhc yüksek kapasiteli kartlar kullanılabiliyor mu ? ayrıca şarj konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş ancak net bir bilgi okuyamadım. şarjı saatlermi sürüyor eğer öyleyse ciddi bir problem.

Ben bu cihazda şu kartı kullanıyorum (link bilgi amaçlıdır reklam için değil)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd53106
    Şarj konusunda ise ilk şarjı oldukça uzun sürüyor. Daha sonra ise ya araçla seyir halindeyken yada bilgisayarınızın Usb portunda şarj edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Piranha Galileo
    5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Yeni i-GO Amigo 3D Navigasyon Sistemi + 81 İl Destekli Harita

<| Piranha Galileo 5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Amigo (Yeni!!!) |>

Genel Özellikler

• 81 il, 548 ilçe tam detaylı güncel dijital Başarsoft haritası
    • 5.0 inç Dokunmatik TFT LCD ekran
    • Yeni i-GO™ Amigo 3D Türkçe navigasyon yazılımı
    • Yeni nesil 500 MHz Sirf Star Atlas IV işlemci
    • 128 MB Dahili DDR Ram
    • 2 GB Dahili Hafıza
    • SD Kart okuyucu ve USB 2.0
    • Bluetooth özelliği
    • Video-in özelliği (kamera görüntüsü için video-in girişi)
    • Harita üzerindeki yapıları üç boyutlu (3D) olarak görüntüleme
    • Türkçe sesli yol tarifi ve hız uyarı sistemi
    • MP3/ MP4 oynatabilme
    • Rotadan yanlışlıkla sapıldığında otomatik olarak yeni rota
    hesaplayabilme
    • Gece/ gündüz ekran sürüş modları
    • Araç içinde vidalama veya yapıştırma sorunu olmadan, cama
    monte için özel vakumlu ayak
    • Yüksek kaliteli dahili hoparlör
    • Kulaklık çıkışı
    • Windows CE 6.0 tabanlı işletim sistemi
    • 3.7V/ 1600 mAh Şarj edilebilir pil ile
    • 2 Yıl garanti

bu bilgiler Piranha nın ana sayfasından
    http://www.piranha.web.tr/Website/Products.aspx?ProductID=378

Fiyat 349 TL

Alıpta kullanan veya deneme şansı olan arkadaşların bilgilendirmelerini bekliyoruz...

şimdi bu bahsini yaptığımız cihaz.

quote:

<| Piranha Galileo 5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Amigo (Yeni!!!) |>

Teknik Özellikler
    CPU: Türkiye’de İlk Dünyaca ünlü MediaTek MT3351 (468Mhz) işlemci
    GPS Alıcısı: Waas, Egnos, MSAS, Galileo destekli yüksek hassasiyetli MT3329 GPS alıcı GPS Kanal: 66 Kanal Tam İzleme.Soğuk başlama:<42s Sıcak başlama:<3s(açık alanda) Ilık başlama:<36s
    Flash Hafıza: 2 GB
    RAM Kapasitesi: 64 MB DDR2
    LCD Ekran: Yüksek hassasiyetli, dayanıklı 5” TFT LCD ekran 480RGB(H)x272(V)
    USB: USB Sürüm 2.0, Mini USB soket
    Micro SD: MicroSD yuvası maksimum kapasite 16 GB
    Ses: A: Gömülü Hi-Fi hoparlör B: Hi-Fi stereo kulaklık çıkışı
    Video-IN: Geri Vites Kamerası içindir.SinyalFormatı: CVBS Video Formatı: NTSC / PAL
    Bluetooth: V1.2, Class 2, HFP ile Uyumlu Telefonlardan Rehber Özelliği
    Pil: Şarj edilebilen gömülü 900 mAH Pil.Şarj işlemi USB portu üzerinden DC 5V olaraktır
    Şarj Kiti: AC şarjı 100/230V şarj, 5V/1.5A Araç şarjı DC12-24V, 5V/1.5A
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows CE 5.0
    Video Oynatıcı: ASF, AVI, WMV, 3GP, MP4
    FM Verici: 76-108 Mhz aralığında navigasyon sesi aktarımı
    Media Çalıcı: MP3 (Maksimum 128 kbps) ve WMA
    Fotoğraf Görüntüleyici: JPG, GIF, BMP, PNG
    E-Kitap Görüntüleyici: TXT
    Isı Derecesi: Kullanım Isı Derecesi : 0°C - 60°C Muhafaza Isı Derecesi:-20°C - 60°C
    Nem Aralığı: Kullanım Nem Aralığı 45 - 80RH Muhafaza Nem Aralığı 30 -o 90RH
    Ölçüler: Muhteşem incelik 127mm x 81.2mm x 12.6mm ve PİANO BLACK zarif tasarım Onaylar: Tüm cihazlarımız CE ,RoHS ve FCC onaylıdır

Navigasyon Özellikleri
    Navigasyon Yazılımı: Dünyanın en iyi yazılım ödüllü iGO8 Classic (iGO8.3)
    Harita: Cihazda Başarsoft 2009.12 Türkiye Haritası yer almaktadır. Farklı ülke haritaları eklenebilir.
    Navigasyon Özellikleri: Rota planlama, 3D binalar, alternatif rota görme, karayolları hız kamerası uyarısı ekleme, POI ve Favori ekleme, POI grupları görünmeleri ayarlama, gece-gündüz geçişi, Rota dışında anında hesaplama, 400.000’den fazla bilinen yer (POI) kayıtları, Rota simulasyonu, Google’dan rota ve POI aktarımı, Google’a veri aktarımı ve önceki seyahatlerinizi gözlemleme, Araç tipine gore seçim, Arayüz değiştirebilme, Firmamıza özel Eda 1.1 seslendirme ile daha sağlıklı yol bildirimleri.
    Aksesuarlar
    Paket İçeriği: Cam Askı Aparatı, Cihaz Tutucu Parça, 220V Ev Tipi Şarj Cihazı, Araç Şarj Cihazı, USB Data Kablosu, AV Kablosu, Ekran Kalemi, Cihaz Kullanma Klavuzu, iGO8 kullanma klavuzu, Garanti belgesi.
    Bu cihaz TAYVAN ‘da üretilmiştir

şimdi bu da senin söylediğin cihaz.

tasarım özellikleri olarak bu iki cihaz arasında piranha bana göre çok daha iyidir.

ayrıca piranha galileo yu 307 liraya vatandan aldım next i nerde ve kaça bulabilirdim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skrc -- 21 Temmuz 2010; 12:51:35 >

• quote:

Şu an piyasada IGO8 li cihaz yok.Her yeni çıkan iyi birşeymiş gibi dayatılması.gerçi biz hep böyle teknolojik salaklıklara maruz bırakılıyoruz..

mesela :

Bildiğim kadarı ile eğer daha yeni versiyonun ücretini ödeyerek lisans sahibi olduysanız bir önceki yazılımı kullanmanızda bir sorun yok. Neticede siz daha yeni olan yazılımın lisans bedelini ödemişsiniz daha önceki yazılımı kullanmanızda bir illegallik olduğunu düşünmüyorum. Ancak tersi söz konusu ise bu sorun yaratabilir ama bu durumda bir sorun olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Piranha Galileo
    5.0 inç + 2 GB Dahili Hafıza + Bluetooth + Video In + Yeni i-GO Amigo 3D Navigasyon Sistemi + 81 İl Destekli Harita

Genel Özellikler

• 81 il, 548 ilçe tam detaylı güncel dijital Başarsoft haritası
    • 5.0 inç Dokunmatik TFT LCD ekran
    • Yeni i-GO™ Amigo 3D Türkçe navigasyon yazılımı
    • Yeni nesil 500 MHz Sirf Star Atlas IV işlemci
    • 128 MB Dahili DDR Ram
    • 2 GB Dahili Hafıza
    • SD Kart okuyucu ve USB 2.0
    • Bluetooth özelliği
    • Video-in özelliği (kamera görüntüsü için video-in girişi)
    • Harita üzerindeki yapıları üç boyutlu (3D) olarak görüntüleme
    • Türkçe sesli yol tarifi ve hız uyarı sistemi
    • MP3/ MP4 oynatabilme
    • Rotadan yanlışlıkla sapıldığında otomatik olarak yeni rota
    hesaplayabilme
    • Gece/ gündüz ekran sürüş modları
    • Araç içinde vidalama veya yapıştırma sorunu olmadan, cama
    monte için özel vakumlu ayak
    • Yüksek kaliteli dahili hoparlör
    • Kulaklık çıkışı
    • Windows CE 6.0 tabanlı işletim sistemi
    • 3.7V/ 1600 mAh Şarj edilebilir pil ile
    • 2 Yıl garanti

bu bilgiler Piranha nın ana sayfasından
    http://www.piranha.web.tr/Website/Products.aspx?ProductID=378

Fiyat 349 TL

Alıpta kullanan veya deneme şansı olan arkadaşların bilgilendirmelerini bekliyoruz...

şimdi bu bahsini yaptığımız cihaz.

quote:

Teknik Özellikler
    CPU: Türkiye’de İlk Dünyaca ünlü MediaTek MT3351 (468Mhz) işlemci
    GPS Alıcısı: Waas, Egnos, MSAS, Galileo destekli yüksek hassasiyetli MT3329 GPS alıcı GPS Kanal: 66 Kanal Tam İzleme.Soğuk başlama:<42s Sıcak başlama:<3s(açık alanda) Ilık başlama:<36s
    Flash Hafıza: 2 GB
    RAM Kapasitesi: 64 MB DDR2
    LCD Ekran: Yüksek hassasiyetli, dayanıklı 5” TFT LCD ekran 480RGB(H)x272(V)
    USB: USB Sürüm 2.0, Mini USB soket
    Micro SD: MicroSD yuvası maksimum kapasite 16 GB
    Ses: A: Gömülü Hi-Fi hoparlör B: Hi-Fi stereo kulaklık çıkışı
    Video-IN: Geri Vites Kamerası içindir.SinyalFormatı: CVBS Video Formatı: NTSC / PAL
    Bluetooth: V1.2, Class 2, HFP ile Uyumlu Telefonlardan Rehber Özelliği
    Pil: Şarj edilebilen gömülü 900 mAH Pil.Şarj işlemi USB portu üzerinden DC 5V olaraktır
    Şarj Kiti: AC şarjı 100/230V şarj, 5V/1.5A Araç şarjı DC12-24V, 5V/1.5A
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows CE 5.0
    Video Oynatıcı: ASF, AVI, WMV, 3GP, MP4
    FM Verici: 76-108 Mhz aralığında navigasyon sesi aktarımı
    Media Çalıcı: MP3 (Maksimum 128 kbps) ve WMA
    Fotoğraf Görüntüleyici: JPG, GIF, BMP, PNG
    E-Kitap Görüntüleyici: TXT
    Isı Derecesi: Kullanım Isı Derecesi : 0°C - 60°C Muhafaza Isı Derecesi:-20°C - 60°C
    Nem Aralığı: Kullanım Nem Aralığı 45 - 80RH Muhafaza Nem Aralığı 30 -o 90RH
    Ölçüler: Muhteşem incelik 127mm x 81.2mm x 12.6mm ve PİANO BLACK zarif tasarım Onaylar: Tüm cihazlarımız CE ,RoHS ve FCC onaylıdır

Navigasyon Özellikleri
    Navigasyon Yazılımı: Dünyanın en iyi yazılım ödüllü iGO8 Classic (iGO8.3)
    Harita: Cihazda Başarsoft 2009.12 Türkiye Haritası yer almaktadır. Farklı ülke haritaları eklenebilir.
    Navigasyon Özellikleri: Rota planlama, 3D binalar, alternatif rota görme, karayolları hız kamerası uyarısı ekleme, POI ve Favori ekleme, POI grupları görünmeleri ayarlama, gece-gündüz geçişi, Rota dışında anında hesaplama, 400.000’den fazla bilinen yer (POI) kayıtları, Rota simulasyonu, Google’dan rota ve POI aktarımı, Google’a veri aktarımı ve önceki seyahatlerinizi gözlemleme, Araç tipine gore seçim, Arayüz değiştirebilme, Firmamıza özel Eda 1.1 seslendirme ile daha sağlıklı yol bildirimleri.
    Aksesuarlar
    Paket İçeriği: Cam Askı Aparatı, Cihaz Tutucu Parça, 220V Ev Tipi Şarj Cihazı, Araç Şarj Cihazı, USB Data Kablosu, AV Kablosu, Ekran Kalemi, Cihaz Kullanma Klavuzu, iGO8 kullanma klavuzu, Garanti belgesi.
    Bu cihaz TAYVAN ‘da üretilmiştir

şimdi bu da senin söylediğin cihaz.

tasarım özellikleri olarak bu iki cihaz arasında piranha bana göre çok daha iyidir.

ayrıca piranha galileo yu 307 liraya vatandan aldım next i nerde ve kaça bulabilirdim bilmiyorum.

Verdiğiniz değerlerde piranha galileo nun daha üstün olduğu aşikar. Hem işlemci hızı hem ram olarak galieo daha üstün.

• quote:

Orijinalden alıntı: umitafy

quote:

mesela :

Bildiğim kadarı ile eğer daha yeni versiyonun ücretini ödeyerek lisans sahibi olduysanız bir önceki yazılımı kullanmanızda bir sorun yok. Neticede siz daha yeni olan yazılımın lisans bedelini ödemişsiniz daha önceki yazılımı kullanmanızda bir illegallik olduğunu düşünmüyorum. Ancak tersi söz konusu ise bu sorun yaratabilir ama bu durumda bir sorun olmaz.

en sonunda anlayan biri çıktı :)

ama dayatma dediğim olay şu :

mesela siz vista lisansına sahip bir bilgisayara XP yükleyebilirmisiniz ? vista XP den daha yeni diye kimse size XP kullanma hakkını maalesef vermiyor.Lisansını satın aldıığınızda ise tabbiki yükleyebiliyorsunuz.

Ben kullandığım navigasyon yazılımını beğenmiyorum ve lisanslı olarak alabileceğimi söylüyorum.Ama böyle bir hakkımın olmadığını bunu yapamayacağımı söylüyorlar.Bende bu saçmalığı anlayabilmiş değilim..

Şimdi bilgisayara format atıp XP (crack) kurar gibi illegal mi hareket edeyim ?

• quote:

quote:

quote:

mesela :

mesela siz vista lisansına sahip bir bilgisayara XP yükleyebilirmisiniz ? vista XP den daha yeni diye kimse size XP kullanma hakkını maalesef vermiyor.Lisansını satın aldıığınızda ise tabbiki yükleyebiliyorsunuz.

Ben kullandığım navigasyon yazılımını beğenmiyorum ve lisanslı olarak alabileceğimi söylüyorum.Ama böyle bir hakkımın olmadığını bunu yapamayacağımı söylüyorlar.Bende bu saçmalığı anlayabilmiş değilim..

Şimdi size şöyle bir örnek vereyim;
    BSA'cılar teftişe geldiler ve sizin elinizde vista lisansı var ama bilgisayarınızda xp yüklü. Bu durumda hiç bir şey söylemiyorlar. Demekki bir usulsüzlük söz konusu değil. O yüzdendir ki bence siz cihazınıza amigo lisansı ile igo yükleyebilirsiniz. Açıkcası ben hiç igo kullanmadım, galileo ben ilk cihazım ve ben gayet memnunum cihazımdan. Ancak sizide anlayabiliyorum, ben daha önce igo kullanmadığım için ihtiyaç hissetmiyorum ama sizede hak veriyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutin

arkadaşlar merhaba, bu cihazdan almayı düşünüyorum yalnız okuduklarıma göre bir kaç sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim.

Ben bu cihazda şu kartı kullanıyorum (link bilgi amaçlıdır reklam için değil)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd53106
    Şarj konusunda ise ilk şarjı oldukça uzun sürüyor. Daha sonra ise ya araçla seyir halindeyken yada bilgisayarınızın Usb portunda şarj edebilirsiniz.

kullandığınız kartta sdhc, sanırım uygun.. teşekkürler...

• Orijinalden alıntı: umitafy

mesela :

BSA'cılar teftişe geldiler ve sizin elinizde vista lisansı var ama bilgisayarınızda xp yüklü. Bu durumda hiç bir şey söylemiyorlar. Demekki bir usulsüzlük söz konusu değil. O yüzdendir ki bence siz cihazınıza amigo lisansı ile igo yükleyebilirsiniz. Açıkcası ben hiç igo kullanmadım, galileo ben ilk cihazım ve ben gayet memnunum cihazımdan. Ancak sizide anlayabiliyorum, ben daha önce igo kullanmadığım için ihtiyaç hissetmiyorum ama sizede hak veriyorum.

bravo hakikaten sizi tebrik etmek istiyorum ne güzel yorum getirmişsiniz anlamıyorum... siz
    bir mal üretin adam ondan birtane alsın digerleri korsan olsun gidin adama kardeşim bu marka benim patentli deyin adam oradan birtane çıkartıp abi birtane orijinal var bende desin oda ha tamam ozaman mesele yok desin varmı böyle bir mantık yani bilmediğiniz konuda yorum yapmış olmak için yapmayın nedemek cihaza amigo lisansı ile ıgo yükleye bilir siniz siz bana cihazınızdaki amigo yada ıgo nun lisansı nerede gösterebilirmisiniz gösteremezsiniz çünki o cihaza oem bir yazılımdır ocihaz için yüklenmiş ve o cihaza lisanslanmıştır..yada lisanslı satılan pnd için ıgo yazılımı nerede varsa bizde ögrenelim yok ıgfonun satılan kutulu yazılımı yok yasal olarak o cihaza başka yazılım yükleyemezsiniz ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 21 Temmuz 2010; 17:55:10 >

• o zaman IGO kullanmış insanlar için AMIGO yazılımından dolayı AMIGO yazılımlı bütün cihazlar DANDİKTİR beş para etmez..

bunu mu diyelim?

sanki bana aynı cihaz her iki yazılımlada satılıyormuş gibi konuşuyorsun almasaydın diyorsun.iyi de ne alıcam o zaman ? :)
  • quote:

o zaman IGO kullanmış insanlar için AMIGO yazılımından dolayı AMIGO yazılımlı bütün cihazlar DANDİKTİR beş para etmez..

bunu mu diyelim?

sanki bana aynı cihaz her iki yazılımlada satılıyormuş gibi konuşuyorsun almasaydın diyorsun.iyi de ne alıcam o zaman ? :)

başka markaların ıgo yazılımını alacaksın madem ıgo8 istiyorsun bu yazılım bulunan cihazlar var
  • Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

mesela :

bravo hakikaten sizi tebrik etmek istiyorum ne güzel yorum getirmişsiniz anlamıyorum... siz
    bir mal üretin adam ondan birtane alsın digerleri korsan olsun gidin adama kardeşim bu marka benim patentli deyin adam oradan birtane çıkartıp abi birtane orijinal var bende desin oda ha tamam ozaman mesele yok desin varmı böyle bir mantık yani bilmediğiniz konuda yorum yapmış olmak için yapmayın nedemek cihaza amigo lisansı ile ıgo yükleye bilir siniz siz bana cihazınızdaki amigo yada ıgo nun lisansı nerede gösterebilirmisiniz gösteremezsiniz çünki o cihaza oem bir yazılımdır ocihaz için yüklenmiş ve o cihaza lisanslanmıştır..yada lisanslı satılan pnd için ıgo yazılımı nerede varsa bizde ögrenelim yok ıgfonun satılan kutulu yazılımı yok yasal olarak o cihaza başka yazılım yükleyemezsiniz ....

Neden bu kadar agresifsiniz anlamıyorum. Ben kendi fikrimi ifade ettim, yorum yapmış olmak için yorum yapmadım. Eğer fikrim yanlış ise bunu kibarca ifade edersiniz ancak bu şekilde saldırgan bir tavır sergilemeniz, size başka bir başlıkta yöneltilen bir markanın temsilcisi olduğunuz suçlaması doğrumu acaba diye düşünmemize neden oluyor.

• Neden bu kadar agresifsiniz anlamıyorum. Ben kendi fikrimi ifade ettim, yorum yapmış olmak için yorum yapmadım. Eğer fikrim yanlış ise bunu kibarca ifade edersiniz ancak bu şekilde saldırgan bir tavır sergilemeniz, size başka bir başlıkta yöneltilen bir markanın temsilcisi olduğunuz suçlaması doğrumu acaba diye düşünmemize neden oluyor.
    ben agresif degilim siz öyle algılıyorsunuz kimseye saldırmadım sadece illagal yazılım kullananlara hırsızlık,çalıntı malı yazılım kullanmanın nekadar yanlış oldugunu anlatmaya çalışıyorum ben bir nihayi kullanıcıyım çok uzun zaman dır navigasyon kullanıyorum başka bir başlıkta bahsedildiği gibi NEXT ÇALIŞANI FELAN DEGİLİM OLSAM BUNU GİZLEMEM ŞEREF DUYARDIM ben next kullanırım navitech kullanırım begendiğim sevdiğim bir firmayı tavsiye etmem suç mu söyleyin suç sa haklısınız diyecegim buraları boş bulup illagal yazılım paylaşanların tekerine çomak soktugum için pek sevmezler ve o firma sorumlusu bu firma temsilcisidiye karalamaya çalışırlar ama şu varki ben bu forumda yazdıgım sürece illagal yazılıma karşı oldugumu hermesajımda dile getirecegim saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 21 Temmuz 2010; 20:08:35 >

• Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

Neden bu kadar agresifsiniz anlamıyorum. Ben kendi fikrimi ifade ettim, yorum yapmış olmak için yorum yapmadım. Eğer fikrim yanlış ise bunu kibarca ifade edersiniz ancak bu şekilde saldırgan bir tavır sergilemeniz, size başka bir başlıkta yöneltilen bir markanın temsilcisi olduğunuz suçlaması doğrumu acaba diye düşünmemize neden oluyor.
    ben agresif degilim siz öyle algılıyorsunuz kimseye saldırmadım sadece illagal yazılım kullananlara hırsızlık,çalıntı malı yazılım kullanmanın nekadar yanlış oldugunu anlatmaya çalışıyorum ben bir nihayi kullanıcıyım çok uzun zaman dır navigasyon kullanıyorum başka bir başlıkta bahsedildiği gibi NEXT ÇALIŞANI FELAN DEGİLİM OLSAM BUNU GİZLEMEM ŞEREF DUYARDIM ben next kullanırım navitech kullanırım begendiğim sevdiğim bir firmayı tavsiye etmem suç mu söyleyin suç sa haklısınız diyecegim buraları boş bulup illagal yazılım paylaşanların tekerine çomak soktugum için pek sevmezler ve o firma sorumlusu bu firma temsilcisidiye karalamaya çalışırlar ama şu varki ben bu forumda yazdıgım sürece illagal yazılıma karşı oldugumu hermesajımda dile getirecegim saygılarımla

Çok güzel, illegal her şeye karşı savaş açmış olmanız güzel ama bunu kırıp dökmeden yapabilirsiniz. Tabiki beğendiğiniz ürünleri tavsiye edeceksiniz ama bunu yaparkende kırıp dökmemeye özen gösterirseniz daha doğru anlaşılırsınız. Nasıl ki kendi görüşlerinize saygı duyulmasını istiyorsanız, yanlışta olsa başkalarının görüşlerinede saygı duymalısınız bence. İyi forumlar...

• quote:

Çok güzel, illegal her şeye karşı savaş açmış olmanız güzel ama bunu kırıp dökmeden yapabilirsiniz. Tabiki beğendiğiniz ürünleri tavsiye edeceksiniz ama bunu yaparkende kırıp dökmemeye özen gösterirseniz daha doğru anlaşılırsınız. Nasıl ki kendi görüşlerinize saygı duyulmasını istiyorsanız, yanlışta olsa başkalarının görüşlerinede saygı duymalısınız bence. İyi forumlar...

eger mesajlarımı okursanız kimsenin yada hiçbir firmanın cihazını karalamadım kötülemedim ezbere hayatta konuşmam bakın mesajlarıma bunu göreceksiniz profilim açıktır mesajlarımı görebilirsiniz bir mesajımı gösterin şu firma işe yaramaz dediğim hep karşılaştıgım sorunları dile getirmişimdir..burada kimseyi kırmak istemem lakin konuşmakla yazılanı okumak farklı algılanabiliyor iyiforumlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.