Şimdi Ara

PIRES DE TEK SORUN!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransız oyuncunun menajeri Jack Mauyol dün İstanbul’a geldi, yönetimle görüştü. G.Saray rakamı 2 milyon 750 bin Euro’ya çıkardı. Ortada tek sorun kaldı.

Galatasaray'da transfer olayı sessizliğini korurken, dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Daha önce Gerets’in de istediği ancak Arsenal’de kaldığı açıklanan Pires konusu tekrar alevlendi.

Fransız futbolcunun menajeri, Jack Mauyol, İstanbul’a davet edildi. Sportif direktör Bülent Tulun, Mauyol’la önce Florya’da, sonra da Mecidiyeköy’deki kulüp binasında görüştü. Bu görüşmede Pires’e ödenecek rakamda artış oldu. Yönetimin adeta onur meselesi yaptığı bu transfer için 2 milyon 750 bin Euro gözden çıkartıldı.

Anelka gibi gelebilir
    Mauyol, Pires’in transferi için şunları söyledi: ‘Pires, Türkiye’ye gelmez diye bir şey yok. Anelka nasıl Türkiye’ye gelmez denmesine rağmen geldiyse, Pires de gelebilir. Kendisi teklife sıcak bakıyor. Ve gelmek istiyor. Ancak kararı kız arkadaşı ile verdiği için sorun bu noktada yaşanıyor.’ Bu arada Pires kız arkadaşını ikna ederse, çarşamba günü İstanbul’a gelecek.

• gelmez bosuna görüsme yapmasınlar
  • PİRES GALATASARAY'DA!..

Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği Fransız Yıldız Robert Pires ile anlaştığı iddia edildi.. Pires'in İstanbul'da olan menajeri ile görüşen yönetimin her konuda anlaşma sağladığı ve Yıldız futbolcunun Çarşamba günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.. İşte Detaylar..

TURKSPOR.NET

Galatasaray'ın uzun süreden beri peşinden koştuğu Fransız Yıldız Robert Pires ile anlaştığı iddia edildi..

Sarı Kırmızılı takımın teklifini Arsenal ile sözleşmesini yenilemek istediği için geri çeviren Pires, İngiliz kulübünün kendisi ile sözleşme yenilemek istememesi üzerine ayrılmak istediğini açıklamıştı..

Pires'in menajeri Muayol ile dün İstanbul'da görüşen yönetimin, her konuda anlaşma sağladığı ve Fransız oyuncunun Çarşamba günü İstanbul'da olacağı belirtildi..

Sarı Kırmızılı takımın yöneticisi Ergun Gürsoy'da, Pires, ile her konuda anlaştıklarını belirterek, 'Yönetim olarak verdiğimiz transfer sözümüzü tutuk, bundan sonra ki iş taraftarlara düşüyor. Sezonun başlamasıyla birlikte tüm tarftarlarımızı Ali Sami Yen'e bekliyoruz' diye konuştu. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'nın Pires'i aracılar aracılığıyla ikna ettiği ve transferi bizzat takip ettiği öğrenildi. 3 yıllığına anlaşan Robert Pires'in garanti paranın yanında bir de banka teminat mektubu isteğinin de kabul edildiği öğrenildi. Galatasray Başkanıı Özhan Canaydın'nın yarın özel bir uçakla Londra'ya gidip bu futbolcuya imza attıracağı belirtildi. Galatasaray'ın yeni transferi Robert Pires'in ligler başlamadan takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

• görüşmeler ist yapılmış dönmüşler fakat ses seda yok kız arkadaşı bahanesi var...aslında parada...garanti istiyor...
  • gelse ii olur
  • gelmiyorum kardesim, alla alla ya zorla mi, mutluyum ben arsenalde ellemeyin bana, rahatim iyi benim... zaten gelsem fenere gelirim, anelka ile oynamak isterim..

saka bi yana, isallah alamazlar yaf, daha biraz önce adamin maçini izledim skyturk'de, ajax maçinda da oynamisti, bunda da 80 dk oynadi, satçak olsalar wenger niye oynatsin adami, allahim isallah bu haber asparagastir, yoksa bir fenerbahçe taraftari olarak inanilmaz bi ikilem yasicam, en sewdigim oyuncu ezeli rakibimizde
  • İnşallah alırda senide gs ye transfer ederiz r7bertpires nickli arkadaş
  • Arkadaslar p1res galatasaray 1le anlasm1s d1ye duydum ne derece dogru?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANCKER

Arkadaslar p1res galatasaray 1le anlasm1s d1ye duydum ne derece dogru?????

0 derece doğru yok öle bişey..
  • ben galatasaraylı olmam rağmen gelmesini istemiyorum fenerle .... mı yarıştırıyoruz bütçe zaten açık
    ona verecekleri prayla elimizdeki futbolcuları kaçırmasınlar
    gelmesin........
  • piresin gelmeyeceği zaten belli arkadaşlar daha niye konuşup duruyoz ki en büyük sebebi ise ribery olayıdır ribery cim bom u aleme rezil etmiş öyle gitmiştir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.