Şimdi Ara

pıvot (flash animasyon yapma programı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
42.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptığım animasyonlardan en uzun bu sürdü.45 dakika uğraştım.Umarım beğenirsiniz.Pivot animasyon yapmaya da daha dün başlamıştım.

Partka Savaş

Edit:Arkadaşlar bazı yerler renksiz kalıyor.Örneğin buradaki mavi baloncuklar.Yani büyüler.Aşağıdaki zemin yerleri beyaz kalıyor.Onları doldurma imkanımız var mı?Varsa nasıl?Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 16 Aralık 2007; 12:11:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

Yaptığım animasyonlardan en uzun bu sürdü.45 dakika uğraştım.Umarım beğenirsiniz.Pivot animasyon yapmaya da daha dün başlamıştım.

Partka Savaş
    />

Edit:Arkadaşlar bazı yerler renksiz kalıyor.Örneğin buradaki mavi baloncuklar.Yani büyüler.Aşağıdaki zemin yerleri beyaz kalıyor.Onları doldurma imkanımız var mı?Varsa nasıl?Şimdiden teşekkürler.

Frameleri çok fazla arayla yapmışsın ve her animasyondada ejderha var

• quote:

Orjinalden alıntı: Eddie Guerrero

quote:

Yaptığım animasyonlardan en uzun bu sürdü.45 dakika uğraştım.Umarım beğenirsiniz.Pivot animasyon yapmaya da daha dün başlamıştım.

Partka Savaş
    />

Frameleri çok fazla arayla yapmışsın ve her animasyondada ejderha var

Bilmem nedense ejderhalar son noktayı koyacak canavarlar gibi geliyor.Birde frameleri çok fazla arayla derken nasıl yani?

Edit:
    Yüzbilmemkaç Frame'lik aniamsyonu koymayı unuttum.Bunda ejderha yok.

GDS-Garip Dünya Savasi
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 16 Aralık 2007; 13:52:54 >

• yani şey demek istiyor bir frame da adam ekranın en solunda sonraki framede direk en sağında gibi

bu da benim 10 dk+1 dk filan(arka plan) sürdü aslında vardı daha bir sürü anmasyon ama pivot u silip baştan yüklemek zorunda kaldım

• quote:

Orjinalden alıntı: onur2

yani şey demek istiyor bir frame da adam ekranın en solunda sonraki framede direk en sağında gibi

bu da benim 10 dk+1 dk filan(arka plan) sürdü aslında vardı daha bir sürü anmasyon ama pivot u silip baştan yüklemek zorunda kaldım

/>

Eğer gerçektende onu kastetmişse o mavi baloncuklar çıkıyor.Yani büyü ışınlanıyor vs.Birde ses ekleme yok mu ya bunda.Yoksada en yakın zamanda gelir umarım.

• güzelmiş başka var mı böyle programlar
  • quote:

quote:

yani şey demek istiyor bir frame da adam ekranın en solunda sonraki framede direk en sağında gibi

/>

Eğer gerçektende onu kastetmişse o mavi baloncuklar çıkıyor.Yani büyü ışınlanıyor vs.Birde ses ekleme yok mu ya bunda.Yoksada en yakın zamanda gelir umarım.

yok ben onu derken örnek olarak soledim senin resimde o yok zaten
    ama şey var mesela
    başlarda adam zıplıyo ya adamın pozisyonu hiç değişmeden zıplıyor ve pozisyonu hiç değişmeden vede azıcık aşağı veya yukarı oynamadan sağ hareket edio mesela bu

ben onu attım yani örnek olsun diye

• quote:

quote:

quote:

/>

yok ben onu derken örnek olarak soledim senin resimde o yok zaten
    ama şey var mesela
    başlarda adam zıplıyo ya adamın pozisyonu hiç değişmeden zıplıyor ve pozisyonu hiç değişmeden vede azıcık aşağı veya yukarı oynamadan sağ hareket edio mesela bu

ben onu attım yani örnek olsun diye

Hımm.Teşekkür ederim eksiklerimi söyledğiniz için.Daha dikkat etmeye çalışacağım.

• Resimleri nasıl animsayon olarak koyyoz(Hani kılıç fln koymuşsunya)
  • bir tane daha yaptım ama aşırı yavaş oldu orayı 100 yaptığım halde
  • bi tane daha
  • yaaa bana bi kça tane kan figuru yollarmısınız pmden yada konudan
  • Şampiyon Adam 1-

Arkadaşlar yorumları alayım.Bir arkadaşla beraber yaptık.
  • ilk animasyonum...koymaya çalışıom inş. gelir

• sagol paylasım için cok uzun suredir boyle bi program arıyodum
  • yaw şu bıçakları felan nerden buluyosunuz
  • ONLAR HAZIR FİGÜR ONARI PİVO TR YAZ GOOGLDAN SONRA MGEABB LI Bİ SİTE VAR ORDA BULA BİLİRSİN TABİ ONLARIDA YAPANLAR VAR

BEN SZE YAPTIGIM BİKACTANESINİ KOYAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iidir -- 6 Ocak 2008; 19:02:42 >
  • Buyrun arkadaşlar pivotlarım ;

İleri de yenilerini de yapacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafizufi -- 9 Haziran 2008; 16:06:30 >
  • uzun bi ara osnra bişielr yapam dedim bende ahada benimki

• Bu da benden ilk denemem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.