Şimdi Ara

Pivot pozisyonundan sonra tarihte en etkin/kaliteli pozisyon? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
0
Favori
12.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Pivot pozisyonundan sonra tarihte en etkin/kaliteli pozisyon?

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2018)
Giriş

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Ama bence Kareem ismi daha bi yakışıyor Lakers'a.

ps:Yeni nickimle ilk mesajım bu.

Bence de Kareem daha çok yakışıyor.

PS: Basketbol bölümüne attığım 999. mesaj bu.

Yav hocam mesajlara bakılabiliyor mu?Nereden bakılıyor?
    Beni kafaya almadın de mi?

• quote:

quote:

quote:

Ama bence Kareem ismi daha bi yakışıyor Lakers'a.

ps:Yeni nickimle ilk mesajım bu.

Bence de Kareem daha çok yakışıyor.

PS: Basketbol bölümüne attığım 999. mesaj bu.

Yav hocam mesajlara bakılabiliyor mu?Nereden bakılıyor?
    Beni kafaya almadın de mi?

http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=Odinn%2321&forumid=224&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+

Aranan kelime kısmını boş bırak. Kim tarafından kısmına kendi adını gir, tamam işte.

1000. mesajımda 1000. mesajımdan nasıl haberdar olduğumu açıklamam bomba oldu.

• eğer tek tek bakarsak lakers bariz ağır basıyor ama bu takımlar sahaya çıksa kim yener derseniz cevabım phila olur lakers'ta 4 guard var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

eğer tek tek bakarsak lakers bariz ağır basıyor ama bu takımlar sahaya çıksa kim yener derseniz cevabım phila olur lakers'ta 4 guard var :)

Baylor forvet yahu yine de.
  • Bana kalırsa bu Lakers kadrosunun tek cortlaycak tarafı kadrodaki elemanların aşırı top kullanan oyunculardan oluşması. Yani isim olarak çok baba duruyor ancak uyumlu olabilirler miydi diye düşünüyor insan.Bayağı farklı jenerasyonlar aynen Celtics beşi gibi. Spurs ise takım olma durumu olarak önde. (Zaten 3'ü hala aktif olarak yıllardır beraber oynuyorlar.) Ama benim oyum Magic-Kobe ve Kareem'in hatrına Lakers'a gider.
  • Kagit ustunde baktigimiz zaman Lakers en guclusu olarak duruyor ama Lakers'in kadrosuna baktigimiz zaman hepsi cok fazla top kullanan oyuncular. Bu kadar fazla top kullanan oyuncu bir araya geldigi zaman bazilarinin performansinda buyuk bir dusus olacaktir cunku sonucta sahada sadece 1 tane top var. Normalde kullandiklari kadar top kullanma firsatlari olmazdi. Philly ve Boston icin de hemen hemen aynisi soylenebilir.

Spurs'un kadroya baktigimizda oyuncularin geneli beraber oynamis oyuncular. Beraber oynadiklari icin basarili olma ihtimalleri daha yuksek bence.
  • Yeni soruya hazır mıyız beyler?
  • Hazırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Hazırız.

Aklıma Bir Tat Bir Doku'yu getirdin.
  • Strongest Draft5?

Jordan'ın adı ne zaman geçse oyları süpürüyor zaten. 2003 ile 1984 tartışması da hoş olmuyor. O sebeple 2 draft takımını da yazmıyorum.

-----

1985 Draft5
    Terry Porter
    Joe Dumars
    Chris Mullin
    Karl Malone
    Patrick Ewing

-----

1987 Draft5
    Kevin Johnson
    Reggie Miller
    Scottie Pippen
    Horace Grant
    David Robinson

-----

1993 Draft5
    Sam Cassell
    Anfernee Hardaway
    Jamal Mashburn
    Vin Baker
    Chris Webber

-----

1995 Draft5
    Damon Stoudemire
    Jerry Stackhouse
    Michael Finley
    Kevin Garnett
    Rasheed Wallace

-----

1996 Draft5
    Steve Nash
    Allen Iverson
    Kobe Bryant
    Jermaine O'Neal
    Marcus Camby

-----

1997 Draft5
    Chauncey Billups
    Stephen Jackson
    Tracy McGrady
    Keith Van Horn
    Tim Duncan

-----

1998 Draft5
    Mike Bibby
    Vince Carter
    Paul Pierce
    Antawn Jamison
    Dirk Nowitzki

-----

2001 Draft5

Tony Parker
    Gilbert Arenas
    Richard Jefferson
    Zach Randolph
    Pau Gasol

-----

2005 Draft5
    Chris Paul
    Monta Ellis
    Danny Granger
    David Lee
    Andrew Bogut

-----

• Olanlar arasindan 1996'ya verdim oyumu. 1984 olsa direk ona verirdim.
  • 96 bambaşka. Kobi, AI, Nash... Ama 84 olsaydı en iyisi olacaktı tabi. Daha sonra 96 ve 03 gelirdi. Sonrada 97.
  • 96
  • Bu anketi 2 sene önce yapmadıkmıydı yaw forumda? Kafa göz daldıydık birbirimize Kobe vs. LeBron Fight! şeklinde.
  • 96>03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 21 Şubat 2011; 13:14:28 >
  • Şu listeden en iyisi 96 ve 98. Ama ankete 1984 ve 2003 eklenmesi gerekirdi.
  • 84 olsa oy kullanırdım..
    Jordan isminin geçtiğinde oyların neden süpürüldüğünü dün bir kez daha anladık.. Eğlenmeyi bile bilmeyen sözüm ona yıldızlar için uykumu böldüğüm için pişman oldum..
  • 1984 ile 2003 yazmamışsın ama 1996 yazmışsın.Biz de ona oy vereceğiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Şu listeden en iyisi 96 ve 98. Ama ankete 1984 ve 2003 eklenmesi gerekirdi.

1984;
    John Stockton - Michael Jordan - Otsi Thorpe - Charles Barkley - Hakeem Olajuwon

Bunu yazsam kim diğer seçenekleri değerlendirirdi? Son sorularımda zaten dengeli bir dağılım olmadı genelde. Yazmamakla hata ettiğimi düşünmüyorum.

2003'ü yazayım isterseniz ama LeBron-Wade-Melo-Bosh-Kaman(David West) 5i etkileyici olsa da o zaman da konu LeBron-Kobe olayına kayacak sonuçta. Amacım standart tartışmalardan farklı yönde şeyler konuşmak. Öyle olmasa bu kadar uğraşıp bu kadar değişik sorular ve fazla seçenek türetmezdim.

-----

quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Bu anketi 2 sene önce yapmadıkmıydı yaw forumda? Kafa göz daldıydık birbirimize Kobe vs. LeBron Fight! şeklinde.

Darft'tan 5 çıkararak yapıldı mı bilmiyorum. Ama en güçlü draft grubunu tartıştığımızı ben de hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 21 Şubat 2011; 18:54:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Şu listeden en iyisi 96 ve 98. Ama ankete 1984 ve 2003 eklenmesi gerekirdi.

1984;
    John Stockton - Michael Jordan - Otsi Thorpe - Charles Barkley - Hakeem Olajuwon

Bunu yazsam kim diğer seçenekleri değerlendirirdi? Son sorularımda zaten dengeli bir dağılım olmadı genelde. Yazmamakla hata ettiğimi düşünmüyorum.

2003'ü yazayım isterseniz ama LeBron-Wade-Melo-Bosh-Kaman(David West) 5i etkileyici olsa da o zaman da konu LeBron-Kobe olayına kayacak sonuçta. Amacım standart tartışmalardan farklı yönde şeyler konuşmak. Öyle olmasa bu kadar uğraşıp bu kadar değişik sorular ve fazla seçenek türetmezdim.

o iki draftı yazmayıp, kobe'nin olduğu draftı yazman mantıksız olmuş. forumun durumu malum..

bu arada ben 2005 draftını seçtim. kağıt üstünde şahane bir beş olmuş..

dipnot: efsane 2000 draftını göremedim..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.