Şimdi Ara

Piyano alacağım çok kararsızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda hiç piyano çalmadım. Marka olarak yamahanın daha iyi olduğu söyleniyor ancak dore de en uygun fiyatlıymış ydp 143 modeli dore de acaba yamaha garantili mi ürünler? Ayrıca casio ap 260 modeli de çok övülüyor. Ben istediğim midi formatındaki şarkıları piyanoda çalmak istiyorum. Hatta bu özellik sesten daha önemli. Hiç piyano çalmadığım için hiçbir bilgim yok. Tecrübeli arkadaşların tüm sorularımı cevaplamasını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca yamaha 143 modelinin 143B, 143r, 143wh gibi birsürü farklı fiyatta modelleri var. Acaba hangisi daha iyi?

• Yamahanin o butcedeki tus kalitesi casiodan dusuk. Ama ses kalitesi olarak goreceli bir sekilde daha iyi. Ben de midi olarak calistim hep. Bunun icin ozel bir piyano gerekmiyor. Gidip kendi elinle deneyip alman iyi olur. Tasinabilir piyano olmasini istemiyorsan ap-460 guzel bir secim olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Yamahanin o butcedeki tus kalitesi casiodan dusuk. Ama ses kalitesi olarak goreceli bir sekilde daha iyi. Ben de midi olarak calistim hep. Bunun icin ozel bir piyano gerekmiyor. Gidip kendi elinle deneyip alman iyi olur. Tasinabilir piyano olmasini istemiyorsan ap-460 guzel bir secim olabilir.

Peki bu modellerin ayarında taşınabilir piyano var mıdır? Varsa model ismi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expecto Patronumm -- 8 Mayıs 2017; 0:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sametdemiras

quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Yamahanin o butcedeki tus kalitesi casiodan dusuk. Ama ses kalitesi olarak goreceli bir sekilde daha iyi. Ben de midi olarak calistim hep. Bunun icin ozel bir piyano gerekmiyor. Gidip kendi elinle deneyip alman iyi olur. Tasinabilir piyano olmasini istemiyorsan ap-460 guzel bir secim olabilir.

Peki bu modellerin ayarında taşınabilir piyano var mıdır? Varsa model ismi alabilir miyim?

Casio Privia Px-160

Yamaha P45

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.