Bildirim
Piyasadaki Çakma USB Kabloları Hakkında
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben kullanıyorum,
Şarj dolum süresi daha uzun oluyor ve cihazın şarjı daha çabuk bitiyor,
Başka da bir zararını görmedim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
Ben kullanıyorum,
iphone 5 mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 31 Ocak 2013; 23:22:11 > -
görünen zarar yalnızca geç dolum ve erken şarj bitmesi. fakat başka türlü görülemeyen-uzun vadede etkileri görülebilecek yan etkileri de olabilir. pil ömrünü azaltması gibi.. ayrıca pekala voltaj konusunda da sıkıntı yaratabilir konunun uzmanı birisi varsa bir şeyler söyler belki bu konuda.. -
quote:
Orijinalden alıntı: engin9103
görünen zarar yalnızca geç dolum ve erken şarj bitmesi. fakat başka türlü görülemeyen-uzun vadede etkileri görülebilecek yan etkileri de olabilir. pil ömrünü azaltması gibi.. ayrıca pekala voltaj konusunda da sıkıntı yaratabilir konunun uzmanı birisi varsa bir şeyler söyler belki bu konuda..
Bu yüzden soruyorum ben de. Tanıtımda lightningle alakalı bir çok şey söylediler. Cihaza zarar verme ihtimalinden korkuyorum. Orjinal kabloları da 120 TL civarındaydı yanılmıyorsam. -
En ucuzundan 2 tane alıcam, biri arabaya biri işe, i4 de de öyle yapmıştım çok memnundum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tercihlerinize saygım var ama bence riske etmeye değmez. Ne zaman ne olacağını bilemezsiniz. Kimse size çakma ürünle sorun yaşamayacağınızın garantisini de veremez. Ben orjinal olarak 70 TL'den satın aldım. Size de tavsiye ederim. -
ben çakma kabloyu yaklaşık 5 aydır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı şu zamana kadar. sadece kablo çakma yalnız şarj aleti orijinal.. geç dolması erken bitmesi gibi bir şey farketmedim. kablonun telefona zarar vereceğini de düşünmüyorum. -
şarjın erken boşalması ne alaka altı üstü bakır kablo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 2 Şubat 2013; 11:16:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vendettaa0
aynen öyle, azıcık elektronik bilen biri, fahiş fiyatlar ödemez kabloya şarj aletine -
quote:
Orijinalden alıntı: ekdellal
quote:
Orijinalden alıntı: Vendettaa0
aynen öyle, azıcık elektronik bilen biri, fahiş fiyatlar ödemez kabloya şarj aletine
kablo önemsiz ama şarj aleti önemli.dünyanın parası veriliyor bu cihazlara 10 liralık şarj aletine emanet etmemek gerekir. -
tanıtımda ligtning taklit edilemez çiplere sahip gibi şeyler söylendi....
bilgisayardan gelen elektrik değişmediği için kablo bişey yapmaz ama çakma adaptörler akımı ayarlayamazsa mort edebilir...
ve evet çakma kablo ile geç doluyor şarj :( -
orginal alamam diyorsanız markalı bir ürün alın. Belkin, greenmate olabilir mesela. benimde çarşamba günü bozuldu kablom. internetten greenmate marka kablo sipariş verdim cuma günü elime ulaştı. herhangi bir sıkıntısı yok. malzeme kalitesi oldukça iyi. tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDHM -- 2 Şubat 2013; 13:33:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: emrenaz
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
Ben kullanıyorum,
iphone 5 mi
Evet
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone hoparlör temizleme
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- airpods cızırtı sorunu
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi powerbank
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X