bununla ilgili konu da açılmış.ama orada yazanları da yaptım.her yolu denedim bildiğim.ama camerayı bir türlü tanıtamadım.lütfen arkadaşlar yardım edin.ya işe bak.adamlar camerayı satıyor adam gibi portu tanıtacak bir program yazmıyorlar.bir de com bağlantı noktalarını kullansa neyse.usb den baglanan aygıta adam gibi bir tanıtıcı bir program yazmamışlar.bundan sonra bu markayı kullanmam.
valla ben aldım, önce kullanım klavuzunu okudum ve önce kesinlikle sürücüsünü yükleyin ondan sonra webcami bağlayın, bilgisayar görsün, ve bilgisayarınızı yeniden başlatın yazıyodu. ben aldım, görüntü konusunda hiç ayar yapmadım çünkü çok memnunum, daha önce mikrofonluları denedim ama bi halta yaramıyo, mikrofonu bence ayrı almak lazım. önce yükle sonra webcami bağla. daha önce kurduysan önce normal uninstal yap sonrada program files tan o dosyayı bul sil ve söylenenleri tekrar yap derim ben,, benden bu kadar.
bendeki 635 in mikrofonlu modeli,mikrofon performansı oldukça iyi,görüntü kalitesi olarak zaten herkes biliyor,ayrıca diğerleri gibi hangi mesafede olursan ol ayar gerektirmiyor,kendisi otomatik olarak ayarlıyor.
peki USKAN kardeş nerden aldın bu webcamin mikrofonlusunu? izmit istanbul dolaylarından sa yerini söylermisin?
maalesef ben ıspartadayım,bulunduğum ilden aldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme