Şimdi Ara

plaka alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb. arabayı satın aldığım şehrin plaka no.sundan başka bir plaka no.su alabilirmiyim? örneğin arabamı rizeden aldım, plakamın erzuruma ait olması mümkün mü? (sıfır araç alma durumunda)

kime sorduysam bilemedi :(

Tşk.ler...

• Evet bu mümkün. Plaka işlemlerini erzurumdan yaparsanız alacağınız plaka da 25 olur. Ama plakayı rizeden çıkartmak istiyorsanız 25 çıkartamazsınız 53 olur
  • 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    plaka Erzurum olsun istiyorum ama aracı rizeden almam gerek. bu durumda nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfaktash

plaka Erzurum olsun istiyorum ama aracı rizeden almam gerek. bu durumda nasıl olacak?

Aracı aldığınız bayiiden plaka işlemleri için gerekli olan belgeleri alıp Erzurumda trafik müdürlüğüne verip aracınızın üzerine plakayı çıkartırsınız. Böylece araç rizedeyken 25 plakayı takıp yolunuza devam edebilirsiniz
    şimdi anladım, tamamdır... çok tşk. ederim cevabınız için.
  • quote:

şimdi anladım, tamamdır... çok tşk. ederim cevabınız için.

Rica ederim aracınız da hayırlı olsun bu arada.
    teşekkürler...
  • yanlış bilgi verilmiş.aracı nereden alırsanız alın ikemetgahınız neresi ise plaka ona göre çıkar örn ikematgahınız erzurum ise rize den alsan aracı ist alsan aracı plaka 25 dir.sen sadece vekalet verirsin geresinin bayii halleder 0 araç icin...
    edit: ayrıca artık merkezi sistem var başka şehirse olsanda ikamet ettigin şehrin plakası başka şehirde basılır..sana teslim edilir yani ikemetgahın erzurum ise aracı rizeden alırsan daha araç erzurum u görmeden 25 plakayı rizede takar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8228 -- 19 Eylül 2013; 1:10:37 >
  • murat8228 kullanıcısına yanıt
    bu durumda ikametgah önemli yani. hangisi doğru bilemedim şimdi. tşk.ler...
  • quote:

hocam ben 3 ay önce 0 araç aldım aracı ist aldım ama ikematgah başka şehire göre alındı..araç oraya gitmedi ama plaka o şehrin tüm işlemleri bayi halletti..
    arkadaş kulaktan dolma bilgilerle yazmış..bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8228 -- 19 Eylül 2013; 1:27:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8228

quote:

hocam ben 3 ay önce 0 araç aldım aracı ist aldım ama ikematgah başka şehire göre alındı..araç oraya gitmedi ama plaka o şehrin tüm işlemleri bayi halletti..
    arkadaş kulaktan dolma bilgilerle yazmış..bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş...

Ikamet olayini biliyorum. Kulaktan dolma diyorsunuz rizenin emniyet mudurlugu nasil olurda baska bir ilin plakasini cikartabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

quote:

Ikamet olayini biliyorum. Kulaktan dolma diyorsunuz rizenin emniyet mudurlugu nasil olurda baska bir ilin plakasini cikartabilir?

gidin araştırın artık merkezi sistem var plaka sistemde ikamet adresin bulunan il ve ilçeye göre çıkıyor o evraka istinaden şöforler odasının plaka basım yerinde basılıyor.o sizin dediginiz olay eskidendi evrakları al yaşadıgın şehirde trafige götür v.s.
    insanlar buradan bilgi almaya çalışıyor siz de net bilmediginiz bir konu hakkında sanki kesin ve dogru bir bilgiymiş gibi yanlış bilgiler veriyorsunuz ozaman forumlarda yanlış ve yanıltıcı bilgiler toplulugu haline gelmeye başlıyor.ben bizzat kısa bir süre önce benzeri bir durum yaşadıgım için konuyu biliyorum yoksa yanlış bir bilgi vermemek için hiç yazmazdım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

quote:

gidin araştırın artık merkezi sistem var plaka sistemde ikamet adresin bulunan il ve ilçeye göre çıkıyor o evraka istinaden şöforler odasının plaka basım yerinde basılıyor.o sizin dediginiz olay eskidendi evrakları al yaşadıgın şehirde trafige götür v.s.
    insanlar buradan bilgi almaya çalışıyor siz de net bilmediginiz bir konu hakkında sanki kesin ve dogru bir bilgiymiş gibi yanlış bilgiler veriyorsunuz ozaman forumlarda yanlış ve yanıltıcı bilgiler toplulugu haline gelmeye başlıyor.ben bizzat kısa bir süre önce benzeri bir durum yaşadıgım için konuyu biliyorum yoksa yanlış bir bilgi vermemek için hiç yazmazdım...

arkadaşım sistem değişmiş olabilir ona birşey diyemem. Uslubunu biraz daha yumuşak kullanırsan sevinirim. Yardımcı olmak adına bildiklerimi paylaştım. Sistemin değişmiş olması benim arkadaşa yardım amaçlı yaklaştıgım gerçeğini değiştirmez. Konu sahibi arkadaş da kusura bakmasın.

• İkamet neredeyse plaka oraya göre çıkıyor. Sıfır ikinci el farketmez, fakat ikinci el de noter satışı esnasında plakayı değiştirmeyeceğim derseniz üzerindeki plaka aynen kalıyor, değiştiricem derseniz noter evrakları size veriyor ikametinizin bulunduğu trafik şubeye gidiyorsunuz , forumda aratırsanız bir kaç konu var bu konuda.
  • tandem_78 kullanıcısına yanıt
    işkembeyi kubradan sallamıssın ne lalakası var istediğin emniyetden alırsın sene olmus 2016 ki 3-4 sene önce aynısıydı... otomosyon var istediğin şeyi istediğin ilden alıyorsun...
  • Kasko trafik kasko vs için en az kaza yapılan il Çanakkale miş

Oranın plakasını çıkaralım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a şimdi arkadaşlar ben sıfır bi motorsiklet aldım balıkesirde yaşıyorum ama ikametim manisa şimdi plaka manisaya göre oluyo diyelim tamam ama benim manisayamı gitmem gerek yoksa burdanda çıkartabilirmiyim plaka ruhsat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.