Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Haziran 2024; 1:37:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İç Dişli Dirsek Çatlağı Tamiri

İç dişli dirsekler, boruları bağlamak ve yönlendirmek için kullanılan yaygın sıhhi tesisat parçalarıdır. Metal veya plastikten yapılabilirler ve zamanla çatlayabilirler. Metal iç dişli dirseklerde oluşan çatlaklar, plastik borulardaki çatlaklardan daha yaygındır.

İç dişli dirseklerde çatlaklar oluştuğunda, borulardan su sızması yaşayabilirsiniz. Bu sızıntılar, duşakabin fayansları arasından su sızması gibi sorunlara yol açabilir.

İç dişli dirsek çatlağı tamir etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Su kaynağını kapatın.
    2. Çatlamış dirseği çıkarın.
    3. Çatlağı epoksi reçine veya metal yama kiti gibi uygun bir yapıştırıcı ile kapatın.
    4. Dirseği tekrar yerine takın ve su kaynağını açın.

Çatlak küçükse ve kolayca erişilebilir bir konumdaysa kendin onarabilirsin. Ancak çatlak büyük veya ulaşılması zor bir yerdeyse, bir tesisatçıdan yardım almalısın. Zamanında onarım yapılmazsa, küçük bir çatlak bile daha büyük sorunlara yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu sorununuza çözüm oldu mu? Aynı sorun bizdede var.
  • 300 lira harcamayarak şimdi sürekli olarak çatlak genişlerde evimi su basar mı korkusu yaşamaya değer mi?
  • sen bilirsin üstad ev senin banyo senin. ben yıllardır görürüm bu tarz durumları dirsek yarılır yavaş yavaş alt komşuna sızdırır sonrasında yaz tailinde olduğun sırada, komşun arar sizin evden su geliyor diye :) en kötü senaryo bu. bi kere şöyle düşün çatlamışsa ucuz malzemedir asla güven olmaz :)
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı sorun başıma geldi balkon çeşmesinde, google aramasında gördüm bu konuyu, kırdırılacak nasılsa düşüncesiyle aynı ürünü farklı marka bulabildim ve uyguladım ve sonuçta problemi çözdüm, paylaşım için teşekkürler
  • Merhaba bu ürünü İnternet dışında nerede bulabilirim acaba
  • Merhaba bu ürünü İnternet dışında nerede bulabilirim acaba yanıtlarsanız sevinirim

• Arkadaşlar Instagram da şöyle bir yöntem var. Bu yöntem de ısıtarak dişli sökülüyor yerine uzatma takılıyor. Bu yöntem ülkemizde var mı? İşlem sırası aşağıdan yukarı doğru.

silinsin

silinsin

silinsin

silinsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.