Şimdi Ara

play station 2 yada 3 icin componen kablo nerrden bulabılırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bundan 20 gun once falan 1 tv aldım yada monıtor dıyım (philips 190g6fb) yanlız ben bu cihazı alırken sırf hdtv oldugu ıcın aldım ve uzerındede yazıyo hd monıtor dıe fakat hdmı cıkısı yok component s vıdeo scart vga ve dvı var play station 2 var suan scarttan takıtıgımda cok kotu goruntu verıyo componentlerden baglamam gerekıyo yanlız componenet cable istanbulda hıc bır yerde bulamadım bu cabloyu alabılıcegım bır yer tavsıye edebılırmısınız ve yakın zamanda play station 3 alcam hdmı cıkısı olmadan ps 3 den ıyı verım alabılıcekmıyım cihazın destekledıgı cozunurluk Bilgisayar formatları : 60 ve 75Hz'de 640 x 480, 720 x 400, 70Hz, 60 ve 75Hz'de 800 x 600, 60 ve 75Hz'de 1024 x 768, 60 ve 75Hz'de 1280 x 1024
    Video formatları : 25 ve 30Hz'de 480i, 480i, 60Hz, 576p, 50Hz, 25 ve 30Hz'de 576i, 720p, 50, 60Hz, 25 ve 30Hz'de 1080i

simdiden tesekkürler

• PS2 için komponent kablo Türkiye'de yok.. bende bulamadım, ama yurtdışından bir çok sitede var ve istersen ordan getirtebilirsin (kargo falan pahalıya gelir tabi...) ben bu şekilde getirttim ve kullanıyorum, Panasonic HD Plazma da , çok ama çok farkediyor...
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerobero -- 17 Ocak 2007; 9:58:53 >
  • evet bende duydum component scarttan cok daha ıyı goruntu verıyomus ama ben daha once yurd dısından hıc bısey almadım sence kaca getırtırım bu cabloyu ebayda (www.ebay.com) 8 dolarla 13 dolar falan dıyo tabı kargo harıc kargoyla falan bana kaca gelıcek acaba bılgın varmı yanı yudrdısından buraya sadece kargo ucretı ne alıyolar simdiden saol
  • nereden getirttiğine göre değişiyor, ben play-asia dan getirttim, ama yanında başka şeylerde getirtmiştim, kargo 40-50 dolar gibi bişeydi, ama başka kargo seçenekleride vardı, daha ucuzları, tabi daha yavaş gönderi...

ebay den aldığın zaman ABD den falan gerlise kargo daha pahalıdır..
    öğrenmenin en iyi yolu, siteye üye olup alacakmış gibi son kademeye kadar gelirsin, fiyatını görürsün...
  • teknosada hq aldım süper 45 ytl
  • nofe@r arkadasım hd aldım derken aldıgın cable ps 2 ıcınmı yoksa dvd falanmı cunku ps 2 ıcın olanını ben istanbulda bulamadım ama teknosalara bakmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben play-asia.com dan aldım. Kablo 5 dolar, kargo 7 dolar (ekonomik box). 11. gün elime ulaştı. Tavsiye ederim çünkü beklemeye değer. Ben de 190G6FB kullanıyorum. 1080i çözünürlükle görüntü çok fark ediyor.
  • kardes benım monutorun aynısı bende phılıps 190g6bf kullanıyorum ama component kabloyu hıc bır yerde bulamadım rgb den baglayıncada malum berbat gortuntu verıyo yaa ps 3 ıcın cıkıcaktır ılla onu beklıycem yada paly asıa dan getırtmeye calıscam ama turkıyede bıyer ogrenırsenı alabılıcegım paylasırsanız sevınırım herkeze sımdıden tesekkurler
  • Gitti gidiyorda satılıyordu. Yurt dışından gelmeme ihtimalide var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.