Şimdi Ara

Playstation 2 [ANA KONU] (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.449
Cevap
88
Favori
548.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer elinde ps2 varsa hocam çipli makine ulaunch programını cd rom diske yazdırıp ps2den açıp formatlayabilirsin hocam detaylı rehberleri var freemcboot uygulaması da bu şekilde yükleniyor hatta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar PS2 ye free mc boot kurdum USbden oyun oynamak için fakat usb de sadece 3 tane oyun gözüküyor diğer oyunları opl de görmüyorum sebebi nedir
  • bakınbeyler B kullanıcısına yanıt
    Opl manager adlı programı dene hocam eğer ISO olarak attıysan da usbnin içinde Dvd klasörüne atman gerekir usbutil programı ile kendisi ayarlıyor zaten ama bazen bölge kodları gibi saçma sapan sorunlar çıkabiliyor bu sorunları da opl manager programı çözüyor yapacağınız iey programı indirip usbnizi taratmak sorunlu çıkan iso dosyalarını oradan onarmak

• quote:

Orijinalden alıntı: bakınbeyler

Arkadaşlar PS2 ye free mc boot kurdum USbden oyun oynamak için fakat usb de sadece 3 tane oyun gözüküyor diğer oyunları opl de görmüyorum sebebi nedir
    hocam usbutil programıyla atmışsınızdır diye düşünüyorum oyunları.

3 oyunu attıktan sonra usbutile girin
    File 'ın yanında Utils ten Recover list of Games'e basın
    Çıkan ekranda USB 'nizi seçin ve analyze tuşuna basın
    Ondan sonrasında recover tuşu çıkması lazım,elimde usb olmadığından göremiyorum,o tuşa bastığınızda bütün oyunlar gözükecektir.
    Gözükmeme nedeni usb nin içinde bir tane .txt dosyası oluşturuluyor.
    her oyun attığında o oyunun ismi numarası yazılıyor o metine
    3 oyun atınca sadece sonuncu oyunun ismi yazılıyor halbuki 3ünün birden yazılması lazım.
    Recovery bu işe yarıyor 3'ünün birden ismini yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 5 Şubat 2020; 17:7:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    USbutil programını kullanmadım. Direkt oyunların isolarını usb içindeki DVD klasörüne kopyaladım. İlk attığım 3 oyun gözüktü fakat sonra 2 oyun atmayı daha denedim ama onlar gözükmedi.
  • quote:

USbutil programını kullanmadım. Direkt oyunların isolarını usb içindeki DVD klasörüne kopyaladım. İlk attığım 3 oyun gözüktü fakat sonra 2 oyun atmayı daha denedim ama onlar gözükmedi.
    Hocam resmi opl dökümanında şunlar yazıyor

Your PS2 game image size is under 700MB : you can drop your PS2 game image as .iso in your OPL CD folder (mass:/CD). Please note that you could also convert it to USBExtreme format – OPL would accept it. Please also note that you NO LONGER need to rename it using the old syntax <game_ID>.Name of your game.iso (example : SLES_544.39.Okami.iso) that OPL 0.8 introduced – though OPL would still accept it.

Your PS2 game image size is over 700MB, but under 4GB : you can also drop your PS2 game image as .iso in your OPL DVD folder (mass:/DVD). Please note that you could also convert it to USBExtreme format – OPL would accept it. Please also note that you NO LONGER need to rename it using the old syntax <game_ID>.Name of your game.iso (example : SLES_544.39.Okami.iso) that OPL 0.8 introduced – though OPL would still accept it.

Your PS2 game image size is over 4GB : due to FAT32 limitations, you MUST convert your iso to USBExtreme format – it will be sliced into several parts (ul.xxxxxxx1, ul.xxxxxxx2, etc) that comply with FAT32 file system limitations. You can also try to shrink you .iso (to remove dummies files if present) to get an .iso sized less than 4GB so you could use it without convertion.

usb'ye
    700 mbden küçük iso ları usb içindeki cd klasörüne
    4gb den küçük isoları dvd klasörüne ye
    4gbden büyük isoları usbextreme veya usbutil kullanarak yazdırmalısın iso yu koyamazsın.

resmi dökümanstasyon linki
    bitbucket.org
    ShaolinAssassin / Open PS2 Loader 0.9.3 - Documentation Project / wiki / usb-mode — Bitbucket
    https://bitbucket.org/ShaolinAssassin/open-ps2-loader-0.9.3-documentation-project/wiki/usb-mode

4gb den büyük dosyaları usbextreme ile yükleme videosu
    Project Phoenix Mediayoutube
    [How To] Use USB Extreme To Rip PS2 Games To USB Hard Drive for Modded PS2 Tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=TwO34PaG-9Y

usbutil programını kullanmak istersen
    NEW GAMEyoutube
    TO CREATE PS2 GAMES FROM ISO BY USBUtil v2 0
    https://www.youtube.com/watch?v=UFwup2OgqiM

sizdeki problem ne bilmiyorum ama üstteki bilgilere bakarak usb'nizi kontrol edebilirsiniz.
    Belki dvd klasörü yerine cd ye kopyalamanız gerekiyordur o açılmayan oyunları, büyüklükleri 700mbden küçük ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 5 Şubat 2020; 18:16:41 >

Evet gözükmeyen 2 oyun da 700 mb dan düşük. CD bölümüne atmak benim de aklıma gelmişti. 700mb dan küçük olan o iki oyunu CD klasörüne kopyaladım ama opl ye girdiğimde yine sadece 3 oyunu görüyor.
    Sorunu çözdüm ya 700 mb dan küçük olan oyunlar iso değil de bin formatındaymış. Iso ya çevirince gözüktü.
  • Arkadaşlar ps2 de usb ile oyun oynamak için usb util kullanıyorum ama şu ana dek 2 oyun attım resident evil 4 ve gta vice city ikisi de başlangıç ekranında dondular sorun ne olabilir
    Usbutil ile direkt mi kopyaladınız yoksa dvd klasörüne mi attınız opl manager dan bölge kodlarını düzeltmeyi deneyin

• Bigboss1903 B kullanıcısına yanıt
    Oyunun iso dosyasını usb util ile bölüp usb in içine attım dvd kısmına değil. Oyunu opl de görüyorum ama girmeye çalıştığımda Error game is fragmented hatası veriyor. Ayarlardan fragmented denetimini off yapınca da oyuna girecekmiş gibi yapıyor ama siyah ekranda kalıyor.
  • quote:

Oyunun iso dosyasını usb util ile bölüp usb in içine attım dvd kısmına değil. Oyunu opl de görüyorum ama girmeye çalıştığımda Error game is fragmented hatası veriyor. Ayarlardan fragmented denetimini off yapınca da oyuna girecekmiş gibi yapıyor ama siyah ekranda kalıyor.
    usb'yi defrag etmen lazım yada oyunu usbden silip usbutil ile oyunu oluştururken output çıktı adresi olarak usb yi seçerek başlatman lazım işlemi yoksa oyun fragmented oluyor açılmıyor.
    birde bazı oyunlar problemli, açılmıyor ne yaparsan yap.RE4 ün problemli değildir diye düşünüyorum ben oynamıştım usbden sorunsuz olarak.

hocam sahibinden fat kasa ps2 buldum çipli fakat lens bölümü çalışmıyormuş yanında 32gb flaşbellek ve kablosuz pc ile ps2 uyumlu kol ile 225e satıyor birde multitapla normal ps2 kol toplamda 2 kol ediyor fiyatı nasıl sizce değermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory Rias

hocam sahibinden fat kasa ps2 buldum çipli fakat lens bölümü çalışmıyormuş yanında 32gb flaşbellek ve kablosuz pc ile ps2 uyumlu kol ile 225e satıyor birde multitapla normal ps2 kol toplamda 2 kol ediyor fiyatı nasıl sizce değermi?
    pahalı hocam.hem cd yeri bozuk hemde fat kasa.
    sahibinden ve letgo da daha iyi fiyata bulursunuz.

hocam bende önceden slim vardı modbo çipli fat kullanmışlığımda var fat daha çok hoşuma gidiyor cd yerinin bozuk olması benim için pek dert değil freemcboot olduktan sonra birde fatlardaki bu messiah çipler daha kaliteli oluyor bu makinede çiplide lensi bozuk belki lensi bir şekilde değiştirebilirim ileride fiyat pahallı duruyor ama yanında 32gb flaş bellekle kablosuz kol ve multitap olunca normal geldi yinede teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gremory Rias -- 8 Şubat 2020; 20:55:29 >
  • Ps2 bağlantı kabloları,fiş felan yok .Uygun fiyata nerden bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 8 Şubat 2020; 21:51:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ps2 de usb üzerinden god of war oynuyordum. Oyunun ara sahneleri kasıyordu ama oynanışta bir kasma veya takılma yoktu. Biraz daha ilerlediğimde bir ara sahnede oyun tamamen takıldı reset atmak dışında yapabileceğim bir şey olmuyor. Bir kaç defa daha denedim yine aynı ara sahnede takılıyor. Sorun oyunu usb den oynamam mı yoksa başka bir şey mi

• Arkadaşlar ps2 de usb üzerinden god of war oynuyordum. Oyunun ara sahneleri kasıyordu ama oynanışta bir kasma veya takılma yoktu. Biraz daha ilerlediğimde bir ara sahnede oyun tamamen takıldı reset atmak dışında yapabileceğim bir şey olmuyor. Bir kaç defa daha denedim yine aynı ara sahnede takılıyor. Sorun oyunu usb den oynamam mı yoksa başka bir şey mi

Hocam usb yardımıyla oynadığınız için ondan kaynaklanıyor muhtemelen oda ps2 usb okuyucusunun 1.1 falan olmasından kaynaklanıyor forumlara bakar ekstra bi çözüm varsa yazarım

Birde baktığım kadarıyla modeları denemenizi öneririm

• 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.