Şimdi Ara

PlayStation 3′e Xbox 360 Kontrolörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar playstation3 de xbox360 gamepad kullanmak istiyorum fps oynamak daha rahat oluyor xbox gamepadinde böyle bir şey nerede satılıyor.

haber kaynağı :http://www.hayatimizoyun.com/2011/09/playstation-3e-xbox-360-kontroloru/

• Bütün teknoloji mağazalarını gezdim ama bulamadım.
    yurtdışında sitelerinde satılıyor oradan sipariş verilebilir.
  • Gerçekten bunu soruyor olsaydınız size çözümü sunardım. Ama maksadınız sitenizin reklamını yapmak :) İkiniz de hayatımızoyun sitesinin reklamını yapıyorsunuz mesajlarınızda. Açtığınız, yazdığınız konulara bakıyorum hep birbirinizi destekleyici yorumlar peşpeşe. :) Hep aynı siteye link...

-

Yönetimi de anlayamıyorum bazı konularda. Kurallarda benzer içerikli sitelere link vermek yasaktır yazıyor. Hatta bazı sitelerin ismi sansürleniyor **** şeklinde çıkıyor. Ancak bu tür örtülü reklamlara da göz yumuluyor. Böyle olunca ister istemez kafası takılıyor insanın... Amaaan neyse...
  • Yorumlayanda kendi adamları cevaplayanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Gerçekten bunu soruyor olsaydınız size çözümü sunardım. Ama maksadınız sitenizin reklamını yapmak :) İkiniz de hayatımızoyun sitesinin reklamını yapıyorsunuz mesajlarınızda. Açtığınız, yazdığınız konulara bakıyorum hep birbirinizi destekleyici yorumlar peşpeşe. :) Hep aynı siteye link...

-

Yönetimi de anlayamıyorum bazı konularda. Kurallarda benzer içerikli sitelere link vermek yasaktır yazıyor. Hatta bazı sitelerin ismi sansürleniyor **** şeklinde çıkıyor. Ancak bu tür örtülü reklamlara da göz yumuluyor. Böyle olunca ister istemez kafası takılıyor insanın... Amaaan neyse...

sen bana cevap ver salla onları

• Playstationun analogları xboxa göre daha hassas, fps esas ps kolunda oynanır, yarış oyunlarında ise trigerlerin hassaslığından dolayı xbox kolu daha iyi, ama ps kolunda dümenleme yine hassas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 5 Eylül 2011; 15:21:59 >
  • Tamam beyler siteniz güzel olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim merak ettiğim analogların, l2 ve r2'nin hassasiyeti ds3 gibi mi olacak eğer öyleyse buluruz ama hassasiyet çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Tamam beyler siteniz güzel olmuş

Bu cevabı bekliyorlardı ne zamandır , uğramazlar birdaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.