ismi geçen 3 oyunuda oynadım bence karşılaştırılabilecek kadar iyi bir grafiğe sahip bir oyun.
quote:
Orjinalden alıntı: SİNANKAAN
quote:
Orjinalden alıntı: nötr
ismi geçen 3 oyunuda oynadım bence karşılaştırılabilecek kadar iyi bir grafiğe sahip bir oyun.
seninde en yakın zamanda oynamanı tavsiye ederim KANE&LYNCH DEAD MAN ,i .
aldım oyunu az oynadım hakkında da grafikleri hariç çok iyi yorumlar duydum ama grafiklerini kendim de gördüm ne yazık ki
Ben hala şoklardayım. Tamam herkes uncharted süperdi, herşeyi aştı, yılın oyunuydu diyor ama rakamlarla görmek gerçekten daha etkili. Gidip bi koşu alacam ilk fırsatta
1-cod4 2-heavenly sword 3-fifa 08
bence süper olmuş listen emeğine sağlık dostum
1) Call Of Duty 4 2) Resistance : Fall Of Man
Uncharted: Drake's Fortune
NBA 2K8
Heavenly Sword
Oblivion, cod3, fifa08, resitance fall of man
bunlarla geçinmeye çalışıyorum para yokki oyun alak! ablam pc mide çalıp okula götürdü ben kaldım böyle saf saf...
Uncharted Ratchet&Clank Future Call of Duty 4
Assassin's Creed cod4 Skate
Liste güncellenmiştir.
@kelto3 Yaptık bakalım bişeyler. Önemli olan yeni oyunlar çıktığı zaman listeyi güncel tutabilmek :)
uncharted pes 2008 cod 4
quote:
Orjinalden alıntı: OffLineR
Liste güncellenmiştir.
@kelto3 Yaptık bakalım bişeyler. Önemli olan yeni oyunlar çıktığı zaman listeyi güncel tutabilmek :)
doğru söylüyosun valla zaten listeyi sık kul ekledim
benim listem; Guitar Hero III - Tony Hawk's Proving Ground - Assasins Creed
cod4 pes the club sarmaya basladı helekı cınayet sectıon ı
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
quote:
Orjinalden alıntı: OffLineR
Liste güncellenmiştir.
doğru söylüyosun valla zaten listeyi sık kul ekledim
ahaha bu kadarını beklemiyodum.
Benim asıl merak ettiğim MGS4 ve GTA4 gelince listenin nasıl güncelleneceği. Bi de Assasian's Creed'in bu halde olması ilginç. Demek oyna geç modunda başka bir oyun daha. Ama deneyeceğim yine de. Çok konuşulmuş üzerinde.
arkadaslar soyle bir sey var oynadigimiz hitlerden sonra yenilerini oynayinca tabi eskileri biraz unutuyoruz simdi tekrar gozden gecirince hs ve motorstorm un yeri ayri bence
liste cok iyi olmus eline saglik cod4 birinciligi gercekten hakediyor
Şu listeye bakıyorum da COD4'ü ordan zor indirirlermiş gibime geliyor. GTA IV veya MGS4 belki tabloyu değiştirebilir.
Bu arada uncharted'un 720p olduğunu öğrendiğimde de iyi şok yaşamıştım. Bu kadar popüler bir oyun nasıl olur da 720p olur
heavenly sword ve ratchet and clank konsol aldıracak güzellikte
Ben de aynısını GT5 ve Cod4'ün online'ı için diyebilirim. Diyeceksiniz ki COD4 online PS3süz de olur. Bilmiyorum walla. Ben Ps3'lü COD4'ten çok menunum. Oynadığımız tayfa da süper. Çok keiyfli maçlar çıkarıyoruz.