Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6027. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60256026602760286029
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

Arkadaslar herkese günaydın playstation 4 720p görüntüde daha fazla akıcılık sağlarmı 1080p ye göre, böyle birşey olabilirmi.
    dediğiniz olay sadece rise of tomb rader da mevcut oyunun menüsününde 1080p 30 fps 1080p 60 fps ve 4k 30fps gibi seçenekler var örneğin 1080p 30 fpste doku kalitesi detaylar aşırı artıyor.
    diğer oyunlarda bu menüye hiç denk gelmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muadil kol alıp memnun kalan var mı? Varsa link atabilir mi? Orijinaller 600 falan olmuş.
  • citra kullanıcısına yanıt
    Hocam, internetteki araştırmalara göre snopy Rampage SG-RPS4 e bakmanı öneririm. Şu an hb sitesinde indirimli 268 TL. Bana kalırsa orjinalden şaşılmamalı ama malum fiyatlar çok yüksek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbey87

Hocam, internetteki araştırmalara göre snopy Rampage SG-RPS4 e bakmanı öneririm. Şu an hb sitesinde indirimli 268 TL. Bana kalırsa orjinalden şaşılmamalı ama malum fiyatlar çok yüksek.
    İnceliyim hocam bir. Teşekkürler cevap için.

• Allah aşkına bu aletin 2.el fiyatları düşmeyecek mi? Sıfır ithalatçı garantili slim 2990 tlye kadar düştü ancak halen 2.el fatlere 2200 slimlere 2600 istiyorlar. Böyle fırsatço ve adi bir halk görülmemiştir yeryüzünde.

• dolcia kullanıcısına yanıt
    araba piyasası gibi oldu hocam
    sıfır fiyatı 2000 seviyesine düşmeden 2. el fiyatıda düşmez tam bir yıl önce 1500 liraya 500gb slim red dead redemption 2 bundle paket almıştım
    şimdi fiyatlara bakınca 2 tane almadığıma üzülüyorum

• abeslank kullanıcısına yanıt
    İnanılır gibi değil hocam durup dururken bir anda fiyatlar %100 arttı ve düşmüyor. Karantina bitti yurtdışı uçuşlar açıldı talep azaldı sıfır fiyatları düştü ancak 2.elciler 1 kuruş düşmüyorlar. Delireceğim artık yani 7 sene kullanılmış anası ağlamış fat cihazlara 2200 tl istemek nedir.

• Selamlar,

Geçen gün God of War 4 oynarken bir anda Playstation 4 dondu.Kapatım açtım, oyun açılıyor ama 4-5 dakika sonra yine donuyor.Önce oyundan kaynaklı bir problem zannettim fakat Shadow of Colossus oyununda da donma yaptı.Ben de Playstation 4'ü sıfırladım, fabrika ayarlarına geldi.Tekrardan God of War'ı yükledim PSN'den fakat yine oyun içerisinde dondu.Özetle konsol açılıyor ama oyuna girdikten sonra donuyor.İlk defa böyle birşey oldu.

Ekstra bilgi için, Playstation 4 1TB CUH-1216B modeli
    Oyunlar orjinal ve PSN üyeliğim var.Oyunları PSN Network üzerinden satın aldım.
    Bugüne kadar herhangi bir hata vermemişti ilk defa başıma böyle birşey geldi.Konsol 2017 Ağustos ayında satın alınmıştı, 2 yıl 9 aylıkbir konsol.

Yardım edebilecek arkadaşların yönlendirmesini bekliyorum.

Saygılar,
  • sellami86 kullanıcısına yanıt
    HDD’sinde problem olabilir mi?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim de aklıma ya HDD geldi ya da Anakart.
    Ama emin olamadım.

Nasıl test edebilirim ki acaba HDD kaynaklı olup olmadığını.

Aslında HDD çıkarıp SSD takmak gibi bir düşüncem de vardı ama iyi ki yapmamışım :-D
  • Arkadaşlar ben daha önce hiç konsol kullanmadım epey uzağım, ikinci el bir PS 4 almak istiyorum, kutulu oyun aldığımızda bunu sürekli tak çıkar mı yapmak gerekiyor yoksa ps in harddiskine atabiliyormuyuz?
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    evet, kutulu alınca cdyi takmayınca çalışmıyor. her seferinde takmak lazım.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Selamlar, kutulu oyun alırsan cihaza CD yi takman gerekiyor malesef. Her ne kadar veriyi hdd ye de atsa oyunun açılması için CD şart. Kutulu oyun yerine mağazadan dijital oyunlara bakabilirsin.

• Teşekkürler yorumlarınız için herhalde dijital olarak satın alıcam, dvd tak çıkar yapmak pek hoşuma gitmez gibi, bir kaç tane oynamak istediğim oyun var dı
  • Merhaba, doğru konunun burası olduğundan emin olamadım ama daha uygun bir yer de bulamadım. Bu ay PS4 aldım ve ikinci dualshock4'ü de alacağım. Elimde iki seçenek var; yenilenmiş kol ve sıfır kol. Yenilenmişlerin fiyatları 300TL bandında ve her renk her desen mevcut. Sıfırda ise bulabildiğim fiyat 415TL ve sadece siyah renk var. Yenilenmiş kol alınır mı sizce?
  • beratsahbaz B kullanıcısına yanıt
    Bence alınmaz, yenilenmişlere bir ay falan garanti veriyorlar ve birkaç haftaya analoglarda (özellikle sağ analogda) kendiliğinden hareket etme veya şarjın çabuk bitmesi gibi sıkıntıları olabiliyor.
    Orjinal kola o kadar para vermek istemiyorsan da 150-200 bandında muadil kollar (Hadron, Kontorland, Snopy rampage vb.) oluyor, onlara bakabilirsin.

• Uzun zamandır kablo net kullanıyorum, ps4 modeme kablo ile bağlı dmz ayarı ve dns ekleme yapılı. Her zaman Nat Tipi 2 olarak görünüyordu. Dün akşam birden nat tipi 3 e geçti ve ne yaptıysam düzelmedi. İndirme hızında sıkıntı yok ancak fps online oyunlarda sıkıntı yaratacak bir problem bu.

Aynı sorunla karşılaşıp çözebilen var mı?
  • Arkadaşlar, malum havaların ısınmasından dolayı cihaz çok ısınıyor. Bende bugün slim kasa için yükseltici ayak siparişi verdim. Aranızda hiç kullanan oldu mu? PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

• Arkadaşlar cihazı buradan bir abimizden almıştım 5-6 yıl önce sağolsun iyi çıktı cihaz neyse yılı gereği içini hiç açmadım korktum ilerde satarız vs inandıramayız diye düşündüm ta ki dün gaza gelip götürdüm tamirciye ve termal macuna kadar değiştirdim 120 TL tuttu ama içi açılınca ben şok oldum resimler aşağıda bence bekletmeyin aşırı ısınıyordu cihaz şimdi çok iyi oldu..

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] PLAYSTATION 4 [ANA KONU] PLAYSTATION 4 [ANA KONU] PLAYSTATION 4 [ANA KONU] PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

Bence bir dk bile beklemeyin 2 seneyi devirdiyseniz kendiniz de yapabilirsiniz aslında ama kendime güvenemedim gittim yaptırdım adamın yarım saatini aldı tabi kendim yapsam daha iyi temizledim adam sadece fırça ile tozları aldı 😊😊😊

• mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben jenga tahtaları dan bir sıra aldım 3 tane tahta koydum altına güzel ayaklı oldu 🤣

• 
Sayfa: önceki 60256026602760286029
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.