Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6031. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60296030603160326033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4te oyun indirirken sıkıntı yaşıyorum. 1 dakika boyunca saniyede 4-5mb/s hızda giderken bir anda indirme duruyor 15-20 saniyeliğine. Sabahtan indirmeye bıraktığım oyun 6 saatte 20gb indirebilmiş ancak. Ps4ten hız testi yaptığımda hızda bir sorun görünmüyor, evdeki diğer aletlerde de bir sorun yok. Oyun indirmek çileye dönüştü son 2 gündür. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Google DNS dene istersen. Normalde dinlenme moduna alınca son hız indirmesi lazım.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    5ghz olan ağa bağlanınca düzeldi kendiliğinden. Modemle aradaki mesafe fazla olduğu için bazen modemi görmeme durumu oluyordu ama bağlanınca neden indirmede sorun yaşadım anlamadım. Teşekkürler yine de.

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Kablo ile bağlama durumunuz olabiliyorsa kablo ile bağlayın. Bu tip sorunlar olmaz.
  • selamlar, üstadlar just dance unlimited 1 aylık üye oldum ancak oyunlara girdiğimde halen normal fiyatları yazıyor indiremiyorum, bu aboneliği nasıl kullanacağım bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurm
  • PS4'te Bu Hafta

-----

PS4'teki En İyi 10 Stealth Oyun

• oyun kiralamıştım da hesap alıp süresi bitti bıraktım ama oyunu silmedim başka bir hesap satın alsam/kiralasam oyunun kilidi açılır mı? ff7 remake oyun 90gb tekrar indirmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quiet00 -- 22 Ağustos 2020; 3:21:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Quiet00 kullanıcısına yanıt
    Oyun kiralamadım hiç bilmiyorum. Ama mantıken yeni aldığın oyun aynı bölgedense indiemeye kalkınca kilit açılabilir. PS Now’da öyle oluyordu.

• Quiet00 kullanıcısına yanıt
    Daha önce kiraladığın hesap ile aynı bölge başka bir hesap ile satın alır veya kiralarsan kilit açılır, tekrar indirmene gerek kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

Arkadaşlar garanti hakkında sorum var. Ben 2. el olarak eurasia garantili ps4 ve ekstradan dualshock 4 aldım (bütün ürünler aynı kişiden). Elimdr 2 dualshock var yani. Dualshocklardan birisinin analoğu kendi kendine ufak da olsa hareket ediyor. Ben garantiye vermek istiyorum. Elimde 2 tane hepsiburada faturası var. Bir tanesi ps4 faturası diğeri de dualshock 4 faturası. Ancak elimde sadece bir tane garanti belgesi var. Bu belgenin hangi ürün için olduğunu anlayamadım ama sanırım ps belgesi çünkü model kısmında PS719778912 yazıyor. Eğer bozulan dualshock ayriyeten alınan dualshock ise garantiden faydalanamayacak mıyım? Fatura yeterli değil mi?

Not: Ayrı olan dualshock faturasında eurasia garantili yazmıyor. Ps4 te yazıyor. İkisi de aynı firmadan alınma. Belki de eurasia garantili değildir. Arkadaki seri numarasından falan garanti kontrol etme şansım var mı? Sony müşteri hizmetleri pek yardımcı olmadı.

Not 2: Arkadaşlar garanti belgesindeki tarih ve fatura tarihi uyuşmuyor. Garanti belgesindeki tarih: 21.01.2019. Ps4 fatura tarihi 30.01.2019. Dualshock fatura tarihi 28.02.2019.
    Arkadaşlar karışık oldu belki ama yardımcı olursanız sevinirim.
    hepsi buradaya sorun bence gerekirse satıcıyı arattırıyorlar size

• Arkadaşlar ps4 alacağım da şuan direkt 0, taksit vs. imkanlarıyla, totalde 4bin lira gibi bir paraya gelecek.
    1. sorum 5 tam çıkmak üzereyken buna bu parayı vermek büyük kerizlik midir? 2.el alma veya ps5 alma gibi bir imkanım yok.

2. sorum sony ps4 için güncel hizmetine daha ne kadar süre devam eder ?(oyun uyumluluğu vs. gibi)

son olarak da ps4 ve ps4 pro arasında aşırı bi almaya değecek fark var mıdır? 4k olayı hafif cezbediyor ama destekleyen oyun sayısı ne alemde, bir de oynarken cidden fark eder mi görüşleriniz nedir ? öyle pro bi oyunculuğum yok ne bilgisayarda ne pcde. odun gibi önümde ne varsa onu oynayan tipim ama almışken de hata yapmak istemiyorum, bilgili arkadaşların yorumunu bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 22 Ağustos 2020; 23:8:54 >
  • arkadaşlar selamlar,

ben de ps4 almayı düşünüyorum fakat internetten araştırdığımda fiyatlar hakkında bir şey dikkatimi çekti. Hepsiburadada normal 1 TB Slim Ps4'ün fiyatı 4 bin tl iken, yine aynı özelliklerde teşhir ürünü Ps4 2450 TL. Bu kadar fark olmasının sebebi nedir? Teşhir ürünü Ps4 için alınır mı?
  • Ps4 ikinci el temiz bulup alın acil oyun oynayacaksanız
    Aceleniz yoksa ps5 ide bekleyebilirsiniz

Ps4 e sony nin desteği en az 3 sene daha sürer 4 de olabilir
    Öğle hemen serverleri kapatıp oyun çıkarmamazlık yapmaz

Ps3 de bile daha 2 sene anca oldu ilişkiyi keseli
  • Peter Tägtgren kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürünü dediğin 500 gb olabilir ama yine de fark çokmuş, en azından bir yıl garanti veriliyorsa aradaki fiyat farkından dolayı teşhir ürünü tercih edilebilir diye düşünüyorum veya yurtdışından gelecek tanıdık/akraba varsa onlara aldır derim, ps4’lerin TR fiyatları aşırı uçtu maalesef

• Denemeden Asla Bilemediğimiz 4 Şey!

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler birkaç sene götürsün yeter beni öyle her güncel oyunu takip eden kovalayan biri de değilim zaten

• Arkadaş 3 ay önce bakım yaptırdım ps4 proya macun yeniliettim 120 ₺ para verdim şimdi yine uçak motoru gibi prodan adam olmaz

• PS5 Çıkmadan Önce Bitirmeniz Gereken 7 Oyun

• Elimde PS4 pro 2 tane de dualshock 4 var (biri özel renk elektrik moru yeni almıştım) bunları kaça satabilirim piyasası nedir bilen varmı?

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Ben Nisan ayında siyah kolu 240 a vermiştim. Oradan hesap et hocam ikinci el maglum siteye bakıp fiyat hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Bana kalırsa satma ben sattığıma pişman oldum çünkü fiyatlar yükseldi. Bende iki adet daha var biri sıfır kutusunda hala ucuzken almıştım yedek duruyor. Sony şu an 6 Eylül e kadar indirim yapmış renkli kollar 499 TL şu an. Bu bilgiye göre de fiyatı belirleyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 60296030603160326033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.