Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6032. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60306031603260336034
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba başka hesaptaki ps plus oyununu ps plus olan hesapta oynayabilir miyim ? Oyunlar üzerinde kilit var nasıl kalkacak yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buraks40 B kullanıcısına yanıt
    O başka hesabın plus üyeliği bitmişse o hesapta plus ile ücrersiz alınmış oyunlara kilit gelir, kilidi kaldırmanın tek yolu aynı hesaba plus üyelik almaktır. Başka pluslı hesap kullanarak kilidi kaldıramazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su siralar ininal karti eklerken hata aliyorum. Ana hesabimda dahil olmak uzere hic bir psn bolgesine eklenmiyor. Kart i alisveriste de kullaniyorum. Dun hatta odeme de yaptim. Ama 2 gundur konsoldan denememe ragmen bir turlu ekleyemedim.

Hatta ana hesabimda kayitli olan ininal kartimi sildim, tekrar kayit etmek istedigimde surekli su hatayi aliyorum

wc-34891-5

Google ladim ama hala eklenmedi. Su siralar psn de sorun oldugunu dusunuyorum. Aranizda su siralar kredi karti hatasi alan var mi?

• Ininal kartlarda PSN’de problem var şuanda. Diğer banka kartlarını veya kredi kartlarını kullanın.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

Elimde PS4 pro 2 tane de dualshock 4 var (biri özel renk elektrik moru yeni almıştım) bunları kaça satabilirim piyasası nedir bilen varmı?
    Garantisi varsa temizse 3000-3500 tl arası gider sahibindene bak fiatlara
  • Arkadaslar vatan bilgisayarda satılan ps4 kollari orjinalmi acaba 499 tlye inmis suan

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    Evet orijinal hocam. Playstation Türkiye’nin indirim günleri var şu sıralar teknoloji marketlerde.

• Ps store'dan ininal ile oyun aldım, para çekilmesine rağmen hesaba oyun gelmedi, bunun sebebi nedir?

• Ps store ps ye yakışmıyor

• Çok kötü

• MarshallEriksen kullanıcısına yanıt
    Ps store’dan satın alımı sağlayan altyapı çok kötü dersek sanki daha doğru olacak

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Shdhhsjd olabilir hocam

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Sinirliyim hocam sadece ps store a dkdkd

• Arkadaşlar son güncellemeden sonra hoparlörden ses gelmemeye başladı. Bu durumu yaşayan var mı?

• PS4 slim den Xbox one X almayı düşünüyorum arkadaşlar lütfen saçma sapan şeyler yazmayın konsollar zaten pahalı alım gücümüz ortada kafamda deli sorular ?

1.ps4 e kaç yıl daha destek verilir 2.3.parti oyunlar kaç sene daha gelir
    2.xbox one x 6 trf gücünde fakat teknolojisi series s'den düşük acaba microsoft kaç yıl daha destek verir
    3.xbox one x almak mantıklımı

şimdiden herkese teşekkür ederim.
  • the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan şeyler yazmayın demişsin ama ps4 ana konusunda xbox’a dair sorular sormuşsun. Bu sence bir çelişki değil mi?

İlk soruna gelecek olursam bence ps4’e 2 yıl daha oyun gelir ama tabi yoğun olarak gelmez, bundan sonra ağırlık ps5’e kayacaktır.

• İlk sürüm ps4lerde ; BR sürücü kısmında bip-bip sesleri ve BR cd eject modunda kalması (içinde cd olmamasına rağmen) gibi sorunları yaşayıp, çözen var mı?

• Son zamanlarda DS 4 alan var mı? Nelere dikkat edilmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_dedektif

PS4 slim den Xbox one X almayı düşünüyorum arkadaşlar lütfen saçma sapan şeyler yazmayın konsollar zaten pahalı alım gücümüz ortada kafamda deli sorular ?

1.ps4 e kaç yıl daha destek verilir 2.3.parti oyunlar kaç sene daha gelir
    2.xbox one x 6 trf gücünde fakat teknolojisi series s'den düşük acaba microsoft kaç yıl daha destek verir
    3.xbox one x almak mantıklımı

şimdiden herkese teşekkür ederim.
    Alacaksan yurt dışından xbox one x refurbished al yada series s ön siparis gec kafan rahat olsun

1 ve 2 .sorunun cevabini kimse tam bilmiyor ama tahminim sudur 1 2 sene daha bazi oyunlar cikar cod vb ama her oyun cikmaz

3.sorunun cevabiysa şu eger xbox one xe desteği uzun tutacak olsa series s cikmazdi yani bu saatten sonra eger bu nesildeki konsolları kullandiysan oyunlari fullediysen yeni nesile yonlen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 60306031603260336034
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.