Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6034. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 60326033603460356036
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede hiçbir şeyin fiatı düşmez maalesef

• 2.elci fırsatçı ahlaksızlar 1000 liraya alıp 5 sene kullanıp anasını ağlattıkları ölmüş makinelere 1800 tl isteyip bir de pazarlık teklif etmeyin fiyat zaten uygun yazıyorlar ya ana avrat sövmemek için zor tutuyor insan kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

2.elci fırsatçı ahlaksızlar 1000 liraya alıp 5 sene kullanıp anasını ağlattıkları ölmüş makinelere 1800 tl isteyip bir de pazarlık teklif etmeyin fiyat zaten uygun yazıyorlar ya ana avrat sövmemek için zor tutuyor insan kendini

Ülke ekonomisi her geçen gün Batıyor vergilerle ayakta kalmaya çalışılıyor. Geçen sene 150 ye aldıgım ürünler üst modelleri çıktıgı halde fiyatı düşeceğine 350tl ye çıktı. Bende ps4ümü 1200 tl ye sıfır almıştım çıktıgında ama şuan satacak olsam ki böyle bir niyetim asla yok ama gidip 500e satacak halim yok ekonomi bu halde olmasa sıfır aletler şuan 1500 olsa evet satardım belki ama 4000e sıfır satılırken aldıgım fiyata vermek istemem tabi 3000 li fiyatlar evet etik değil genede..

• dolcia kullanıcısına yanıt

Hocam kur katlanarak artarken ne bekliyorsunuz ki. sıfırı 1000 lira almış olsa da şuan 3000'e satılıyor mantıksız olan ülke ekonomisi kaç yıllık aleti çıkışının 5 katı fiyata satılıyor sıfırı.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Hocam tabii ki her şey pahalandı ama ps4 fiyatları kur sebepli artmadı söylemek istediğim bu. Şubatta fat kasa ps4ler 1000-1100 civarı iken martta daha kur yükselmemişken kafalarına göre %100 zam yapıp 2000 tl seviyesine çektiler 2.el fat fiyatlarını. Sıfır, 2 yıl garantili ps4 slim pandemi öncesi 2200 iken şu an da 2800, yani %30 gibi gibi bir artış var ama 2.el ps4lere dediğim gibi %100’e yakın zam yaptılar ve fiyatlar orada kaldı asla düşmüyor. Hepsinden öte bu aletler belli ömrü olan aletler, sıfır, 2 yıl garantili ve slim hali 2800 iken eski nesil, yorulmaktan hayvan gibi fan sesi çıkaran, joysticklerinin hem tuşları hem bataryası haşat olmuş cihazlara 1800 tl istemek normal gelmiyor bana.

• tansut35 kullanıcısına yanıt

Hocam tabii ki her şey pahalandı ama ps4 fiyatları kur sebepli artmadı söylemek istediğim bu. Şubatta fat kasa ps4ler 1000-1100 civarı iken martta daha kur yükselmemişken kafalarına göre %100 zam yapıp 2000 tl seviyesine çektiler 2.el fat fiyatlarını. Sıfır, 2 yıl garantili ps4 slim pandemi öncesi 2200 iken şu an da 2800, yani %30 gibi gibi bir artış var ama 2.el ps4lere dediğim gibi %100’e yakın zam yaptılar ve fiyatlar orada kaldı asla düşmüyor. Hepsinden öte bu aletler belli ömrü olan aletler, sıfır, 2 yıl garantili ve slim hali 2800 iken eski nesil, yorulmaktan hayvan gibi fan sesi çıkaran, joysticklerinin hem tuşları hem bataryası haşat olmuş cihazlara 1800 tl istemek normal gelmiyor bana.

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Sıfırın fiyatı surekli artarken 2. Elin fiyatının artmaması beklemek mantıklı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox series s ön siparişi verdim olurda amazonda sıkıntı çıkarda alamazsam diye yedek planım ps4 alıp üniversite bitip düzgün iş bulana kadar ps4'le takılmak nolur nolmaz mesajım kalsın

• Arkadaşlar 5 senedir Ps4 Fat kasa sahibiyim. Yalnız son 3 aydır ps 4 fanı çok şiddetli çalışmaya başladı bu sorunu yaşayan arkadaşlar çözüm buldularsa bana yardım eder misiniz ? Ne yapmam lazım...

• PS4 için FIFA 21 Türkçe almak istiyorum ancak kart kabul etmiyor. yapabilecek arkadaşa 2 adet için 20 tl komisyon + oyun parasını verebilirim.

• hidensa H kullanıcısına yanıt
    Konsolun içini açıp güzel bir fan temizliği yapıp bir de termal macun yenilemenizi tavsiye ederim. Benim de yaz aylarında ciddi derece fan sesi yükselmişti birçok oyunda aşırı rahatsız edici ses yükseliğine ulaşıyordu.

Temizlik yapıp termal macun yeniledim ilk defa. Bayağı faydasını gördüm. Fan sesi ara ara yükselse de eskisi kadar rahatsız edici seslere ulaşmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt

Hocam hangi termal macunu önerirsiniz bazen süpürge sesi gibi çıkıyor

• hidensa H kullanıcısına yanıt
    Ben kendim Arctic MX-4 Termal Macun kullanarak yeniledim faydasını gördüm. Tabi diğer termal macun markalarından da güzel diye tavsiye edenler görüyorum da farklı markaları denemediğim için bişey diyemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mafia trilogy için 375 tl vermeye değer mi sizce? almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

PS4 PRO 19 AY EROSIA GARANTİLİ FUL KUTULU FATURALI

arkadaşlar sıfırdan ffarkı fiatı 3.500 tl

dükanımda

Üstat yeni almistiniz konsolu satma nedeniniz nedir acaba

• Wild isminde bir oyun duyurulmuştu bir zamanlar ps4 icin aradim dogru dürüst haber yok iptal de edilmemis. Cikar mi acaba devam ediliyor mu bilen var mi

• Aranızda ps4 muadil kol kullanan var mı ? 2. El 4-5 yıllık orijinal dualshock ile aynı fiyatı istiyolar muadli alsam sıfır olur en azından. Şarj konusunda kötü değilse almak istiyorum bilgisi olan yazabilirse sevinirim

• Termal macun olarak 10-20 liralık ürünler almadığınız sürece kalite olarak çok fazla fark olmuyor. Youtube üzerinde çeşitli testler var. Mesela 50 liralık Arctic macun ile 100 liralık Cooler Master macun arasında yük altında 1-2 derece fark oluyor. Tabii bütçe varsa iyisinden alınabilir.

• Arkadaşlar bugünkü yazılım guncellemesinden sonra arkadaş listesini görüntülemekte sıkıntı yaşıyorum. Güncellemeden sonra arkadaşlar sekmesine geldiğimde sanki kimse online değilmiş gibi kalıyor. P tuşuna basılı tutup acılan ekranda arkadaşlar sekmesine gelince de kişiler yüklenemiyor ve yenile uyarısı çıkıyor. Ancak mobilden app e baktığımda online kişilerimi görebiliyorum.

Bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı aranızda?

• 
Sayfa: önceki 60326033603460356036
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.