Şimdi Ara

Playstation 4 online lag?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation 4 online oynarken lag yada fps düşüş sorunu var mı?

• Pc gibi düşünün internetiniz ve bağlandığınız bölgeye bağlı olarak değişiyor.

Fps oyuna göre değişiyor kiminde hiç problem yokken kiminde ara ara düşüşler oluyor onuda oyunu alırken araştırırsın ama genel olarak sıkıntısız oyun oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 13 Ağustos 2015; 15:29:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 4 almak istiyorum fakat sunuculari surekli kesilip duruyor diyen bircok kullanicinin yorumlarini okudum kararsiz kaldim eger sorunsuz calisiyor derseniz bir iki gun icerisinde almayi dusunuyorum.Internet baglantisi olarak ttnet 16 mbps'ye kadar paketini kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wernerr

Playstation 4 almak istiyorum fakat sunuculari surekli kesilip duruyor diyen bircok kullanicinin yorumlarini okudum kararsiz kaldim eger sorunsuz calisiyor derseniz bir iki gun icerisinde almayi dusunuyorum.Internet baglantisi olarak ttnet 16 mbps'ye kadar paketini kullaniyorum.

Arada bir çöker komple gider. Oyun filan indirken çok yavaş indirir. Hızlansın diye defalarca indirmeyi duraklatıp devam ettirirsin. Çoğu oyunda ping yüksek olur. Bütün bu sorunları gidermek için port açarsın, arada bir dns leri denersin veya mtu değiştirirsin. Bunları kaldırabilirim diyorsan al. Yoksa kendine bir iyilik yap ve xbox al

• Benim şahsen çok sık yaşadığım bir sorun değil ama Destiny de herkese oluyor arada, oyundan oyuna değişiyor ama arada PSN'in çökmesi gibi durumlar yaşanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Online hileciler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.