Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187.718
Cevap
1.613
Favori
10.252.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
350 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 93769377937893799380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün pahalı gelen yarın için ucuz olur her zaman

18.500 pahalı derken şuan 21-24.000

Buna pahalı derseniz 25 000 olur yılbaşı sonrası ..

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

İndirim boş verin bindirim daha zam gelmeden alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 4 Aralık 2024; 3:41:49 >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

Ürünü sepetime attıktan sonra kart bilgilerini güncelleyene kadar başkası kaptı. Stoğa 2 tane girmişti alb satıcısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34rap1905 -- 4 Aralık 2024; 4:19:46 >
  • 34rap1905 kullanıcısına yanıt

Bilkom Garantili tek onlar satmıyor yaklaşık 2 hafta 18-19.000 de kaldı ürün .

Alb Türkiye'de bilkom Garantili satan tek satıcı değil yani.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Benim ana hesapta plus yok kuzenin hesapta var
    Nasıl yapabilirim
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt
    Özellikle 2 kişilik oyunlarda ıt takes two kesinlikle tavsiye ederim. Ama indirimde mi bilmiyorum
  • sebom kullanıcısına yanıt

ıt takes two dün ben kütüphaneye ekledim ücretsiz olarak ama ek paketmi yoksa oyunmu anlayamadım. Bende cihazı yeni aldığımdan : )

@mhmmd.dmr20

Bizde hanımla Sackboy oynuyoruz eğlenceli oluyor. Deluxe paket almıştım, onun içerisine dahildi..

• The MasteR T kullanıcısına yanıt
    PlayStation Plus'ın aylık ücretsiz verilen oyunları arasında bu ay It Takes Two da olduğu için ücretsiz alabilmişsiniz hocam. Güle güle oynayın.

• önümüzde ki ay tirana gideceğim.

14.100tl ye geliyor şuan cihaz oradan alan varmı acaba taxfree alınabiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 4 Aralık 2024; 10:35:6 >
  • Selamlar...

21 Kasımda Turkcell Pasaj (Satıcı Turkcell)'da PS5 slim digital edt. aldım. İthalatçı garantili Asya üretimi (ürün kutusunda yazan kod CFİ-2000 B01)

Başıma şöyle bir durum geldi!

Gerekli güncellemeleri ve kurulum işlemlerini yaptım.

konsolu denemek için e-futbol oyununu indirmeye ve indirme devam ederken sorunsuz oynamaya başladım. oyun indirildikten sonra da 1-2 maç yapıp konsolu kapattım. birkaç gün sonra fifa 2025 indirimi bitmeden kütüphaneme eklemek için konsolu açıp ödeme yapıp fifa 2025 i indirmeye başladım, bu arada indirme devam ederken e-futboldan birkaç maç yapmak için ayarlarımı yaptım ve tam oyuna başlarken konsol fanı uçak motoru gibi yükselen bir ses çıkararak uyarı vermeden konsolu kapattı. konsolu ön düğmesinden tekrar açarak yeniden aynı işlemi yaptım gene aynı şekilde tam ayarlarım bitirip maça başla dediğim anda fan sesi artarak "ps5 çok ısındı diye uyarı çıktı" ve konsol hemen kendiliğinden kapandı.

3.denememde belki indirme ile alakalıdır yada dik konumda durduğu içindir diye düşünerek Fifa 2025 indirme işlemini duraklatıp dik konumda olan konsolu yatay konuma alıp tekrar e-futbola girip 5-6 maçı sorunsuz tamamlayıp konsolu kendim sorunsuz kapattım. sonrasında tekrar deneme fırsatım olmadı.

Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu diye merek ediyorum? Sizce Konsolu İade etmeme gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi call me -- 4 Aralık 2024; 10:39:16 >

• @sarppy anladım hocam teşekkür ederim ilgine.

@call me bende konsolu alalı 15 gün falan oldu. (Amazon ALB Bilişim CFI2016) İlk kurulum ve güncellemelerden sonra birçok oyun satın alıp indirmeye başlamıştım. MortalKombat oynarken oyunlar arkada sürekli inmişti böyle bir problem yaşamadım. Oyun oynarken bazen uğultulu bir şekilde fan sesi artıyor ve azalıyor evet ama şuan aşırı derecede rahatsız etmiyor. Bu arada konsolun konumuda önemli. Kapalı ya da dar bir alandamı tutuyorsunuz konsolu ? Eğer öyle bir durum yoksa, ben olsam satın aldığım yer ile irtibata geçerdim herhalde.

• call me kullanıcısına yanıt
    konsolun arka fan kısmının olabildiğince açık olmasına dikkat edin yani kapalı bir yerde ısınma yapması normal konsolun (slim kasa nın fat kasa ya göre soğutması düşük) onun dışında başka oyunlarda da deneyin oyundan kaynaklı da olabilir aynı durum devam ederse garantiye gönderin .
    Konsol sorunlu, iade edin.
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Hocam makinede pri plus var ama oyun plus olmayan hesapta oyu ın olan hesabaana Plus alsam 1 aylık save leri geri çekebilir miyim ben elle silmedim ama Çoluk çocuk karıştırıp silmiş olsa bile kurtarabilir miyim save leri bu şekilde
  • PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Hesapta plus yoksa buluta yedek almamıştır. Plus alsan bile save dosyası yok.

Özellikle dik kullanımda fanın çok sesli çalışması normal ama sıcaklıktan dolayı kapanması hiç normal değil. İade edin derim ben.
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Buradaki oyunlar Ps5 de 60 FPS de çalışsın 720 p bile olur benim için🤭🤭🤭
  • PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Güvenilir mi acaba ya. Satıcının hiç yorumu yok.
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |www.trendyol.com
    Attention Required! | Cloudflare
    https://www.trendyol.com/magaza/profil/mirateknoloji-m-838965

Aman dikkat! Satıcı yorumları iyi değil,zaten çok az yorum var.

2.el,teşhir,sorunlu ürün gelmesi çok olası,bir de 2 kollu yazmış.

Ben macera arıyorum,şansımı denemek istiyorum,en fazla uğraşırım diyorsanız,

Siz bilirsiniz!

• 
Sayfa: önceki 93769377937893799380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.