Onca mesaj hala anlamadınız. 25-28-30.000 lik ürünü kimse 18 vermez. Buna inanıyorsanız satılık köprü var.!! Kampanya zamanında 20-22 iken Amazon'da 18 satılmış. Fakat; Garantisi ne? Kaç adet 3-5-10-20? Şuan güncel mağaza fiyatları ; Türkiye bilkom 25-27.000 İstanbul ithalatçı garantili: 20-22-25.000 Siz bekleyin 18.000 bulursanız 2 tane alın Tabi iade/teşhir/fan tamir görmüş olma ihtimali 90% < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 4 Aralık 2024; 17:22:3 > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9380. sayfa)
-
-
1 ay bile olmadı Amazon kampanyası dahilinde 18.500'e avrupa sürümü sıfır ürün aldım, bir çok kişide bu fiyattan aldı.
Önemli olan güvenilir satıcıları takip etmek.
-
Hocam 3 yıl kadar e-ticaret deneyimim oldu geçen yıl mağazamı kapattım.
Yüksek komisyon,yüksek kargo ücreti ve aşırı düşük kar marjı yüzünden mağazamı kapattım.
Sanılanılanın aksine e-ticarette kar marjı çok düşüktür.
Kozmetik katagorisinde satış yapıyordum vergi,komisyon kargo şu bu derken maksimum karım%10'u geçmiyordu.
Zaten yılbaşından sonra satıcılar için ekstra %15-25 arası vergi gelecek.Satıcılarda haliyle bunu fiyatlarına yansıtacaklar.O zaman e-Ticaretin selası okunacak.
E-ticarette kısa sürelerde çok para kazanmak istiyorsan sattığın malı ya sadece sen üreteceksin ya da o malın tek satıcısı sen olacaksın,bir çok satıcı karı geçtim zarar bile ediyordur.Ama farkında değildir.Ama 4 işlemi bilmeyen satıcılar var.
Ben geçen yıl e-ticaret'i bıraktığımda Trendyol satıcı paneline kullanıcı adı ve şifreniz ile giriliyordu.Yani çift doğrulama mekanizması yoktu.
Olay çok basit Satıcı kullanıcı adı ve şifresini girdikten sonra kayıtlı olduğu cevap telefonlarınada güvenlik şifre mesajı gelse bu hesap çalınma olayını kapatabilir.
Yani burada hem satıcı hemde alıcıyı mağdur eden Trendyol baş sorumludur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 4 Aralık 2024; 17:36:43 >
-
Hocam neden bu kadar reaksiyon veriyorsunuz. Konunun evveliyatını bilmiyorum sadece fikir edinmek istedim.Bunların ithalatçı garantili olduğunun farkındayım. Konuya bir haftadır bakıyorum. Evet gönül ister ki Tr distribütör garantili alalım ama fiyatlar ortada. En güvenilir f/p diyebileceğimi yerden almaya çalışıyoruz. Dediğiniz gibi iade ürün/tamir görmüş ürün riski varsa hiç almaya değmez zaten. Teşekkür ederim. -
Her türlü iddiaya girerim mesaj burada.
Bakalım bundan sonra o fiyattan bulmak mümkün mü?
Adamlar kampanya yaptı ithalatçı garantili 100 ürün sattı.
Piyasadan -2000 ucuza.
Şuan piyasa şöyle;
Ithalatçı Garantili: 20-25.000
Bilkom Türkiye Garantili:25-28.000
Hala beklerim 18-19 bulurum diyenlere şaşırıyorum.
17.000 var spot (Garantisiz) şahıs satıyor..
Almanya
Italya
Gürcistan
Hatta Japonya'dan alınmış satılan sarı sitede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 4 Aralık 2024; 17:36:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibo83Her türlü iddiaya girerim mesaj burada.
Bakalım bundan sonra o fiyattan bulmak mümkün mü?
Adamlar kampanya yaptı ithalatçı garantili 100 ürün sattı.
Piyasadan -2000 ucuza.
Şuan piyasa şöyle;
Ithalatçı Garantili: 20-25.000
Bilkom Türkiye Garantili:25-28.000
Hala beklerim 18-19 bulurum diyenlere şaşırıyorum.
17.000 var spot (Garantisiz) şahıs satıyor..
Almanya
Italya
Gürcistan
Hatta Japonya'dan alınmış satılan sarı sitede.
Sadece takip etmek lazım, bakarsınız denk gelir kim bilebilir?
Şuan kampanyalı 20k'ya düşmüş, önümüz yılbaşı belki yine fiyat düşebilir.
-
20.000 ithalatçı garantili bulursunuz.
Veya Sarı siteden Türkiye bilkom cihazı bulma mümkün.
Ellerinde stok var.internette 25.000 aşağı cihaz yok bilkom
Biz aldık ps5 Slim Dijital 19.500 Bilkom!!
Ps5 slim diskli 22.500.
-
hayırlısı neyse o olsun. 3 yıl emek merak mağaza kapatmak üzücü bir durum.
çok basitmiş o zaman. bir keylogger ya da deneme yanılma yoluyla bile ele geçirilebilir. kullanıcı adı şifre nedir sadece. mail, sms, authenticator ile 2fa yapmak çok zor olmasa gerek.
-
19.500e bilkom garantili iyiymiş hocam. Bulabilirsem alayım ben de. -
4 tanesi türkçe geliyor bakalım gta6 dil seçeneği ekleyecek mi yoksa yine gavurluğa devam mı
-
ps plusa eklendi :)
Ek olarak split screen bölünmüş ekran için :
starlit kart = yarış oyunu eğlenceli
rocket league=bilmeyen yoktu ama araba yarış oyunu
ride = motor yarışı
unrawel two=çok keyifli
crash=çocukluğumuzun yarış oyunu
wwe2024=eğlenceli dövüş oyunu
borderlans 3 = savaş oyunu ing ama
wildcart football=amerikan futbolu
the ascent=sevimli savaş oyunu
the dark picture antlog=hikayeli mini oyun
-
Yurtdışı maaliyeti şuan 12k ps5 slim’in. O yüzden 17-18 de bile kar ediyorlar zaten. -
Konsol mağazası Bursa'da.
Diskli isterseniz 22.500,
-
Arz talep meselesi.
Ps5 pro 45-50.000 olunca herkes ps5 devam etti.
Yeni alacaklar ps5/ps5 slim alırım 2-3-5 yıl sonra ps6 geçerim mantığı var.
Talep olan birşey indirim olmaz!
Türkiye'deyiz.
-
Tamam hocam olmasın. Maaliyeti söylüyorum zaten. Bu kadar diretmenize gerek yok. -
Teşekkürler,eksik olmayın.
Mağaza açmak ne kadar keyifliyse kapatmakda üzücü tabiiki ama ben 11 yıllık mağazamı kentsel dönüşümden dolayı kapattım.O daha üzücüydü benim için.Sonuçta dükkan açtığınız yerde 11 yıllık bilgi deneyim,yaşanmışlık var.O yüzden e-ticaret mağazamı kapatmak beni üzmedi hatta hayrıma oldu diyebilirim.Parayla satın alınamayan tek şey tecrübe ile zaman değilmi zaten.Allah herkes için her şeyin hayırlısını versin. -
Kapatıp acsam düzelir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 4 Aralık 2024; 21:35:9 > -
-
Esse amazon sitesinde 19.999 6 taksit -
Güzey mi daha güvenilir esse mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X