Bir de AB ülkeleri için, o ülkeler içinde nasıl işlediğini öğrenmek lazım. Şu anda Sony'nin yaptığı kanunlara aykırı aslında. Dava açılsa kaybederler. |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9386. sayfa)
-
-
Cyberpunk 2077: Ultimate Edition - City of Dreams | PS5 Games
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/games/cyberpunk-2077/ Free Update 2.2 is now available for Cyberpunk 2077. Personalize your character and vehicles like never before, enjoy the enhanced Photo Mode, and cruise through Night City with Johnny in the passenger seat. Dive into Cyberpunk 2077 to discover all the new surprises! Video Keywords (separated by commas): Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED, Night City, Update 2.2, Johnny Silverhandhttps://www.youtube.com/watch?v=TAJkbDZrrTg -
Yasaları takan nerede hocam,
Gelişmiş ülkelerde tüketici yasaları ve bu yasaların işleyişi hep tüketiciden yana.
Ama bizim ülkemize gelen global kurumsal firmalar bile yasa açıklarını ve dava süreçlerinin çok uzun sürdüğü bildiği için her zaman hatalı bile olsalar,caydırıcılık için verin mahkemeye diyebiliyorlar.
Maalesef bizim ülkemizde denetim olmadığı için anayasa da belirtilen hak ve hukukun hiç bir caydırıcılığı yok!
-
Selamlar. Arkadaşım ay sonu Dubai’ye gidecek ve bana bir ps5 slim dijital almasını istedim. Nereden alabilir ve fiyatları nereden görebilirim? -
Mall of The Emirates de Carrefourda konsollar vardı yazın. -
Sağolun hocam. -
PS5 cihazı ilk çıktığında Amazon yurtdışı sitelerinden çoğumuz almıştık cihazları. Bundan dolayı bu konu o zaman da çok konuşulmuştu. Hatta bazı arkadaşlar bunu Sony Eurasia'ya mail atarak sormuştu ve Eurasia bölgesinden alınan konsolların ülkemizde 1 sene garantisi olduğunu teyit etmişlerdi. Hatta forumdan bir arkadaşımızın cihazında sorun çıkmıştı ve Eurasia Türkiye ile iletişime geçmişti. Sonra ne oldu bilmiyorum. Ancak şu an resmi dağıtıcı artık Sony Eurasia olmadığı için sanmıyorum ki yukarıda bir arkadaş da sorarak teyit etmiş. :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 11 Aralık 2024; 22:23:48 > -
Evet, Avrupa cihazlarda 1 yıl garanti vardı.
Amazon İtalya'dan aldığım PS5'le gelen Dualsense drift yapınca, TR'deki servis yenisini vermişti. PS5'in Amazon.IT faturasını göstermem yeterli olmuştu. Fatura teslimat adresi İngiltere olmasına rağmen sorun çıkmamıştı.
Yalnız, bu 1 yıl garanti olayının bitmesi Bilkom'dan önce, Eurasia varken oldu diye hatırlıyorum. Yani muhtemelen Sony'nin politika değiştirmesiyle alakalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Aralık 2024; 22:44:19 > -
Sony'nin bu politikası sadece ülkemize özgü sanırım.
Avrupada,Amerika v.b ülkelerde de benzer durumlar var mı?
Sanıyorum esas sorun Sony ülkemizden çekildiği için kaynaklanıyor.
-
DualSense'in sarı şarj ışığı çok hızlı yanıp sönüyor, şarj etmiyor. Bunun sebebi ne olabilir? -
geçen sene vatandan pcde kullanmak için almıştım, yaklaşık 3 ay önce bilgisayar görmemeye başladı ve içindeki bütün verileri raw yaptı. zar zor bir kısmını linux üzerinden kurtardım. kesinlikle tavsiye etmem. ben bir daha veri kaybı yaşamamak için seagate veya samsung ssd alıcam. eski ps5te seagate firecuda 530 kullanıyordum, en uzun ömürlü ssd buydu o zaman, şuan durumlar nasıl bilmiyorum. maalesef bu ssd de türkiyede pek bulunmuyor, olanların fiyatı da çok uçuk
-
selamlar
ilk konsolum olarak ps5 satın aldığım ve hiç bir fikrim olmadığı için konu uzmanı arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.
Plusta deluxe üyeliği yapıp ücretsiz oyunları kitaplığıma aldıktan sonra üyeliğimi iptal edersem o oyunları oynamaya devam edebilir miyim? -
Bu durumda ben de almaktan vazgeçtim teşekkür ederim -
Konsolunuz hayırlı olsun.
PlayStation Plus sayesinde aylık oyunlar, oyun kataloğu ve klasikler kataloğundan ücretsiz olarak oyun kütüphanenize eklediğiniz oyunlara Plus aboneliğiniz bittiğinde erişemezsiniz, aboneliğinizi yenilemeniz gerekir.
Bugün itibariyle 1 senelik Plus üyeliği satın aldığınızı varsayalım ve PS Plus ile oyun kataloğundan ücretsiz sunulan oyunlardan birkaç tanesini oyun kütüphanenize ekleyip indirip oynadığınızı düşünelim. PS Plus aboneliğinizin 1 yıl sonra yenilenmesini istemediğiniz için de aboneliğinizi iptal ettiniz diyelim. Mevcut aboneliğiniz Aralık 2025'e kadar devam edeceği için bu 1 yıllık süre içerisinde Plus sayesinde edindiğiniz oyunlara erişim sağlamaya devam edeceksiniz.
Sistemi biraz da oyun kiralama olarak düşünebilirsiniz, aboneliğiniz süresince sunulan oyunlara erişim sağlıyorsunuz. Tabii buna ek olarak Plus aboneliği ile online özelliği olan oyunları online olarak oynayabiliyor ve oyun kayıt dosyalarınızı bulut ortama yedekleyebiliyorsunuz.
-
rica ederim, senelerce samsung ve seagate ssd kullandım, bunlarda hiç sorun yaşamadım. ucuz diye xpg alayım dedim verilerimden oldum. ucuz etin yahnisinin yenmeyeceğini zor yoldan öğrenmiş oldum
-
Xbox Basın Portalı PlayStation 4 ve PlayStation 5'i Xbox Format Tercihleri Olarak Listeledi
PlayStation ve Nintendo artık onların ekosistemi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X