Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (611. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 16 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.273
Cevap
317
Favori
510.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Cyberpunk pro'da deneyen oldu mu ? ultimate edition cok alasım var, dlc oynamadım ama ilk oyunu da pc de buglarla oynamıştım, sonradan çok toparlandı diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 30 Kasım 2024; 0:2:10 >
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Ben ps5 de bitirmiştim baya iyiydi son hali proda daha da iyi olacaktır

Keyif kaçıran hatalar Phantom'dan sonra yok artık, eli yüzü düzgün oyunun. Eski konsolda yeni bitirmişken Pro'da test edince Boost'un performans moduna etkisi var biraz, görüntü daha net derim.

• ewoasty kullanıcısına yanıt

O zaman kargo ile alacaksınız. Kahraman ve Khalkedon'u arayıp fiyat alın. Sarı site ilanları 35K

İndirimdeyken bence al geç hocam. Pro desteği gelmeyecek gibi ama zaten şu hali bile gayet iyi.

Bence dlc ana oyundan bile daha iyi bu arada.
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    tüm kartlara 9 taksit yok malesef o kadar üye oldum 2 taksit verdi. Bende almadım tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 30 Kasım 2024; 2:4:29 >
  • En ucuza alma rekoru bende galiba, 25000, 14’e de fat kasayı verdik, 11’e geldi :)
  • crashris kullanıcısına yanıt

2020’de Ps5 çıktığında 4 asgari ücret ediyordu, asgari ücret 25 gibi olacak şimdi, neredeyse 1 asgari ücrete geliyor Pro. Çok uygun, 25-30’a bulan kaçırmasın

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt

25 e anca yurtdışı tax free ile alırsınız

Senden 3k fazlaya geldi benim , Ben de 29 a aldım 15 e fat kasayı sattım 14k maliyet. PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

30 bin liraya bulmuştum yurtdışı cihazı ama satıcı güven vermediği için gidip ben de ps5 slim bilkom garantili aldım PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Tüm kartlara demedim zaten mastercard olana dedim görselde de garanti kartlarına özel yazıyor zaten
  • Gürcistan'da zoomerde satışa çıkmış ama fiyatı çok yüksek
  • Esse Teknoloji den 18,5 a almış forumdan bir arkadaş yaşanan olaylar bu şekilde her satıcıdan ürün alınmaz diye boşuna demiyorum. 1-2 fazla verip bilindik yerlerden almak lazım.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
    20k'ya PS5 sattım (2 kol + 1tb ssd'li), 30'a amazon.de'den aldım 250₺ de bonus verdi, 9.750'ye geldi. Var mı arttıran?
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ben de Adana'da yaşıyorum ve Mersin'e gideceğim bugün spotçuya. 31-32 ilan veren çok var ama bireysel satış, mesafeli satış insan güvenemiyor ve sarı site bu tarz popüler ürünlerde dolandırıcı kaynıyor. Dikkatli olmakta fayda var.
  • Above x Beyond kullanıcısına yanıt

17.750'ye fat digital yurtdışı 2 kol ile sattım. Pro İtalya'dan vergi iadesiyle 25.000'e geldi. 7.250 fark verdim  

• Kavuşmayan az kaldı

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • Above x Beyond kullanıcısına yanıt

Amazon.de gönderim yapmıyor diye biliyorum nasıl aldınız ?

• 
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.