Beyler Cyberpunk pro'da deneyen oldu mu ? ultimate edition cok alasım var, dlc oynamadım ama ilk oyunu da pc de buglarla oynamıştım, sonradan çok toparlandı diyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 30 Kasım 2024; 0:2:10 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (611. sayfa)
-
-
Ben ps5 de bitirmiştim baya iyiydi son hali proda daha da iyi olacaktır -
Keyif kaçıran hatalar Phantom'dan sonra yok artık, eli yüzü düzgün oyunun. Eski konsolda yeni bitirmişken Pro'da test edince Boost'un performans moduna etkisi var biraz, görüntü daha net derim.
-
O zaman kargo ile alacaksınız. Kahraman ve Khalkedon'u arayıp fiyat alın. Sarı site ilanları 35K
-
İndirimdeyken bence al geç hocam. Pro desteği gelmeyecek gibi ama zaten şu hali bile gayet iyi.
Bence dlc ana oyundan bile daha iyi bu arada. -
tüm kartlara 9 taksit yok malesef o kadar üye oldum 2 taksit verdi. Bende almadım tabiki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 30 Kasım 2024; 2:4:29 > -
En ucuza alma rekoru bende galiba, 25000, 14’e de fat kasayı verdik, 11’e geldi :) -
2020’de Ps5 çıktığında 4 asgari ücret ediyordu, asgari ücret 25 gibi olacak şimdi, neredeyse 1 asgari ücrete geliyor Pro. Çok uygun, 25-30’a bulan kaçırmasın
-
25 e anca yurtdışı tax free ile alırsınız
-
Senden 3k fazlaya geldi benim , Ben de 29 a aldım 15 e fat kasayı sattım 14k maliyet.
-
30 bin liraya bulmuştum yurtdışı cihazı ama satıcı güven vermediği için gidip ben de ps5 slim bilkom garantili aldım
-
Tüm kartlara demedim zaten mastercard olana dedim görselde de garanti kartlarına özel yazıyor zaten -
Gürcistan'da zoomerde satışa çıkmış ama fiyatı çok yüksek -
-
20k'ya PS5 sattım (2 kol + 1tb ssd'li), 30'a amazon.de'den aldım 250₺ de bonus verdi, 9.750'ye geldi. Var mı arttıran? -
Aynen öyle ben de Adana'da yaşıyorum ve Mersin'e gideceğim bugün spotçuya. 31-32 ilan veren çok var ama bireysel satış, mesafeli satış insan güvenemiyor ve sarı site bu tarz popüler ürünlerde dolandırıcı kaynıyor. Dikkatli olmakta fayda var. -
17.750'ye fat digital yurtdışı 2 kol ile sattım. Pro İtalya'dan vergi iadesiyle 25.000'e geldi. 7.250 fark verdim
-
-
Amazon.de gönderim yapmıyor diye biliyorum nasıl aldınız ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X