Bende de 06 / 2029'a kadar Deluxe var. İndirim çıkmıyor. |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (619. sayfa)
-
-
bilkom garantili pro 47,830 tlye düşmüş
-
Hocam let go dan 30 bin tl ye aldık en uygunları orada tek sıkıntısıı nakit :D
-
2 yıl garantili faturalı 9 taksit seçenek varken nakiti şahısa vermem :D
-
ds 30 yıl ty de 9 10 k dan satışa koymuşlar neden stok bittiği belli oldu :D
-
Nerde 30 hocam bende almak istiyorum
-
Sıfır cihazlar şuan sarı sitede 32kya alıcı bulamıyor. 30-31e pazarlıkla çok rahat alınıyor.
2-3 aylık cihazlarda 27-28k ilana koyacak ve alıcılar 2-3k verip sıfırını alır doğal olarak herkes gibi.
Onların da satılabilir fiyatı 24-25k.
Yoksa millet ps5 proyu 35k'dan ilana koyuyor diye malin ederi o değil. Ki ilerleyen süreçte çok daha fazla ülkeye gelecek, ee fazla olan şeyin de değeri temel iktisat kuralı talep olmazsa düşer.
Ama dolar haddinden fazla yükselirse başka şeyler konuşulur tabi..
-
Digital FoundryyoutubeDragon's Dogma 2: PS5 Pro Tech Review - Big FPS Boosts But PSSR Issues Need Fixinghttps://www.youtube.com/watch?si=WGdZpEJJsRZP3_ys&v=ObMC_gVkd18&feature=youtu.be
-
hocam asıl film 1 ocakta başlıyacak gelecek olan yeni vergi ve ocak-şubat kur artışı sonrası 35 e zor bulunur olacak mart gibi..
izleyelim görelim 😎
sen pro arıyorsun sanırım o yüzden fiyatlar düşecek sanıyorsun ama şuan dipte zaten bu ay için yeni yıl sonrasın artışa geçecek alacaksan 15-20 gün içinde almaya bak derim.
Ayrıca 2-3 daha verip sıfır alınır tezin yanlış öyle olsa 18e sıfır ps5 varken 14-15 e 2.el ps5 satılmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 1 Aralık 2024; 22:55:58 > -
9 ay faiz ödemek mantıksız reis 45k faiziyle birlikte 90k'yı bulur.
Onun yerine arkadaşların dediği gibi 30k'ya letgodan tek seferde çözmek daha mantıklı.
O kadar yıl konsol kullandım hiç garantilik bir durum olduğunu hatırlamıyorum, gerek yok bilkom'a filan. PS sağlam cihaz.
-
Faiz olduğunu kim söyledi vade farksız 9 taksit 40 K zaten 2 yıl Garanti faturalı ürün -
Performans artışı çok iyi. Balanced mode rt ile birlikte baya iyi olmuş. Pssr 1080p den upscale de çok iyi iş çıkarmış bence. O videoda gösterilen kapalı alandaki artifaktlar abartılıyor bence. Ps5 üzerine kattığı şeylere kıyasla oynarken görmezsin bile o ufak detayları. Ama çözünürlük rt ve fps çok büyük artı düz ps5 e göre
-
1 Ocak itibariyle E-Ticaret yapanlar için stopaj kesintisi geliyor, bu da fiyatları olumsuz etkileyecek. Yeni yılla beraber bir de faiz indirimi başlarsa şuan ki fiyatları ararsınız. -
Valla pro siparişi yurt dışından verdim. Daha önce Ps5im olmaidigi için direkt pro aldım. Ps5 sahibi olsam kesinlikle pro almazdım. Ps5 pro fiyatları değil yurt içi; yurt dışı için bile pahalı. Fiyatlar artarsa da daha da satılmaz belirli bir kitle hariç.
Hani şöyle bir algı yaratılmaya çalışılıyor, sanki şuan 34-35kya kapış kapış gidiyor da, öyle birşey yok arkadaşım. Yani nereye bakarsanız bakın tomarla ilan var.
Tezim yanlış değil sıfır ps5 18'e var, 18e alabiliyorsun.
İkinci el ps5'e 14-15 yazmışlar ama çok daha altına ÇOK RAHAT bulabiliyorsun. Yazan her fiyat eder fiyatı değil. Yani otomobil piyasasında arkadaşımın bizzat şahit olduğum alışverişine şöyle bir örnek vereyim; ilanda araç fiyatı 2.495m yazmıştı ki piyasasında da 2550,2500 bir sürü ilan vardı. Yazan aracı 2359tlye aldık. Yani yazılan herşey yazıldığı fiyata satılmıyor haberiniz olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tepeb
1 Ocak itibariyle E-Ticaret yapanlar için stopaj kesintisi geliyor, bu da fiyatları olumsuz etkileyecek. Yeni yılla beraber bir de faiz indirimi başlarsa şuan ki fiyatları ararsınız.stopaj kesintisi vergi mükellefi olmayanlara veya belli başlı konularda istisna vergi mükelleflerine yapılamaz. zira karşı tarafın -şu an için muhsgk beyannamesi- beyanname ile o vergiyi, vergi doğuran adına beyan edip ödemesi mümkün değil. satıcılar bunun ayrımını yapar herhalde. gerçi burası Türkiye evet. ben de 31.12.2024 tarihine kadar alabilmeyi ümit ediyorum.
-
ben de elden alacaktım dayanamadım yapıştırdım. shop and fly vardı bende. 2000 tl mil puan verdi. 38 e geldi 9 taksit.
-
gecen hafta satım hocam slimi 15e haberim var piyasadan 👍🏻 ps5 ilk çıkış zamanına benziyor şuan 5-6 bine çok pahalı diyenler sonra 10-11 e aldılar 😁 neyse ben fikrimi söyledim sadece isteyen beklesin isteyen alsın 👍🏻 ben çıkış haftası aldım geçtim
-
Beymen'de şöyle bir olay fark ettim orada sadece tek satıcı var ve ürün Avrupa cihazı kapalı kutu Garanti belgeli geliyor mesela trendyol'da bakınca sorun yaşayan çok var Ben de bu sebepten dolayı Beymen den siparişi verdim benden sonra sipariş verenler oldu zaten 9 taksite olmasaydı almazdım satıcı da güvenilir Onun için yapıştırdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X