Teşekkürler hocam, vergi iadesi olması beni sevindirdi. Gidip kendim almak istememin sebeplerinden biri de o zaten. Ülkeye girirken herhangi bir sıkıntı olması ihtimal mi? Anladığım kadarıyla Yunanistan kısmı sorunsuz. Bizim sınır beni biraz korkutuyor. O kadar kişiye sorun çıkartmayıp bana denk gelir diye korkuyorum şahsen :D |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (626. sayfa)
-
-
Korkacak ne var, en fazla kutuyu açtırıp ucundan bakarlar :)
-
Open SurpriseyoutubeWORSE on PS5 Pro | Star Wars Outlaws PS5 vs. PS5 Pro Comparison of Graphics, Resolution and FPShttps://www.youtube.com/watch?si=vYO39EJd1wUGsjBt&v=zrVjHYWJPWw&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ps5 daha iyi görünüyor. ps5 pro bulanıklaşmış hep görüntü.
-
GamingTechyoutubeThe Crew Motorfest - PS5 Pro Update vs PS5 - PSSR Is Working Great - PS5 Pro Looks So Much Betterhttps://www.youtube.com/watch?si=OPOazDYkGOvkYjBG&v=7Epcif1fmu4&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kutu açılsın istemiyorum şahsen. Düşer çizerler falan. Diğer bir korkum ise "Bu ürün 50 bin TL abi sen 25'e aldın öyle olmaz, bir 25 bize ver yoksa giremezsin" derlerse lol o gün belki huysuz kalkmıştır adam
-
PS5 pro'da gerçekten gözle görülür farklar var. güzel karşılaştırma olmuş. Bazı ışıklandırma ve Renk tonlarında bile fark ediliyor. :)
Ek olarak : PSSR çok yeni bir teknoloji. Bunun kullanımı, Neler elde edebileceği konusunda Firmalara gerekli bilgilerinde verimesi gerekiyor. 1.Parti Stüdyoların yaptığı gibi 3. Parti stüdyolarında bunu çok iyi kullanması gerekli. Diğer Türlü pek bir anlamı kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Aralık 2024; 18:4:48 > -
PSSR’ın bu kadar aceleyle çıkan bir teknoloji olmaması gerekli. Bariz görülüyor ki kalite kontrol vesaire bir şey yapmamışlar. İyi kullanan oyunlar olduğu gibi tamamen bozan oyunlar da var. Playstation’ın bu konuda bir açıklaması gerekli. Ya da hiç PSSR kullanmasınlar direkt normal PS5 versiyonundaki ayarları artırsınlar. Zaten PSSR da yaklaşık 5-8 fps arası bir değer yiyor render mili saniyesi olarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Problemler çok fazla. Bu kadar oyunda bu kadar sorun olmaması gerekli. PSSR’ı aceleyle çıkarmışlar ya da geliştiriciler etkili bir şekilde kullanmamışlar. İki türlü de birinci suçlu Playstation’ın kendisi. Düzgün bir geri bildirim ve açıklama yapmaları gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 2 Aralık 2024; 18:4:43 >
30th Anniversary | Thank You
PlayStationyoutubeVideo description: For the past three decades, we've shared an incredible journey, building stories and shaping experiences together. Along the way, we've found adventure, laughter, and lasting memories that go far beyond any one moment. We've forged new friendships and redefined what gaming is all about. Thank you for being part of this journey — we couldn't have done it without you. #playstation #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #ps3 #ps2 #30thanniversaryhttps://www.youtube.com/watch?v=KkmonzpHVRg -
Belli ki bilgi eksikliği nedeniyle böyle konuşuyorsunuz. PCye tüm konsolların gamepadlerini bağlayabilirsiniz, dualsense dahil. Konsol kökenliyim. PS1 ve öncesinde diğer ilkel konsolarla oyun oynamaya başladım. Ama şimdi PC tercih ediyorum. Gördüğün gibi üstte genel geçer hakikatmiş gibi sunduğun şeyler yanlış. Kendini bir torbanın içine hapsedip üzerine konsolcu mührünü vurarak dışarı kapanmak istiyorsun belli ki ama bir topluluğun sözcüsüymüş gibi kanaat önderi rolüne bürünmen yersiz. Oyun dünyası bir bütün. Senin keskin kategorilerle ayırman hakikatle uyuşmuyor. İlerlyen zamanlarda konsol dünyası öyle karşı konulamaz bir cazibe kazanır ki bu kez de ona dair güzellemeler yaparız. Biz şirketlerin ortağı değiliz, oyuncuyuz. Platformaların daha cazip hale gelmelerini istemek hepimizin ortak çıkarı.
-
Ortada oyun yok yakında çıkacak. Aynı oyunu az grafiği daha iyi diye 35 bin neden vereyim.. ps6 olsa neysede..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsola güncelleme geldi açılışta Ps1 açılışı yer alıyor ilk başta şok oldum 😇
Vergi iadesi ile kaça geliyor bu şekilde?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam "Oyuncak pc", "Oyuncak gamepad" gibi cümleler kurup bunları şahsi yorumu değil de gerçeklermiş gibi yazan, Sony'nin kendi Pc'ye getirdiği oyun için "klavye mouse ile mundar ettiniz" diyen bir zihniyete ve bu kişiyi savunanlara ne anlatabilirsin? Adam fikir üretmiyor ki. Yazdıkları "çöp" deyip geçmek şeklinde sadece. Zaten mantıklı bir insan olsa "Konsolcu adam mouse klavye ile oyun oynamaz" demez. Pc'de gamepad kullanıldığını bilmeyecek kadar bilgisiz değilse. Ne yani konsol kullanma sebebiniz sadece gamepad mi yani? Sevdiğin konsolu küçümsemek bu aksine. Bunu söyleyince de gamepadler çöp dedi. Başka kafalar yani. Fanlıktan düşünme yetisi tükenmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 2 Aralık 2024; 18:33:2 > -
Sınırlı bir süre için PS5 tasarımının bazı kısımlarını en sevdiğiniz Playstation nesline göre değiştirebilirsiniz (Ses ve Temalar!)
PlayStation'ın 30. Yıldönümünün bir parçası olarak, PS5'in açılış sesleri ve önceki nesil PS1, PS2, PS3 ve PS4 temaları da dahil olmak üzere PS5'in başlangıç ve arka planının bazı bölümlerini değiştirebilirsiniz.
*"Sınırlı bir süre için”
Video :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Aralık 2024; 18:47:44 >
-
Mükemmel olmuş temalar. Bence sürekli kalmalı nostalji oluyor insana :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun sizde dikey standı satan abiden mi aldınız?
-
teşekkürler hocam,bulgar bi arkadaşım vardı ön sipariş vermiştik,o anca gidip geldi Bulgaristan'a,o getirdi hocam :)
Crewde baya fark var.Ps5 ile ps5 proda olması gereken farklar böyle olmalı. Star wars ise facia gerçekten, şu cihazın neden saf donanım gücünü kullanmazlar anlamıyorum. İllaki her oyunda pssr mi olacak. %50 daha büyük gpu, her türlü pssrsiz farkı koyması lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X