Aşağıdaki arkadaş almış hocam 33.790'a 6 taksit. Ben de buldum 5.0 rating'li 30 küsür satışı olmuş bir adamdan 32k'ya vade farklı ile 34.880TL ye geliyor 6 taksit. (Avrupa ürünü faturalı, açılmamış kutu) @ANIL007 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 3 Aralık 2024; 21:47:46 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (632. sayfa)
-
-
İki gün önce İzmir'de 28 diyen bir ilan beni dolandırmaya çalıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşağıdaki karşılaştırma linklerine bakmadıysanız eğer size fikir verecektir, kullanım şeklinize göre size daha uygun olanı tercih edebilirsiniz.
https://www.rtings.com/headphones/tools/compare
tom's guidePlayStation Pulse Elite vs. PlayStation Pulse Explore: Battle of the monochromatic gearhttps://www.tomsguide.com/gaming/gaming-peripherals/playstation-pulse-elite-vs-playstation-pulse-explore-battle-of-the-monochromatic-geartechradarPlayStation Pulse Elite vs Pulse Explore - which new audio device is best for you?https://www.techradar.com/gaming/playstation-pulse-elite-vs-pulse-explore
-
Eğer aceleniz yoksa biraz daha takip edebilirsiniz
Bütçem uygun diyorsanız dediğiniz seçenek iyi, satıcı da güven veriyorsa alınır kesinlikle
Siz kargo gelince onay vermeden paranız karşı tarafa geçmiyor hemen onu da ekleyeyim
gittigidiyor, sahibinden param güvende çok kullandım, dolap ve letgo bana çöp gibi geliyor diye hiç kullanmamıştım.
bu konu başlığında Anıl nickli arkadaşın mesajını görünce şu dolap uygulamasına bir bakayım dedim.. Allah'tan girmişim bu konu başlığına; yoksa trendyoldan falan uygun fiyat kovalıyordum.
-
Letgo elden teslim fırsatı olduğu için güzel aslında, sahibinden zamanında biraz sıkıntılıydı bu e devlet üzerinden bağlantı şartı gelince daha güvenilir oldu
Tabi yine karar sizin, inşallah sıkıntısız alıp kullanırsınız nerden olursa olsun
Ayrıca dolap üzerinden yine @Yakışıklı da almıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 3 Aralık 2024; 21:54:52 >
Geçen gün birden sahibinden hesabım çalındı ve araba ilanı girildi. Hesabımı çalan kişi hesap ismini değiştirip o değiştiği isimde çaldıkları e devlet hesabını onaylamış. Piyasası 900 bin tl olan aracı 750 bine koymuş. Mesaj yağıyordu, kapora dolandırıcısıymış. Hemen kapattırdım hesabı sahibinden ile görüşüp. Anlayacağınız güvenli hiç bir şey kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler okuduğum sayfalarda denk gelmediğim için buradan sorayım PS5 ten Pro ya veri aktarmaya çalıştığımda CE-112036-3 haritası alıyorum Giriş yapmadığınız bir konsoldan veri aktaramazsınız diyor Halbuki yeni konsolda yeni hesap açıp validasyon yapmıştım
Cevap için çok teşekkürler hocam. Aslında bir çok yeri incelemeye çalıştım fakat oyun ses kalitesi olarak hangisi önde pek anlayamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle o da doğru, sanal bilgilerin çoğu orda burda satıldı zaten, yine de genel olarak yararlı bu tür uygulamalar, kötüye kullanım malesef ki oluyor
Yanlışı vardır, sepete ekleyip bakabilirsiniz. 3 taksitten sonrası faizli. Benim bildiğim dolapta karta özel faizsiz taksit yok bankası kendi yaptıysa bilememquote:
Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNGAşağıdaki arkadaş almış hocam 33.790'a 6 taksit.
Ben de buldum 5.0 rating'li 30 küsür satışı olmuş bir adamdan 32k'ya vade farklı ile 34.880TL ye geliyor 6 taksit. (Avrupa ürünü faturalı, açılmamış kutu)
@ANIL007 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Alıntı
metni:31’den tekrar aldım axes 6 taksit. 6 taksit icin faiz odemedim ama dolap komisyonuyla toplamda 33790’a geldi. Gecen gun ps5’i 15’e satmistim + 19 bine yukseltmis olduk. Kutunun ortasinda biraz cizik var ama olsun napalim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 3 Aralık 2024; 22:4:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dolap'ta 32k'ya var bir tane ilanı sepete ekledim 34.880TL 6 taksit. arkadaş 31'lik sepete eklediyse 33.790TL'ye gelmesi normal bir yanlışlık yok yani.
-
İlk çıkan seri dijital versiyon cihazımı 17bin liraya sattım . Yurtdışına gidecek eş dost tanıdık herkese söyledim aralık ayi içinde bakalım kime getirebileceğiz proyu 😅
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar güncel piyasalardan haberi olan varsa PS4 slim kasa 1TB + çift kol + RDR2 satışı kaça gider?
Beyler var mıdır çözümü?
8000 8500 e rahat giderquote:
Orijinalden alıntı: Thundarios
Arkadaşlar güncel piyasalardan haberi olan varsa PS4 slim kasa 1TB + çift kol + RDR2 satışı kaça gider?
Teşekkürler👍🏻
ps5 açilis cok guzel olmuş cocukluğuma gittim
Hocam o veri aktarmayı ben de yapamadım. Aynı ağda olmasını sağladım, konsolları Lan kablosuyla bağladım vb ama olmadı. Bekleyip o tür hata veriyor.
USB flash veya diskle aktarın. M.2 SSD varsa, oyunlar onla da aktarılır. Pro, M.2'deki oyunları direkt oynatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Aralık 2024; 22:43:48 >
Aynı hesapla giriş yaptım ben proya sonra aynı ağa bağlayıp lan kablosu ile bağladım ikisini aktardı herşeyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X