Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Castle Bravo , byvolcan , Monster1912 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.179
Cevap
332
Favori
557.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Last of us part 1 cidden şahane. Oled + vrr ile akıcılık ve görüntü muazzam cidden keşke her oyunda böyle performans görebilsek. 75/90 fps ortalama değer sanırım.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• Ben 20 bine verdim ön siparisle almıştım ilk fat kasa 2 kol bir kulaklık 4 oyunla .
  • @sarppy çok sağol hocam stand bakıp dik koyayım o zaman fat kasada gözümü çok korkutmuşlardı hep yan kullandım hiç sorun yaşamamıştım

@Dictattor

Hayırlı olsun, güle güle kullan konsolu. İstediğin açıda kullanabilirsin, sorun yok

eyvallah hocam teşekkürler

• Johnny Lesh J kullanıcısına yanıt
    4 sene dik kullandım ilk fat kasayı hiçbir sorun yaşamadım şükür . Ama makinenin hava almasına dikkat ediyordum .
  • Johnny Lesh J kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam. Fat kasayı hep dik konumda kullanmıştım Pro'yu da aynı şekilde dik konumda kullanıyorum.

Stand önerisi için aşağıdaki linkteki konuyu oluşturdum, orijinale benzer bir stand düşünürseniz eğer göz atabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/ps5-slim-ps5-pro-dikey-stand-oneri-konusu-orijinal-muadili--160167488

• pro'nun 30th year edition'u türkiyeye gelecek mi ?

• Furkovic kullanıcısına yanıt

Beş adet gelecek diye bir söylenti dolanmıştı , teknoloji sitelerinde.

• Benim Pro da Cuma günü geldi. Evet almayı pek düşünmüyordum (TR fiyatı için tabi, global için fiyat gayet uygun) ama konsolcu tarafım ağır bastı.

Fat kasadan sonra bu kasa acayip ufak geldi bana. Dualsense de biraz hafiflemiş iyi olmuş bence. Dikey stand olmadan da dik duruyor ama standsız olmaz gibi. Zaten sipariş verdim bir haftaya gelir gibi. Pro kasanın ışıklandırması çok daha iyi görünüyor.

Performans zaten iyi, fan sesi olarak da iyi. CW de yok. Soran olursa CFI-7019 (Çünkü bazı efsaneler dönüyor bu kodlarla ilgili-hepsi aynı gencolar birbirinizi yemeyin boşuna).

Şimdi sadece FF7 rebirth, Stellar balde ve bir kaç oyun için kış indirimlerini bekliyorum.

• fendur kullanıcısına yanıt
    Bana da çok ufak gelmişti aslında ilk çıkan ps5 in böyle olması lazımdı
  • turkelvis kullanıcısına yanıt

Hocam nereden aldınız acaba? Bir arkadaşım Gürcistan'a gidecek, Zoomer diye bir yer varmıs ama 35k falan dedi o fiyata verene kadar elden 30 a alabiliyoruz zaten. Bildik güvenilir mağaza var mı acaba Gürcistanda, bir de tax free %11 mi veriyor?

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Merhabalar Hocam,

Bende Zoomer'ın cadde mağazasından aldım zaten.1 ay kadar önce Tiflise PS5 Pro gelmemişti.Hoş gelse bile 31-32k'ya almazdım.(3-4 yıl sonra PS6 almak daha mantıklı)Ben slim dijital aldım,Tax Free iadesiyle 16k'ya geldi.Dualsense kollarda 2k fiyatı çok uygun oldugu için extra 2 adet kol aldım.

Tax Free resmi iade oranı:%12 masraf,komisyon,harç ile %11'e düşüyor.

Gürcistanda Tiflis başkent olduğu için oldukça fazla ps5 alabileceğiniz mağaza var.Zoomer,Alta,Carrefour hariç bir kaç mağaza daha var ama ismi aklı gelmedi.

Zaten satın almadan önce sorarsanız sizin adınıza Tax Free formu dolduruyorlar.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

• Marvel's Spider-Man 2 ~ PlayStation 5 Pro

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• Biraz önce ps portal aldım amazon üzerinden. Bakalım çok merak ediyorum. Umarım beklediğim gibi kullanışlı olur. Tek eksiğim disk okuyucusu kaldı :)
  • FAKAZLI kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun olsun hocam, deneyimlerinizi paylaşırsınız bizimle de.

Şu disk okuyucu için gidip gidip geliyorum sürekli, alırsam da Driveclub oynamak için almış olacağım.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Disk sürücüsünü fiyatlar normale döndüğü anda alıcam. Makineyi ilk aldığımda 6k seviyelerinde vardı büyük marketlerde. Şuan kara borsa tabi.
  • markowic kullanıcısına yanıt

Televizyon LG 'mi? VRR bende OFF yazıyor ne yaptıysam ON olmadı. Oyun ayarlarına girdim açtım ama bu ekranı açtığımda hep OFF yazıyor. Bir yöntemi var mı

• o6 kullanıcısına yanıt
    Ps üzerinden de açmanız lazım.
  • FAKAZLI kullanıcısına yanıt

Oradan da açtım ama çözemedim, herşey ON yaptım sinirden, OFF yazan bir şey yok :) Tam olarak hangi ayar bununla ilişkili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o6 -- 9 Aralık 2024; 17:14:43 >
  • 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.