Hocam PlayStation menüsünde iken veya VRR desteklemeyen oyuna girdiğinizde OFF olarak gösterir. VRR destekleyen bir oyuna girdiğinizde ise otomatik olarak VRR ON olacaktır. 😇👍 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 9 Aralık 2024; 17:19:4 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (654. sayfa)
-
-
Fifa 2025 ve Tekken 8'den baktım diğerleri eski oyunlar zaten onlarda hiç yoktur :)
-
Tekken 8 i bilmiyorum ama FC 25 VRR desteklemiyor. O yüzden OFF olarak görünüyor 😇👍 VRR destekleyen bir oyuna girip deneme şansınız varsa öyle deneyin otomatik olarak ON olacaktır.
-
Hayırlı olsun bende 17 ye verdim ilk çıkan seri dijital cihazımı . 1 TB ssd vardı Onuda ayri 4k ya verdim . Bu hafta Almanya’ya gidecek bir yakınıma söyledim gelirken 1 adet pro alacak bakalım vergi iadesi sonrası kaça gelecek -
Hepsinde ufakta olsa fark var hocam. Ufak tefek. İç parçalarla ilgili.
-
Gördüğüm kadarıyla Bilkom garantili olarak en son 6.899 TL'ye satılıyormuş. Tercihe göre stoklara tekrardan girdiğinde buradan taksitli olarak ya da yurt dışından 3.000-4.000 TL seviyelerine nakit olarak alma seçeneklerini değerlendirmek gerekiyor.
-
Disk sürücüyü ben de düşündüm, ama piyasadaki kaliteli oyun sayısını düşününce, parasını çıkarması PS6'yı bulur gibi geliyor
Bir de oyunları hızlı tüketip satan biri değilim. Bitirmem uzun sürer. Platinlemeyi severim. Patch'le eklenen özellikleri merak ederim vb. Oyunu satana kadar değeri düşer.
Zaten, üst kalite AAA oyunları kalıcı olarak Store'dan almak daha iyi. Geri kalanları da, diskle al-sat yapmak yerine, Store'da indirime girince alırım veya Plus'a beklerim. O esnada oyunun hataları patch'lenmiş olur, DLC'si çıkar vesaire.
-
Topspin 2k25'e bugünkü patch ile Pro desteği eklendi. Çok daha akıcı ve net bir görüntü oluştu. Çok hoşuma gitti.
-
Bu fps sekmesi nasıl açılıyor -
Eğer alırsam parasını çıkartmayacağını bile bile almış olacağım aslında. Sırf Driveclub için almak çok doğru olmayacağı için belki bu hakkımı 30. yıl DualSense'ten yana kullanırım.
Şu Driveclub en azından PS Store'dan kalkmasaydı iyi olacaktı.
-
Televizyon/monitörün kendi menüsünden açılıyor.
-
Ayarlar oyun yöneticisi açınca -
-
Şansa aralıksız 3 saat oynadığımda vay be çok oynadık bugünü bitirdik diyorum. -
Hayırlı olsun oynamaktan bağımsız bir alışkanlık bunlar bütçen el verdiğince alıyorsun mutluluk veriyor. -
Teşekkürler. Kesinlikle katılıyorum. -
Çeşitlilik iyidir, Oled ekran olsa ben de Pro'nun yanına koymuştum bir tane. Güle, gülen kullan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 10 Aralık 2024; 11:24:28 > -
Teşekkür ederim hocam. Oled olsa harika olurdu bencede. Ekranını iyi diyolar bakalım. Kıyas olması içib aksam oledle yan yana fotoğrafını paylaşırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X