Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: divandelen1905 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.174
Cevap
331
Favori
557.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty Black Ops 6 ~ PlayStation 5 Pro

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• Başlıor muyuzzz .😍Hillcrest ....💥

• ANLT kullanıcısına yanıt

Gözünüz aydın hayırlı olsun güle güle kullanın hocam PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! 

Gözün aydın hocam. Hayırlı olsun 💪
  • Bugünün büyük #SpaceMarine2 güncellemesi PS5 Pro desteğini getiriyor!

İmparator adına tasfiye artık geliştirilmiş performansla, 4K ve 60 FPS

Kaynak : https://x.com/Focus_entmt/status/1866444779094954002

Hayırlı olsun hocam. :)

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Listeme eklemiştim güncelleme gelince bakarım diyordum, indirme girince alırım inşallah.
  • Black Myth: Wukong patch beklemedeyim bakalım sanırım dlc ile falan gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Listeme eklemiştim güncelleme gelince bakarım diyordum, indirme girince alırım inşallah.

Aynen hocam indirim kovalamak gerek. Bende alacağım ama bende Pro yok düz PS5 var. 2025'e sarkacak gibi duruyor sorun etmiyorum artık. :)

• Upcoming Games in 2025 | PS5 Games

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!PlayStationyoutube
    Discover some of the great games coming to PS5 in the year ahead, including spectacular sequels, returning heroes, and brand-new adventures. #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=OPnsdExnfEM
  • Sony'nin hisse senedi fiyatı yükselmeye devam ediyor ve Mart 2000'den bu yana en yüksek fiyatına yakın!

9 Aralık'ta analistler için bir toplantı düzenleyen SIE, analistlerin şirketin IP'sinde büyüme potansiyeli gördüklerini ve SIE yönetiminin reformları konusunda olumlu bir bakış açısına sahip olduklarını belirtti.

Kaynak : https://www.nikkei.com/article/DGXZQOFL101CM0Q4A211C2000000//

• last of us 1 yada 2 yi proda deneyimleyen arkadaşlar , gözle görülür ciddi bir fark yakaladınız mı ?

zaten iyi olan mekan dinamikleri , PRO fidelity özelliği ile neleri değiştirmiş?

merakımdan soruyorum. yanıtlarsanız memnun olurum.

Sony yükselen hisseler ah birazda oyunlara yansısa hiç fena olmaz diye düşünüyorum.Sony oyun çıkartarak bugünlere geldi yarınlara görmek istiyorsa oyun duyurup çıkarsın.

• Bloodborne dışında her oyuna remaster yapılıyor
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    İnşallah daysgone değildir ya,adamların oyunu zaten ps5 oyunu gibi atmosfer grafik üst düzey,4K 60 fps desteğide var,saçma sapan işlerle uğraştırıyorlar stüdyoları,daysgone 2 yapsın adamlar bırak,boş boş servis oyunu bastırıp çoğu stüdyosunu patlattılar zaten,bari hikayeli yap tutmazsa öyle tutmasın
  • joven kullanıcısına yanıt

Hocam resmi açıklama yapmışlardı hatırlarsanız. 2025 ve Sonrası için IP'lerimiz hazır ve yayınlamaya başlayacağız diye. :)

Birde oyunlarını erkenden duyurup 2 - 3 yıl bekletmek istemiyoruz diye karar almışlardı. Astro Bot duyuruldu 3 - 4 ay sonra çıkış yapmıştı. Ghost of Yotei Eylül ayında duyuruldu 2025'te çıkış yapacak gibi örnekler var. Heyecanı öldürmek istemiyorlar.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Görüntüler ayna gibi net ve keskin.. Ayrıca VRR + 120 hz destekleyen TV 'niz varsa 120 FPS oynayabiliyorsunuz..

• Black Myth: Wukong Türkçe Dil Desteği Eklendi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Aralık 2024; 18:13:4 >

Astro bot ve Ghost of Yote güzel oyunlar. Sony bence yepyeni oyunlar çıkartmalıdır diye düşünüyorum.Bence Sony özelikle 2026 ve 2027 yıllarında bu oyunları çıkartmalıdır.Sony 2028 ve sonrası için bir gecikme oyuncuları alternatif arayışlara itebilir diye düşünüyorum.

Vay be süpriz. Hiç düşünmüyordum oynamayı ama bir düşünülebilir.

• 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.