Şimdi Ara

PlayStation 5 Teknik Rehber[SSS][Dualsense][Drift/Coil whine/Trigger] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
42
Favori
18.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu arkadaşın yeri nerdedir acaba?

Ve size kaça mal oldu?

Benim Ps5 kolda da drift sorunu başladı.

• scorpman kullanıcısına yanıt
    Antalya da bana biraz pahalıya mal oldu çünkü bozmuştum lehim yollarını.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta aliexpressten beklediğim hall efeckt analogları bekliyorum. Başarılı bir biçimde monte ve kalibrasyon sorunsuz yaparsam ben de hobi olarak bu işlere el atmayı düşünüyorum.

• Herkese merhaba.
    Sony Magazasindan aldigimiz kolun birinde drift problemi var. Aslinda cok yogun da oynamiyoruz. Cocuklar hafta sonu 2-3 saat oynuyor. Gectigimiz Nisan ayinda almistik. Yazin 1 ay zaten hic kullanilmadi cihaz. Simdi dusunuyorum, bu kadar az kullanim ile boyle bir ariza olmasi normal mi?
    Garantiye goturecegim, bakalim ne diyecekler.

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Evet benimde 1 sene içinde bozuldı. Kullanım tarzınıza ve oynadığınız oyuna görede değişiyor. Eski kollara göre çok narin analoglar. Sony servisine gidin inceleyip yenisi ile değiştiriyorlar.

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Sony magazasina gittim. Maalesef bulundugum ulkede kollarin garantisi yokmus. Aklim durdu. Nasil olur dedim, pek cok ulkede kollarin garantisi var, hatta bu hatadan dolayi sony degisim yapmis, dedim. Adam dedi burada yok. Ucretli bir ozel servisin bilgisini verdi. Maalesef bulundugum varos balkan ulkesinde durum boyle… kendim tamir etmeye calisacagim artik.

• Sony orjinal mağazasından aldığımız kolların ilkinin 3 ay önce drift sorunu başlamıştı, onu bir köşeye bırakıp diğerine geçmiştik ve bugün ondada aynı sorun başladı. Konsolun garantisi malesef bitti . Cocuğun oynadığı astro oyunu hariç kollar hiç kullanılmamış olsa da belli ki bu sorun kronik bir sorun. Bu sorunu çözebilecek, güvenilir tamir yapan bir yer var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptCRaCKs -- 17 Kasım 2024; 3:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt

Hocam bu arkadaşa nasıl ulaşabiliriz ? Adresi yada sitesi var mı acaba . Şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt

Özelden attım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.